Įkraunama...
Įkraunama...

IVF namučiai

QUOTE(RositaK @ 2015 05 07, 19:48)
jei įkėlėblastutes, tai 8dpi DRĄSIAI gali darytis HCG. Dėl NT sunku pasakyti, gali ir nerodyti, priklausomai koks  4u.gif

Tai vat, kad 3 dienu embrioniukus. Kaip nors islauksiu pirmadienio, bet savaitgalis bus itemptas...

QUOTE(floria @ 2015 05 07, 20:05)
buvau pamiršus tavo klausimą.
man šiandien pagal paskaičiavimą 8 sav ir 1 d. pagal mm dar pridėčiau dieną ar dvi, bet čia jau nebe esmė, ypač dabar.

man išpunktavo 5 iš vis kiaušialąstes, kiek apsivaisino iš kart nepasakė, tik atvykus, pasakė, kad 4 apsivaisino, ir 2 išgyveno iki įsodinimo dienos. viena buvo 9 ląstelių kita 6 berots su mažu proc. fragmentacijos. tai abu ir įsodino, ir po šiandienos rezultatų aišku, kad abu ir prikibo, dabar tik kad sėkmingai augtų  wub.gif

su blastute jau gali darytis, bet jei dar turi kantrybės, lukterk dienelę.

Ačiū visom už sveikinimus, dar viskas taip jautru ir trapu, sunku patikėt , bet va turiu įrodymą  biggrin.gif  jei kartais galvosiu, kad sapnuoju  biggrin.gif
user posted image
gyd klausiu kas čia per burbulas ant to vieno galvytės  lotuliukas.gif  blush2.gif  sako čia tas maišelis, iš kurio maitinas, dar nesunykęs, kito lygtais mažesnis, ar ne taip matos.

Tai jau nemazai 8 savaiteles thumbup.gif
Man nepasake kiek lasteliu g.gif . Labai saunu, kad abu implantavosi, man tikrai kazkaip ir paciai drasiau darosi, nes as jau visokiu variantu prisigalvojusi, kadangi kitos prastai dalinosi maniskes, baisu kad isodinti dalintusi ne taip kaip reikia.... Stengiuosi vyti tokias mintis salin.

Nu jau irodymas wub.gif wub.gif thumbup.gif

QUOTE(Choice @ 2015 05 07, 20:20)
Darys, bet vien pagalvojus apie kateterius, bloga  rolleyes.gif

Planuoju nesidaryti nei testo, nei kraujo iki paskirtos dienos... na bent jau kol kas, taip manau  hihihi.gif

Zinok tikrai, pamatysi, nieko tu ten nejusi, as kaip ir nurode nei valgiau, nei geriau is vakaro ir viskas buvo liuks, nei pykinimu nk, realiai tik truputeli pilva pamaude ta diena, bet cia juokas, nei tie kateteriai skausma butu man koki sukele. Daugiau baimiu galvoj, nei ten yra realiai 4u.gif
Va mergickos is UK tai kad bijotu, dar suprasciau, be narkozes, tai brrrr, va cia baisu butu
Atsakyti
Floria 4u.gif 4u.gif Kaip fainai... As kai ekrane pamaciau 1 puslyte truputi nuliudau ..... blush2.gif

Kalipsita tu dingus visai, kaip reikalai??

As tai ant tokios itampos kasdien, kol nemaciau sirdeles man neramu. Nes praeita nestuma 8 sav nuvaziavus ziuret sirdeles jos taip ir neisvydau... O pas daktare tik kita penktadieni... Atrodo pamatyciau tai butu gera ir ramu. Dabar krutine minkau istisai- ar jautri, ar nesusileido, ... Zo... doh.gif
Atsakyti
Dar pora nestukiu uzveze pas mumis. Saunu nestuke.gif 4u.gif 4u.gif

