Įkraunama...
Įkraunama...

~Apsiperkame kiniečių parduotuvėse pačios~

black friday

Pasidalinkit kas ką pirksit

]vartotojo įkelta nuotrauka
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Danute Ko: 22 lapkričio 2016 - 18:14
QUOTE(Danute Ko @ 2016 11 22, 18:12)
black friday

Pasidalinkit kas ką pirksit

]vartotojo įkelta nuotrauka

nieko turbut unsure.gif , netikiu as tais kinieciu sale'ais tongue.gif gal koki suduka, kaip pvz FM moduliatorius i masina ir nusipirksiu, negali zinot (pries pusantru metu pirkau 2 vnt., tai tik nesenai pirmas nuduso, tai dirbo 6 kartus ilgiau nei pirkti pigu.lt, o kaina buvo 5,5eur uz 2 vnt bigsmile.gif )
Atsakyti
QUOTE(MOja @ 2016 11 22, 20:43)
nieko  turbut  unsure.gif , netikiu as tais kinieciu sale'ais  tongue.gif gal koki suduka, kaip pvz FM moduliatorius i masina ir nusipirksiu, negali zinot (pries pusantru metu pirkau 2 vnt., tai tik nesenai pirmas nuduso, tai dirbo 6 kartus ilgiau nei pirkti pigu.lt, o kaina buvo 5,5eur uz 2 vnt  bigsmile.gif )

O aš po praeito salė 'o 11.11, tikrai pastebėjau, kad plansete kurią pirkau, vėl pabrango keliais eurais. unsure.gif
Atsakyti
Įdomi akcija 1 perki-1 gauni dovanų.
Tik dovanoms striukės negalima pasirinkti, įdės bet kokią. Pirkt reiktų iš šios kategorijos

Parduotuvė MIEGOFCE

vartotojo įkelta nuotrauka
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Danute Ko: 24 lapkričio 2016 - 09:48
Radau parduotuvė, kur vien tik brand prekės. Dalinuosi smile.gif

Parduotuvė
Atsakyti
QUOTE(Danute Ko @ 2016 12 03, 20:51)

Parduotuvė

Michael Kors uz 30e ? biggrin.gif ir tai originalas? blink.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Jurgitakar: 03 gruodžio 2016 - 21:18
QUOTE(Danute Ko @ 2016 12 03, 21:51)

Parduotuvė

Labai įtartina parduotuvė. Beveik nėra aprašymų apie prekes. Mažai pardavimų. Ir kaip gali būti pirkimas iš JAV lapkričio 28 dieną ir gruodžio 02 d jau atsiliepimas apie prekę?
Atsakyti
Nepirkau , tik pasidalinau nuoroda. Paprašiau pradvėjo realios foto MK laikrodžio

MK Laikrodis 12 eur

Va tokią atsiuntė

vartotojo įkelta nuotrauka

Aš esu pirkus conversus, DW juodą laikrodį, kur pardavėjai nauji. Viską gavau ir geros kokybės. Greitai jie užsidaro ir kuria naujas parduotuves, nes negali brand pardavinėt. Apie šia parduotuvę nieko negaliu pasakyt, nes pati nepirkau
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Danute Ko: 04 gruodžio 2016 - 10:02

https://www.aliexpre...0308.0.0.BFTIE8

gal turit merginos atsiliepimu apie si megztuka ?

Atsakyti

ir gal dr kas pasakys del ko nerodo man "orders" jokios info, nors vakar pirkau dvi smulkmeneles. spaudziu my orders, nieko nera, 0 raso  :huh2: 

Atsakyti

Radau 😉

Atsakyti
https://www.aliexpre...0608.0.0.Q1agU3

Išbandyta 4u.gif Puikiai veikia thumbup.gif
Atsakyti