Įkraunama...
Įkraunama...

~Apsiperkame kiniečių parduotuvėse pačios~

Mergaites, pirkau pirma karta
gavau stai tokia preke
http://www.aliexpres...=68385780505633

kaip ir viskas gerai butu, bet pati plastmase vienoje vietoje kaip pasiputusi, tarsi issilydziusi, is dalies naudoti galima, tik vat nezinau ar rasyti apie tai kinieciui, ar ka daryti?
kaip jus pasielgtumet?
Atsakyti
QUOTE(shimmer @ 2015 08 25, 12:37)
kaip jus pasielgtumet?

jei dar nepatvirtinote gavimo, nufotografuočiau defektą ir prašyčiau kompensacijos, kokius 3 eurus. jei pardavėjas spyriotųsi, kelčiau ginčą (dispute), turėtumėte bent 1 eurą atgauti.
Atsakyti
Sveikos 4u.gif

Gal kam bus idomu - mano mergina uzsiprase tokiu plauku gumycui - apyrankiu (cia jau kaip kas norti taip naudoja biggrin.gif ). Taigi uzsakiau kelias spalvas tokiu:
http://ru.aliexpress...2230348470.html
Gavau per dvi su trupuciu savaites. Mergina mano baisiai patenkinta drinks_cheers.gif . Tikrai grazios spalvos. Bandziau plaukams - surisus kaip uodega ir ant kuoduko - nu tikrai gerai laiko. Jau galvoju gal dar ir sau nusipirkt lotuliukas.gif
Atsakyti
gavau tokią suknelę, plono džinso, viskas su ja gerai
http://ru.aliexpress...2031574961.html
ir tokią maikutę, labai patiko, jau skalbta kelis kartus, tiesa tokie metaliukai priklijuoti nulakstė, bet vaizdo nekeičia, ėjo siuntiniai daugiau kaip mėnuo
http://ru.aliexpress...1753448393.html
Atsakyti
Sveikos,

Apsipirkineju aliexpress jau seniai, pirma karta susiduriau su keistu pardaveju ir nezinau kaip elgtis.. Zodziu, uzsisakiau preke, pardavejas ja issiunte, tracking number uzrasytas ir as ramiai laukiu siuntinio. Vakar (iki disputo pabaigos 10 dienu) pasiziuriu kur tas mano siuntinys uzstriges, nes visus kitus siuntinius uzsakytus birzelio gale jau seniai gavau ogi siuntinio sekimo puslapiuose raso "RO215380274CN is invalid Number! China Post has not received this parcel".

Parasiau pardavejui, ar tikrai issiunte siuntini, ir jei issiunte, gal bloga koda irase ir stai jo atsakymas:

hi
i am sorry for the inconvenience,we have sent out your parcel, sorry again,because many days ago,the shipping channel was changed,many parcels were returned to us,then we sent out again,but there were many returned parcels to be handled,so i forgot to leave you a message for the new tracking number,this is your tracking number RO215380274CN,,it is on the way to you,hope not cause you much trouble,we ensure you can get the parcel,if any problem,please feel free to contact me,have a nice day!

Patikrinu tracking number vel, raso ta pati, kad neteisingas siuntinio kodas ir siunta tokiu kodu neregistruota doh.gif Nesuprantu ar as cia nemoku paziuret normaliai ar man makaronus kabina.
Iki disputo pabaigos 9 dienos, kas turit tokios patirties, kaip pasiulytumet elgtis?
Atsakyti
QUOTE(Mantė' @ 2015 08 29, 12:02)
Sveikos,

Apsipirkineju aliexpress jau seniai, pirma karta susiduriau su keistu pardaveju ir nezinau kaip elgtis.. Zodziu, uzsisakiau preke, pardavejas ja issiunte, tracking number uzrasytas ir as ramiai laukiu siuntinio. Vakar (iki disputo pabaigos 10 dienu) pasiziuriu kur tas mano siuntinys uzstriges, nes visus kitus siuntinius uzsakytus birzelio gale jau seniai gavau ogi siuntinio sekimo puslapiuose raso "RO215380274CN is invalid Number! China Post has not received this parcel".

