Įkraunama...
Įkraunama...

IVF namučiai

Man tai toks vaizdas kad mm pramus neuzilgo. Pms"ine esu pinka kazkokia, erzina apkinkiniai... Dar tokios karscio bangos uzeina nakti prakaitas sia muse.. Grinai kaip pries mm buna doh.gif doh.gif Nu bet negi gaip anksti po ivf mm gali pareit??? Snd 6 dpi unsure.gif
Atsakyti
QUOTE(Saulute_30 @ 2015 04 27, 15:44)
Kalipsita, o kokius vaistus vartoji?

Kada tavo paskutines mmm buvo? 

Sakau kartu gimdysim, pamatysi  ax.gif

Tai visa standartine puokste po IVF: prednyzolon, flexiparine, estrophem, crinone + prasidejus kraujavimui gavau duphaston, askorutino ir Ovitrel injekcijas. Na ir dar folio rugsti geriu, taigi bendrai nemaza puokste gerio gaunasi.

mmm buvo 03.21, o tau? Pradesim planuot smile.gif Saulute_30 dar bijau galvoti apie gimdyma, bet duok D taip ir butu drinks_cheers.gif

Papildyta:
QUOTE(MissChili @ 2015 04 27, 17:07)
Man tai toks vaizdas kad mm pramus neuzilgo. Pms"ine esu pinka kazkokia, erzina apkinkiniai... Dar tokios karscio bangos uzeina nakti prakaitas sia muse.. Grinai kaip pries mm buna doh.gif  doh.gif   Nu bet negi gaip anksti po ivf mm gali pareit??? Snd 6 dpi unsure.gif

Greiciau cia tau hormonu audros nuo vaistuku smile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Kalipsita: 27 balandžio 2015 - 16:11
QUOTE(Kalipsita @ 2015 04 27, 17:09)
Tai visa standartine puokste po IVF: prednyzolon, flexiparine, estrophem, crinone + prasidejus kraujavimui gavau duphaston, askorutino ir Ovitrel injekcijas. Na ir dar folio rugsti geriu, taigi bendrai nemaza puokste gerio gaunasi.

mmm buvo 03.21, o tau? Pradesim planuot smile.gif Saulute_30 dar bijau galvoti apie gimdyma, bet duok D taip ir butu  drinks_cheers.gif

Papildyta:
Greiciau cia tau hormonu audros nuo vaistuku smile.gif

Mano mmm buvo 03 25...

Na manau neplanuot neimanoma... Bet kokiu atveju baigsis kaip baigsis, bet geriau gyventi su tikejimu ir viltimi jog viskas bus gerai !!!! Man po persileidimo irgi viskas baisu, bet norisi tiketi, kad dabar viskas bus gerai.
Atsakyti
QUOTE(Saulute_30 @ 2015 04 27, 17:24)
Mano mmm buvo 03 25...

Na manau neplanuot neimanoma... Bet kokiu atveju baigsis kaip baigsis, bet geriau gyventi su tikejimu ir viltimi jog viskas bus gerai !!!! Man po persileidimo irgi viskas baisu, bet norisi tiketi, kad dabar viskas bus gerai.

O matai, mes ir sioj vietoj panasumu turim...man irgi buvo persileidimas po 2 ivf, tai dabar del to taip ir bijau visko. Niu, bet viskas bus gerai, abiems blush2.gif
Atsakyti
QuantManiac gal nt gadinai??? Kada hcg??!
Atsakyti
sveikos jei maniskius apvaisino penktad ir snd man pasuko sako tebera visi 18 ir 10 geros kokybes tj jie man iki trciad bus uzauge iki blastutes?su blastute didesne tikimybe pastoti?
Atsakyti
QUOTE(renatuska23 @ 2015 04 27, 21:59)
sveikos jei maniskius apvaisino penktad ir snd man pasuko sako tebera visi 18 ir 10 geros kokybes tj jie man iki trciad bus uzauge iki blastutes?su blastute didesne tikimybe pastoti?

nu taip sako smile.gif bet nezinosi , gali su embrionais pavykti o su blastutem ne Bet liuks liks daug uzsaldyti tau . Didziausios sekmes 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(MissChili @ 2015 04 27, 16:53)
QuantManiac gal nt gadinai??? Kada hcg??!

Šiandien gadinau - neigiamas. schmoll.gif
Ketvirtadienį po pietų eisiu hcg.
Atsakyti
QUOTE(*KaraLinda* @ 2015 04 27, 22:07)
nu taip sako smile.gif bet nezinosi , gali su embrionais pavykti o su blastutem ne  Bet liuks liks daug uzsaldyti tau . Didziausios sekmes 4u.gif

Karalinda o tau irgi viena tik dejo?embriona ar blastute?smile.gif
Atsakyti
QUOTE(renatuska23 @ 2015 04 27, 23:59)

Man sake su blastutem padidina pastojimo tikimybe.
Pas mane 1 tokia kita tokia isodino ... Ziuresim kas gavosi ax.gif
Atsakyti
Oi kiek daug geru naujienu. Nuostabus pavasaris pas mumis 4u.gif 4u.gif 4u.gif
Tiek duag nestukiu. SVeikinu Saulute ir Kalipsita nestuke.gif
Man viskas tas pats visa diena beveik pykina, net keista. Sia savaite nejau, ens sake ateiti jei kas skaudes, o tik tempia pilvo apacia kartais. Tad kita savaite pasimatymas vel. Tikiuosi su abiem viskas bus gerai thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(renatuska23 @ 2015 04 27, 22:59)

taip, tau bus blastutes, ka liks, jei geros, uzsaldys.
sako, kad didesne tikimybe, nes jau nebereikia dalintis, tik implantuotis.
bet pastoja ir su embrionukais, ir tu paciu 2 d ar 3 dienu, skirtingu lasteliu, tad cia sekmes dalykas. nezinosi kas itakos, jei gleivine gera, tavo "'aplinka ''gera ir silpniausias gali isitaisyt smile.gif
mano buvo embrionukas 3 d. smile.gif

pridaviau krauja siandien 3 kartui blush2.gif toks fainas seimos gyd pakalbejom, pamatavo spaudima, sako tu nezinai kiek pas mane ateina su symptomais, kad nebezino ka daryt, kaip bloga, dziaukis, kad lengva pradzia blush2.gif nu taip sakau, bet sirdiziai bus ramiau blush2.gif
Atsakyti