Įkraunama...
Įkraunama...

Pilvo plastika. 8 tema

QUOTE(Domisoli @ 2015 06 03, 16:58)
Labukas, man irgi jau 6 sav., taip pat vakare sunku ir tikriausiai tinstu, jausmas  kad kas su diržų perriša per pilvą ( ypatingai darbe jaučiu, kai po 12 val. sėdžiu). Nežinau, kaip jus galit iš paskos vaiką bėgti, vakar greitu žingsniu ėjau, tai toks tempimas bambos sritie  blink.gif , greitai susiprotėjau kad dar ne laikas taip draskytis. Taip pat esu su korsetų ir dar negalvoju jį nuimti.
Kirisama, tikiuosi tau nereikėjo daugiau vandenį traukti?  4u.gif

Kol kas dar netrauke, poryt ka darys, nezinau. Gali buti, kad dar bandys punktuot, o gal ir ne.
Zinai del savijautos, stebies kaip begu paskui vaika, tai paatvirausiu blush2.gif po savo pirmos op buvau kaip invalide - negalejau ilgai eit, stovet, nesti ka nors, greit eit, ilgai negalejau ant sono miegot. Ir vis su pavydu galvodavau, kaip cia taip kitos po op trecia diena seda i masina uz vairo ir t.t. zinoma, kiekviena is musu skirtingai atsigauna. Ir vienai daugiau kazka dare, kitai maziau. Ir kiekviena turim savo atsigavimo laika. Po pirmos op as tik po 4 menesiu pradejau normaliai jaustis. Cia as apie fizine savijauta. Dabar atrodo viskas kitaip. As naujai susiuta ir turiu tinkeli. Sakyciau tinklelio deka man pilva maziau skauda ir laisviau judeti galiu. Bet ir saugausi dar, ir korseta nesioju dar. Taip kad nenusimink, sugysi ir viska galesi daryti wink.gif

Dzimba, laikykis ir nepasiduok blogom emocijom 4u.gif prisimink kokiu tikslu daraisi op ir nusiteik teigiamiems pokyciams mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Dzenke @ 2015 06 03, 20:20)
Dekui, gerai  4u.gif
Dziaugiuosi, kad jau po visko, dabar su kiekviena diena tureciau grazyn ar ne? biggrin.gif victory.gif
Namie siandien jau, sunkoka judet, bet dziaugiuos kad skausmu dideliu nejauciu

Kaip greit išleido namo.

Taip, dabar tik gražyn bigsmile.gif
Atsakyti
niu mergaites klausima turiu biggrin.gif o kai patempia ten viska ar puke biggrin.gif nepakyla i virsu ? blush2.gif lotuliukas.gif nu bliamba nezinau kaip jus as tai kai ylendu i vonia tai atsistoju ant kedutes susiimu pilva ir ziuriu kaip atrodysiu biggrin.gif tai galvoju ten rieboka pas mane tai mazu pakils viskas?ar kaip? blush2.gif ax.gif biggrin.gif
Dzimba mano tokios pacios emocijos...as kita sav skrendu bet net nezadu dar traukt lagaminu...oi nezinau nezinau.... doh.gif
Atsakyti
QUOTE(elskan @ 2015 06 04, 12:14)
niu mergaites klausima turiu  biggrin.gif  o kai patempia ten viska ar puke  biggrin.gif  nepakyla i virsu ? blush2.gif  lotuliukas.gif  nu bliamba nezinau kaip jus as tai kai ylendu i vonia tai atsistoju ant kedutes susiimu pilva ir ziuriu kaip atrodysiu biggrin.gif tai galvoju  ten rieboka pas mane tai mazu pakils viskas?ar kaip? blush2.gif  ax.gif  biggrin.gif

doh.gif lotuliukas.gif lotuliukas.gif lotuliukas.gif thumbup.gif thumbup.gif nu jau prisijuokiau - čia geras klausimas lotuliukas.gif thumbup.gif tikrai nepakyla. Nes patempia į apačią, o ne į viršų mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Kirisama @ 2015 06 04, 13:21)
doh.gif  lotuliukas.gif  lotuliukas.gif  lotuliukas.gif  thumbup.gif  thumbup.gif nu jau prisijuokiau - čia geras klausimas  lotuliukas.gif  thumbup.gif tikrai nepakyla. Nes patempia į apačią, o ne į viršų  mirksiukas.gif