As vakar pas savo gine buvau. Vaikiukams viskas gerai, bet sake dar kraujo kanaleliu daug matosi prie isejimo. Galvoja gal placenta vaikuciu prie isejimo tvirtinasi, tai ka israse dar 3 savaites lovos rezimo. doh.gif doh.gif
Nu visai sakes , kaip tik pries egzaminus cia man beveik. Pagal ja jei viskas gerai , kai bus 12 savaiciu galesiu eiti dirbti birzelio pirma. O mano mokiniams egzai 15 prasideda unsure.gif Man aisku vaikiukai svarbiausi, bet blyn cia Be gauni kaip mokytojas per metus tik 30 dienu sirgimo, kurias apmoka. Tai man jau po tu ivf nebuvimu ir dar viena karta sirgau, tai jau virs 30 kalendoriniu bus. Bjauriausia , akd tie ilgieji savaitgaliai ir isiskaito. Na svarbiausi lialiai, bet nieko nedaryti dra tris savaites .... Jauciu isprotesiu. Gydytoja man: nieko nekelk, nesilankstyk ir t.t.t. Sako atvo vaikiukai per brangus. Aisku brangus, tai ir sedesiu namie...
Atsakyti
QUOTE(Saulute_30 @ 2015 05 08, 07:21)
Floria  4u.gif  4u.gif  Kaip fainai... As kai ekrane pamaciau 1 puslyte truputi nuliudau ..... blush2.gif

As tai ant tokios itampos kasdien, kol nemaciau sirdeles man neramu. Nes praeita nestuma 8 sav nuvaziavus ziuret sirdeles jos taip ir neisvydau... O pas daktare tik kita penktadieni... Atrodo pamatyciau tai butu gera ir ramu. Dabar krutine minkau istisai- ar jautri, ar nesusileido, ... Zo...  doh.gif

4u.gif niu manau, kad jei tikejais, as kai nesitikejau, tai man buvo (pozityvus) sokas smile.gif
nesinervuok ir aprimk, vaikiukui viskas gerai. pamatysi sirdute, nurimsi, zinau, sunku, bet jei butu blogai, justumeis kitaip.

QUOTE(aksioma @ 2015 05 08, 07:36)
As vakar pas savo gine buvau. Vaikiukams viskas gerai, bet sake dar kraujo kanaleliu daug matosi prie isejimo. Galvoja gal placenta vaikuciu prie isejimo tvirtinasi, tai ka israse dar 3 savaites lovos rezimo. doh.gif  doh.gif
Nu visai sakes , kaip tik pries egzaminus cia man beveik. Pagal ja jei viskas gerai , kai bus 12 savaiciu galesiu eiti dirbti birzelio pirma. O mano mokiniams egzai 15 prasideda unsure.gif Man aisku vaikiukai svarbiausi, bet blyn cia Be gauni kaip mokytojas per metus tik 30 dienu sirgimo, kurias apmoka. Tai man jau po tu ivf nebuvimu ir dar viena karta sirgau, tai jau virs 30 kalendoriniu bus. Bjauriausia , akd tie ilgieji savaitgaliai ir isiskaito. Na svarbiausi lialiai, bet nieko nedaryti dra tris savaites .... Jauciu isprotesiu. Gydytoja man: nieko nekelk, nesilankstyk ir t.t.t.  Sako atvo vaikiukai per brangus. Aisku brangus, tai ir sedesiu namie...

oje, na svarbiausia,aisku kad leliukams viskas ok, bet turi pasisaugot 4u.gif sunku su darbu suderint, isivaizduoju, bet turi priimt sprendimus.
AS siandien darbe ir pasakiau, nes planu daug turejo,tai prieme laba igerai, dabar gales svarstyt ka daryt.
Atsakyti
QUOTE(floria @ 2015 05 07, 16:26)
renatuska, tyliai, sveikinu, gal jau tikrai nestuma rodo ,o ne likucius vaistu!

