Įkraunama...
Įkraunama...

IVF namučiai

QUOTE(floria @ 2015 04 26, 13:09)
dar ankstoka, sakau kad pakentėk porą dienų, vėliau bus smagiau stebėt kaip ryškėja, o ne grynai į neigiamus. nebent 50 ten jų pirkai...
asmeniškai aš, krūtų nejaučiu iki šiol. prisiskaičiau, aišku, visko, ir prisigalvojau, nes nei pykina nei ką. tai yra du variantai, arba aš iš tų "laimingųjų" kur neturi nėštumo požymių ir arba jie visai neateis arba kirs vėliau, arba blogiausias variantas, koks negimdinis nėštumas  doh.gif šitą, aišku, metu iš galvos, bet kai taip yra, tai prisigalvoji visko. dar reikia kantrybės išlaukt iki echo.

Floria Tu maziau nerimauk blink.gif As su p[irmu ir labai egrai jauciausi apart krutine, bet ji man ir per mm labai jautri. Tu busi is tu, kurios nejaucia simptomu is pradziu.
Beje net nezinau ar nera tikimybe mazesne jei po IVF negimdinio?
Atsakyti
Sveikos mielosios, esu nesenai startavusi su synarela. Pries tai buvo uzpuolus pienlige, susitvarkiau. bet siandien vel pajutau, kad ta bestija gryzta. Ar nieko tokio jei tas zvakutes vel pradesiu naudoti? nu nes savaime tikrai nepraeis, tik idomu ar jokio salutinio poveikio, kad jau vartoju synarela. ar geriau skambint gydytojai?
Atsakyti
QUOTE(floria @ 2015 04 25, 19:35)
6 DPI dar bus ankstoka  g.gif gali dar nieko nerodyt, palauk bent iki 7 ar 8 DPI, kad ir kaip sunku būtų.
kad jauties kaip prieš mm, normalu, daugiau mažiau mūsų visos taip jautės, aš ne kartą tikrinaus ar nepramušo, nes nuo progesterono gi viskas drėgniau...  blush2.gif plius prog. duoda ir tokį jausmą pilve.
apvarei stalą?  biggrin.gif  lotuliukas.gif

o man ir liepė ateit su pilna. pirmu kartu buvo net per pilna, per daug skaudu buvo išlaukt dar tas 15 min po ant lovos, dabar ėjau su puspilne, sakiau kad pilna, sako ne visai pilna, o aš ir pati per echo mačiau, sako kai pilnesnė, tipo geriau matyt, nu bet rado gi kelią, gi viskas matos kur veda ir iki kiek.
nu va kaip gerai. vienintelei,kuriai neprailgo  biggrin.gif
o keetvirtadienį bus gerų žinių diena  bigsmile.gif
man dar kitą ketvirtadienį echo, AMŽINYBĖ! bet antradienį kraujas..

Nu stalo neapvariau, nors nedaug truko lotuliukas.gif
as pirma kart kai ejau tai pagudravau ir atejau su puspilne, sako pilna??? sakau joo lotuliukas.gif poto ziuri, sako nu kad nepilna... tai sugrudo kateteri ir supyle visa laseline - litra i slapimo pusle, pripilde tada tik tese isodinima...

del testuku, tai man 9DPI parode jau ryskius II wub.gif
Atsakyti
Nu ka laukiam rytojaus turi pasukt pasakyt kiek isgyveno:)ir kada sodinsim ryt ar treciadieni:)geriau yra kad ilgiau dienu issilaiko taip?
Atsakyti
QUOTE(aksioma @ 2015 04 26, 13:52)

Beje net nezinau ar nera tikimybe mazesne jei po IVF negimdinio?

tai vat kaip tik po ivf vienas iš galimų variantų, kas man labai keista, nes įšvirkščia juk ten, tai ko ten jiems keliaut biggrin.gif
nu bet viskas bus gerai smile.gif

QUOTE(1EVA @ 2015 04 26, 14:34)
Sveikos mielosios, esu nesenai startavusi su synarela. Pries tai buvo uzpuolus pienlige, susitvarkiau. bet siandien vel pajutau, kad ta bestija gryzta. Ar nieko tokio jei tas zvakutes vel pradesiu naudoti? nu nes savaime tikrai nepraeis, tik idomu ar jokio salutinio poveikio, kad jau vartoju synarela. ar geriau skambint gydytojai?

ehm neįsivaizduoju, bet gal geriau pasitark su gydytoja, vistiek juk vaistai, kad daugiau neįtakotų kaip nors veikimo hormonų g.gif

QUOTE(Mercuria @ 2015 04 26, 15:22)
Nu stalo neapvariau, nors nedaug truko  lotuliukas.gif
as pirma kart kai ejau tai pagudravau ir atejau su puspilne, sako pilna??? sakau joo lotuliukas.gif  poto ziuri, sako nu kad nepilna... tai sugrudo kateteri ir supyle visa laseline - litra i slapimo pusle, pripilde tada tik tese isodinima...
del testuku, tai man 9DPI parode jau ryskius II  wub.gif

o jei, tau ir dapildė, man ir pakomentavo, nu nėra pilna, bet nieko,matysim. kitaip būtų gal reikėję gert ko nors papildomai .
Atsakyti
QUOTE(floria @ 2015 04 26, 17:03)
tai vat kaip tik po ivf vienas iš galimų variantų, kas man labai keista, nes įšvirkščia juk ten, tai ko ten jiems keliaut  biggrin.gif
nu bet viskas bus gerai smile.gif
ehm neįsivaizduoju, bet gal geriau pasitark su gydytoja, vistiek juk vaistai, kad daugiau neįtakotų kaip nors veikimo hormonų  g.gif

o pienlige angliskai - thrush? bent taip googlas vercia. kad nenusisnekeciau paskambinus. nesupras is vis daktare ko noriu. doh.gif

o jei, tau ir dapildė, man ir pakomentavo, nu nėra pilna, bet nieko,matysim. kitaip būtų gal reikėję gert ko nors papildomai .

Atsakyti
QUOTE(1EVA @ 2015 04 26, 17:39)

jei gerai atrinkau iš citatos, klausi kaip angliškai pienligė.
gali vadint thrush, bet gali sakyti "vaginal yeast infection" tai supras 100 proc. 4u.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo floria: 26 balandžio 2015 - 19:26
haha biggrin.gif o man tai buvo, kai ėjau į įsodinimą, kad jaučiausi, jog pūslė puspilnė, o sakė super gerai pilna. Man kau kyla minčių, kad nuo tos endo pas mane ten viskas nurandėję doh.gif
Atsakyti
QUOTE(floria @ 2015 04 26, 19:25)
jei gerai atrinkau iš citatos, klausi kaip angliškai pienligė.
gali vadint thrush, bet gali sakyti "vaginal yeast infection" tai supras 100 proc. 4u.gif

aciu uz atsakyma smile.gif bandysiu klaust ir susiremontuot ta gala biggrin.gif
Atsakyti
Na ryt daugumai reiksmingos dieneles! Taigi susapnuokit gerus sapnus ir ryt tikekimes jie issipildys! Geru sapnu;)
Atsakyti
Niu mergaites, kraujukas nuleistas, drebinu kinkas dabar belaukdama rezultatu, labai bijau unsure.gif
Atsakyti
QUOTE(Kalipsita @ 2015 04 27, 08:14)
Niu mergaites, kraujukas nuleistas, drebinu kinkas dabar belaukdama rezultatu, labai bijau  unsure.gif

Laikom kimscius laukiam rezultatu isivaizduoju jau ta jauduli... Jauciu jau db pati mysiu i kelnes
Atsakyti