atsimenu pries kokius 4metus lankiau bodyflex'o treniruotes ir trenere atgrase mane nuo sitos op ,origazdino kad bjaurias bambas padaro ir puke i virsu uzlipa kad net skauda g.gif doh.gif nu tai kai ''MOKYTAS"" zmogus taip papliurpia tai ir nezinia kuo tiket biggrin.gif 4u.gif oi negaliu biggrin.gif smagu man cia su jumis,bet galvoju galeciau as jau dabar kokiu raminanciu ykalt,ar arbatos,nes nerimas ima
Atsakyti
Bambu baisiu gal ir nepadaro, nes laimes dalykas kaip sugis. O del pukes tai galiu pasakyt kad man lb nedaug bet pakilo doh.gif Kad oda nutempia zemyn tai taip, bet kai susiuna tai is apacios irgi kiek pakyla. Labai nedaug bet tikrai pakilo.
Lagaminu i ligonine nekraukit doh.gif Nieko nereikia, viska duoda juk. O ir gulesit ten su ju specialiais naktinukais. Pries op busit aprengtos. Gausit chalata, slepetes. Bent G.Ch. palatose dantu sepetelis, skustuvas ir prausikliai yra. As apatiniu pasiemiau, savo megstama krema, kontakt lesiu reikmenis ir iklotu nes sirgau. Nebent valdiskoj kas darysites tai higienos reikmenu manau reikia. O taip pasiimat gera nuotaika ir vsio!
Merginos jus visada su korsetu miegat? As visad miegojau, bet siandien jau 6 savaites tai pirma nakti miegojau be. Zymiai patogiau. Jau atsibodo tas spaudimas.
Ir dar klausimas ar jums ilgai skaudejo siurbimu vietas? Man o tiek laiko palietus dar skauda...
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo pinkshade: 04 birželio 2015 - 12:56
Sveikutes tai i op vesiuos tik telefona,knyga,kremuka, va kai busiu Kaune pas dukra,poto teks buti pas mama Elektrenuose,nes dukryte birzelio 16 d,isskris i uk pas kita dukryte,kai grysiu is Lt sveciuosis pas mane Londone,tai galvos skausmas ka veztis,aisku zinau,kad gulesiu,visi rekia vezkis ttreningines kelnes,maikute,gi gulesi,as sakau ir guleti grazi noriu,ech mes moterys, turejo mano mms sestadieni-sekmadieni pasirodyti,visa savaite save psichologiskai itikinejau,kad anksciau butu,ir ka siandien sulaukiau,aisku pilvuka skauda,bet patenkinta kaip saldaini gavus lotuliukas.gif iki treciadienio iki op jau manau nebebus mms,bus super,va mes moterys kai labai kazko norim,viska galim,net mms psichologiskai issaukti smile.gif
Atsakyti
QUOTE(pinkshade @ 2015 06 04, 13:47)
Bambu baisiu gal ir nepadaro, nes laimes dalykas kaip sugis. O del pukes tai galiu pasakyt kad man lb nedaug bet pakilo doh.gif Kad oda nutempia zemyn tai taip, bet kai susiuna tai is apacios irgi kiek pakyla. Labai nedaug bet tikrai pakilo.
Lagaminu i ligonine nekraukit doh.gif Nieko nereikia, viska duoda juk. O ir gulesit ten su ju specialiais naktinukais. Pries op busit aprengtos. Gausit chalata, slepetes. Bent G.Ch. palatose dantu sepetelis, skustuvas ir prausikliai yra.  As apatiniu pasiemiau, savo megstama krema, kontakt lesiu reikmenis ir iklotu nes sirgau. Nebent valdiskoj kas darysites tai higienos reikmenu manau reikia. O taip pasiimat gera nuotaika ir vsio!
Merginos jus visada su korsetu miegat? As visad miegojau, bet siandien jau 6 savaites tai pirma nakti miegojau be. Zymiai patogiau. Jau atsibodo tas spaudimas.

Padaro ir bambas baisias mirksiukas.gif bet pirštais nerodysiu, juk ir dabar tikrai ne pas tą chirurgą ir ne į tą įstaigą važiuojat. Valdiškai nieko neduoda, tada daugiau reik imt daiktų. O jei privačiai, tai tikrai užtenka asmens higienos priemonių, nes tikrai ne visose duoda po dantų šepetėlį ir šukas smile.gif naktinius, chalatą, šlepetes tikrai duoda.
Nu dėl pakilimo pukės, tai čia nustebau g.gif neįsivaizduoju tokiu dalyko g.gif ir kaip supratai, kad pakilo?
Ir aš ir aš laukiu, kada galėsiu be korseto miegot. O tai nusiimu dabar tik kai praustis einu. Užspausti visi šonai, bet.... prakentėsiu, jau pusė laiko praėjo.
Papildyta:
Baiginėjam temą, tai tuoj kelsimės į naujus namučius 4u.gif
lekiu vaiką iš darželio krapštyt doh.gif
Atsakyti
Dzimba kad butum grazi lagamino nereikia biggrin.gif Kosmetine ir vsio rolleyes.gif As ilgalaiki pasidarius tai nei tos nereikejo biggrin.gif
Kirisama tau 3 savaites? Pamaciau po op kad nuo auksciau plaukai zelia doh.gif Bet gal koks cm tik auksciau, is kart po randu. Baisoka depiliuot prie pat jo. Begu ir as savo zuikiu krapstyt bigsmile.gif
Neliksim be namuciu?
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo pinkshade: 04 birželio 2015 - 15:54
QUOTE(pinkshade @ 2015 06 04, 16:50)
Dzimba kad butum grazi lagamino nereikia biggrin.gif Kosmetine ir vsio rolleyes.gif As ilgalaiki pasidarius tai nei tos nereikejo biggrin.gif
Kirisama tau 3 savaites? Pamaciau po op kad nuo auksciau plaukai zelia doh.gif Bet gal koks cm tik auksciau, is kart po randu. Baisoka depiliuot prie pat jo. Begu ir as savo zuikiu krapstyt bigsmile.gif
Neliksim be namuciu?

Man jau 5 sav rolleyes.gif va kaip cia g.gif nu as pas save tikrai nepastebejau. Kuri laika ir nedepiliuok wink.gif
Atsakyti
Tema uždaryta pasiekus maksimalų leidžiamą puslapių skaičių.
Atsakyti