na va esu po pirmos injekcijos.
rankos drebejo tai vyro priprasiau siaip ne taip tai pasirase nuskiepyt mane. nors is pats issigandes buvo.
O bairis tas, kad pagal HCg man ir gyd sake, jog dvinukai, bet paziurejus rado tik viena. O jeigu penktadieni nueinu ir bac - du:)))) tada iskrisciau is batu
)) o vyras dar po echo sapnavo, kad tikrai du, tik vienas atseit buvo pasislepes, nes gan mazesnis buvo
D Ir man sako, zinok man rodos per kita skana pamatys
)) Tai gal tave Kalipsita sapnavo
)))))))
QUOTE(Saulute_30 @ 2015 05 11, 21:34)
O bairis tas, kad pagal HCg man ir gyd sake, jog dvinukai, bet paziurejus rado tik viena. O jeigu penktadieni nueinu ir bac - du:))))
Dažnai taip būna, kad antras vėliau pasimato
Merginos, nepamirškit vertindamos HCG įvertinti ne tik dpi, bet kokio dydžio embrionai įsodinti
QUOTE(Saulute_30 @ 2015 05 11, 21:34)
O bairis tas, kad pagal HCg man ir gyd sake, jog dvinukai, bet paziurejus rado tik viena. O jeigu penktadieni nueinu ir bac - du:)))) tada iskrisciau is batu
)) o vyras dar po echo sapnavo, kad tikrai du, tik vienas atseit buvo pasislepes, nes gan mazesnis buvo
D Ir man sako, zinok man rodos per kita skana pamatys
)) Tai gal tave Kalipsita sapnavo
)))))))
Saulute, siaip tavo skaiciukai gerokai didesni nei mano, tai gal bac ir tau toks stebuklelis. Ir bus vyras pranasiskus sapnus sapneves
QUOTE(1EVA @ 2015 05 11, 21:20)
na va esu po pirmos injekcijos.
rankos drebejo tai vyro priprasiau siaip ne taip tai pasirase nuskiepyt mane. nors is pats issigandes buvo. 
Nu ir kaip? nebaisu galiausiai, ir visai neskaudejo
QUOTE(siekla @ 2015 05 11, 22:21)
Tikrai taip. Nebuvo taip baisu kaip galvojau
*Žiemuže* sveikinu!!!
Ooo... Wau... Kaip nerealiai
Sveikinu dvigubai
Prisiduodu. Vakar išpunktavo 11
Nuotaika š ir optimizmo visiškai neturiu, sakė "jos kažkokios keistos", kelios perbrendę, kitos nesubrendę. Susinervinau, net nesugebėjau paklausti kiek gerų ir ar tokių išvis yra
Šiandien skambinsiu klausti kiek apsivaisino, bet bijau, kad nebus ką sodinti
QUOTE(Kalipsita @ 2015 05 11, 18:27)
....siandien pamatem toooookia naujiena - is mano leliuko pasidare DU!!!!! Isivaizduojat - IDENTISKI DVYNIAI, NEITIKETINA!!!!
Nuotaika š ir optimizmo visiškai neturiu, sakė "jos kažkokios keistos", kelios perbrendę, kitos nesubrendę. Susinervinau, net nesugebėjau paklausti kiek gerų ir ar tokių išvis yra
QUOTE(Choice @ 2015 05 12, 09:37)
*Žiemuže* sveikinu!!!
Choice, aciu
Svarbiausia, kad bent keli butu tinkami, neabejoju taip ir bus
QUOTE(Choice @ 2015 05 12, 09:37)
*Žiemuže* sveikinu!!!
Sveikinu dvigubai
Bus bent vienas ar du bus
HCG Rezultatas : <1,00 mIU/ml
QUOTE(Ausma26 @ 2015 05 12, 10:43)
Ruth, apkabinu stipriai
Pas mane irgi kazkokios pesimistines nuotaikos. Net norisi kuo greiciau ta HCG pasidaryti, kad galeciau nutraukti vaistus... Tik man dar reikes palaukti, nes jei daryciausi rytoj, klinikos neuzskaitytu rezultato.
Laikykis, gal kita syki dviguba laime nusisypsos.
Laikykis, gal kita syki dviguba laime nusisypsos.
Ačiū, bandau laikytis, esu darbe, nelabai galiu rodyt emocijų.
Tikiuosi, tau viskas bus gerai