QUOTE(pinkshade @ 2015 06 04, 13:47)
Bambu baisiu gal ir nepadaro, nes laimes dalykas kaip sugis. O del pukes tai galiu pasakyt kad man lb nedaug bet pakilo

Kad oda nutempia zemyn tai taip, bet kai susiuna tai is apacios irgi kiek pakyla. Labai nedaug bet tikrai pakilo.
Lagaminu i ligonine nekraukit

Nieko nereikia, viska duoda juk. O ir gulesit ten su ju specialiais naktinukais. Pries op busit aprengtos. Gausit chalata, slepetes. Bent G.Ch. palatose dantu sepetelis, skustuvas ir prausikliai yra. As apatiniu pasiemiau, savo megstama krema, kontakt lesiu reikmenis ir iklotu nes sirgau. Nebent valdiskoj kas darysites tai higienos reikmenu manau reikia. O taip pasiimat gera nuotaika ir vsio!
Merginos jus visada su korsetu miegat? As visad miegojau, bet siandien jau 6 savaites tai pirma nakti miegojau be. Zymiai patogiau. Jau atsibodo tas spaudimas.
Padaro ir bambas baisias

bet pirštais nerodysiu, juk ir dabar tikrai ne pas tą chirurgą ir ne į tą įstaigą važiuojat. Valdiškai nieko neduoda, tada daugiau reik imt daiktų. O jei privačiai, tai tikrai užtenka asmens higienos priemonių, nes tikrai ne visose duoda po dantų šepetėlį ir šukas

naktinius, chalatą, šlepetes tikrai duoda.
Nu dėl pakilimo pukės, tai čia nustebau

neįsivaizduoju tokiu dalyko

ir kaip supratai, kad pakilo?
Ir aš ir aš laukiu, kada galėsiu be korseto miegot. O tai nusiimu dabar tik kai praustis einu. Užspausti visi šonai, bet.... prakentėsiu, jau pusė laiko praėjo.
Papildyta:
Baiginėjam temą, tai tuoj kelsimės į naujus namučius
lekiu vaiką iš darželio krapštyt