Parasiau pardavejui, ar tikrai issiunte siuntini, ir jei issiunte, gal bloga koda irase ir stai jo atsakymas:

hi 
i am sorry for the inconvenience,we have sent out your parcel, sorry again,because many days ago,the shipping channel was changed,many parcels were returned to us,then we sent out again,but there were many returned parcels to be handled,so i forgot to leave you a message for the new tracking number,this is your tracking number RO215380274CN,,it is on the way to you,hope not cause you much trouble,we ensure you can get the parcel,if any problem,please feel free to contact me,have a nice day!

Patikrinu tracking number vel, raso ta pati, kad neteisingas siuntinio kodas ir siunta tokiu kodu neregistruota doh.gif  Nesuprantu ar as cia nemoku paziuret normaliai ar man makaronus kabina.
Iki disputo pabaigos 9 dienos, kas turit tokios patirties, kaip pasiulytumet elgtis?

Nerodo jokioj paieskoj siuntinio su tokiu tracking nr. Galite dar palaukti, jei neregistruotas gal dar sulauksit. Kai liks 2 dienos iki pabaigos kelkit disputa 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(~me2za~ @ 2015 08 29, 20:14)
Nerodo jokioj paieskoj siuntinio su tokiu tracking nr. Galite dar palaukti, jei neregistruotas gal dar sulauksit. Kai liks 2 dienos iki pabaigos kelkit disputa  4u.gif

Aciu, taip ir darysiu 4u.gif
Dar kazkur skaiciau, kad galima pratesti disputo laika g.gif kazin i ka reiketu kreptis?
Atsakyti
QUOTE(Mantė' @ 2015 08 29, 21:00)
Aciu, taip ir darysiu  4u.gif
Dar kazkur skaiciau, kad galima pratesti disputo laika g.gif  kazin i ka reiketu kreptis?

Aš tai nepratesinėju, nes jau ir taip siuntinys pakankamai ilgai keliauja. Dbr vii mano siuntiniai iki mėnesio atkeliauja
Atsakyti
QUOTE(Mantė' @ 2015 08 29, 21:00)
Aciu, taip ir darysiu  4u.gif
Dar kazkur skaiciau, kad galima pratesti disputo laika g.gif  kazin i ka reiketu kreptis?

nepratesinekit, jeigu butu registruotas siuntinys ir matytusi, kad kazkur uzstriges tai pratesciau, o dabar pats kaltas, kad neregistravo
Atsakyti
Suprantu, kad mano siuntinukas pakibo muitinėje

"Mail Sorting Department, Rodūnios kelias 9, Vilnius, The item is being prepared for customs inspection. More information is available in the FAQ list ., Please fill in this form when submitting the documents to the declarants of Lithuania Post."

Gal kas galite patarti kokius pirkimo dokumentus ir kam reikia nusiųsti unsure.gif
Atsakyti
QUOTE(barbuska @ 2015 08 31, 13:48)
Suprantu, kad mano siuntinukas pakibo muitinėje

"Mail Sorting Department, Rodūnios kelias 9, Vilnius, The item is being prepared for customs inspection. More information is available in the FAQ list ., Please fill in this form when submitting the documents to the declarants of Lithuania Post."

Gal kas galite patarti kokius pirkimo dokumentus ir kam reikia nusiųsti unsure.gif

taip, užlaikė. sulaukite oficialaus laiško iš muitinės, tik tada siųskite dokumentus per post.lt/siuntų paieška. nes man buvo ir taip, kad sulaikė, muitinė pati patikrino ir paleido. kai užlaikė ir teko deklaruoti, tai siunčiau paaiškinimą, banko išrašą, print screen'us iš užsakymo puslapio.
Atsakyti
QUOTE(zuzla @ 2015 08 31, 12:54)
taip, užlaikė. sulaukite oficialaus laiško iš muitinės, tik tada siųskite dokumentus per post.lt/siuntų paieška. nes man buvo ir taip, kad sulaikė, muitinė pati patikrino ir paleido. kai užlaikė ir teko deklaruoti, tai siunčiau paaiškinimą, banko išrašą, print screen'us iš užsakymo puslapio.

ačiū smile.gif
Atsakyti