nukopijuoju savo istorija is gruodinuku, kad neperasinet  wub.gif

wub.gif  gryzau.
labai daug darbo buvo, ne minutes prisest.
nezinau nuo ko pradet  biggrin.gif
zo pirmiausiai pasimatem su sesute ar kuo ten nezinau, ismatavo spaudima, pasvere pridave kruva knyguciu, dar viena kur visada turiu turet. dar dave puoduka slapimui, ne velnio nesigavo is kart, nes tik buvau wc, tai ta pridaviau paskiau.
tada laukiam pas gyd. jau visam aptarimui ir pokalbiui.
asistente tokia faina moteris, sako tai gal pirma paziurim echo kad viskas gerai, ir tada apkalbesim.
Seduos, sviesas uzgesina, MB salia, dare vaginalini nes sako dar anksti, iveda, is pradziu seseliu zaismas, tada sako, ar jus matot ta pati ka ir as  blink.gif  wub.gif  wub.gif  DU!!! sakau negali but! nu akurat du graziausi atskiri maisiukai, du leliukai viduj  wub.gif  sako du isodino, nu sakau taip, bet tikrai netikejau, kad abu prigis. maniskis visa laik sake dvynukai dvynukai, as bandziau saves neitikint, kad nebutu per skaudu paskiau. o reikejo vyru pasitiket. man aisku rieda asaros, sako juk cia laimes, tiesa? sakau aisku! nerealus jausmas  wub.gif maniskis ir susigraudines, man rankos pradejo drebet  biggrin.gif  sirdutes abieju graziai pulsuoja, ismatavo, klausyt nedave,dar sako truputi per anksti, veliau paklausiysim. matosi rankyciu kojyciu uzuomazgos. vieno trynio maiselis dar ciut didesnis, kai padare foto tai kaip angeliuko virs galvos. dydis 1.5 cm abieju beveik toks pat.  wub.gif isitaise ir gerai, zodziu viskas atrodo puikiai.
kiausides ir gerai, gimda, zo, neturejo prie ko prikibt. sakau pergyvenau, kad nieko nejautau, o dabar dar kai matau du, sako "Call yourself super lucky" wub.gif  ir sake nepergyvent, arba dar atsiras veliau pozymiai, arba tiesiog tavo organizmas gerai reaguoja ir nesipriesina. sako taip ziurint nera prie ko prikibt.
padare kraujo tyrimus, ziures ar turiu atsparuma del toksiplaszmozes ar kaip ji ten kur su katem, ir dar viena. ta reiks googlint, sako dazniausiai uzsikrecia nuo mazu vaiku, jei jie sloguoja, tas pavojinga leliukams. sudave visa plana appoitmentu kadangi du, scanai bus kas men, ir konsultaciju daugiau nei iprastai. na normalu. gimdymo data gruodzio 16, ant foto raso 8 sav. ir 1 d. bet pagal mm tai pora dieneliu prisideda, na bet ne esme, su dvynukais vistiek dazniausiai anksciau.
tai va, dar sunku patiket, tikiuos kad viskas bus gerai, abu augs vienodai ir iki galo.

Dieve, kokia fantastika! thumbup.gif sveikinu labai labai! 4u.gif Floria, man ikvepi vilties mirksiukas.gif
Gal gali primint kokia tau schema taike? kiek laiko praejus po pirmojo darei antraji ivf ?
Beje , o kaip anksciau rasei, kokius tau hormonus ziurejo, kaip sakei, kad negalejo pradet daryt ivf?kokie hormonai neleido?
Atsakyti
QUOTE(pupiks @ 2015 05 08, 09:44)
Dieve, kokia fantastika!  thumbup.gif sveikinu labai labai!  4u.gif  Floria, man ikvepi vilties  mirksiukas.gif
Gal gali primint kokia tau schema taike?  kiek laiko praejus po pirmojo darei antraji ivf ?
Beje , o kaip anksciau rasei, kokius tau hormonus ziurejo, kaip sakei, kad negalejo pradet daryt ivf?kokie hormonai neleido?

mirksiukas.gif DEKUI
man buvo ilgoji schema, pradejau su kt men pries. tada gonapeptyl ir po to menopour. po pirmo nesekmingo buvo 7 men praeje. bet is kart po nesekmes pradejau gert kt ir tada tikrino hormonus, bandem pradet du kartus su gonapeptyl, bet vis buvo negerai, tai tie 4-5 men tokie buvo be ramybes, o 2 po to kai sustojau su viskuo ir sakau gana. ir tada vel menuo pries ivf cikla KT ir tada jau sekmingas ivf.
man pagrinde buvo skycio virs kiausidziu, o kokie hormonai buvo netvarkoj zinok dabar nebezinau, man atrodo kad niekada konkreciai ir nesake, nors turiu lapa viena,tai ten yra parasyta gal, galesiu namie pazet.
bet realiai 3 men reiktu palaukt butinai.
Atsakyti
QUOTE(Saulute_30 @ 2015 05 08, 07:21)
As tai ant tokios itampos kasdien, kol nemaciau sirdeles man neramu. Nes praeita nestuma 8 sav nuvaziavus ziuret sirdeles jos taip ir neisvydau... O pas daktare tik kita penktadieni... Atrodo pamatyciau tai butu gera ir ramu. Dabar krutine minkau istisai- ar jautri, ar nesusileido, ... Zo...  doh.gif

O HCG nenori pasidaryt, pasižiūrėt kaip auga?
Atsakyti
QUOTE(Pelargonija @ 2015 05 08, 13:10)
O HCG nenori pasidaryt, pasižiūrėt kaip auga?

Daktare sake mes tokiam dideliam nestume skana darom. Ir kas man paziures tuos skaiciukus be jos
Atsakyti
QUOTE(Saulute_30 @ 2015 05 08, 08:21)
Floria  4u.gif  4u.gif  Kaip fainai... As kai ekrane pamaciau 1 puslyte truputi nuliudau ..... blush2.gif

Kalipsita tu dingus visai, kaip reikalai??

Saulute, nedingus, bandau toliau islaikyt gulimo rezimo nurodymus, taciau nepavyksta 100%, vis iki darbuko keliom valandom islekiu, gerai, kad turiu galimybe taip, bet sunkiai gaunasi taip manipuliuoti sad.gif jau bijau, kad visi prades galvot, kad tinginiauju...plius dirbt be galo sunku, vis galvoju apie savo zirniuka, sunku nukreipt mintis. Siaip progesteronas dabar siek tiek net per aukstas laikos, tai viskas ok, del to nurimau. Tik, kad tas tepliojimas nesiliauja...mano patirtis praejusi karta buvo tokia, kad pradejo tepliot, atrode lyg nieko, bet padarius echo pasimate, kad sirdeke nebeplaka. Todel dabar viskas simta kartu baisiau.
O as maniau, kad tau siandien pasimatymas su zirniuku bus kazkodel, jau norejau klaust. Bet manau, jei nera jokiu pkraujavimu ir pilvelio skausmu, nera priezasciu manyt, kad kazkas negerai ax.gif o krutinemaigau ir as, vis tikrinu blush2.gif

Aksioma, mano daktare speja, kad ir su mano leliuko placenta tokios pacios bedos, taigi gal bus ramiau zinant, kad tu neviena tokia 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Kalipsita @ 2015 05 08, 14:29)
Saulute, nedingus, bandau toliau islaikyt gulimo rezimo nurodymus, taciau nepavyksta 100%, vis iki darbuko keliom valandom islekiu, gerai, kad turiu galimybe taip, bet sunkiai gaunasi taip manipuliuoti sad.gif jau bijau, kad visi prades galvot, kad tinginiauju...plius dirbt be galo sunku, vis galvoju apie savo zirniuka, sunku nukreipt mintis. Siaip progesteronas dabar siek tiek net per aukstas laikos, tai viskas ok, del to nurimau. Tik, kad tas tepliojimas nesiliauja...mano patirtis praejusi karta buvo tokia, kad pradejo tepliot, atrode lyg nieko, bet padarius echo pasimate, kad sirdeke nebeplaka. Todel dabar viskas simta kartu baisiau.
O as maniau, kad tau siandien pasimatymas su zirniuku bus kazkodel, jau norejau klaust. Bet manau, jei nera jokiu pkraujavimu ir pilvelio skausmu, nera priezasciu manyt, kad kazkas negerai  ax.gif o krutinemaigau ir as, vis tikrinu  blush2.gif

Aksioma, mano daktare speja, kad ir su mano leliuko placenta tokios pacios bedos, taigi gal bus ramiau zinant, kad tu neviena tokia  4u.gif

O tu hcg nesidarysi artimiausiu metu ?
Atsakyti
QUOTE(Saulute_30 @ 2015 05 08, 14:31)
O tu hcg nesidarysi artimiausiu metu ?

Ne, jau nebedarysiu. Koks tikslas, jis augo gerai, taigi tikiu, kad ir toliau auga ax.gif as kazkaip manau, kad net nelaimes atveju, jei jis jau pradejes kristi, tu to nesuprasi, nes pries dvi dienas juk nedarei, o lyginant su praejusios savaites nesuprasi ar tiesiog augimas suletejo, ar nelaimes zenklas. Todel galvoju, kad geriausia daryti echo ir taip vertint situacija.
Toliau tikrinu tik progesterona, nes akivaizdziai ten buvo problema.
Atsakyti
Kaip uk kazi jie skaiciuoja nestuma nuo paskutiniu menesiniu dienos?ar kai isodino man isodino 5dienu blastute o snd 9dpi?
Atsakyti