Įkraunama...
Įkraunama...

~Apsiperkame kiniečių parduotuvėse pačios~

Panos matau, kad mano siuntinukas į kitą miestą nukeliavęs, ką tokiu atveju daryti? g.gif
Atsakyti
QUOTE(kvarta @ 2015 05 06, 16:36)
Laba diena  4u.gif  pirmą kartą šioje temutėje, bet labai džiaugiuosi atradusi tokią galimybę (ačiū audrady).
Tik sugaišau l.daug laiko hihihi.gif ir užsisakiau baltą tašę vasarai, kol ateis, bus pats tas, tokią :
http://www.aliexpres...=67102918630625

GAVAU 4u.gif
Nereali!!! atrodo ant 100 eurų, visiškai kaip natūralios odos, bendradarbės išgyrė.
Tik man asmeniškai galėtų būti dar didesnė, nors ir taip didelė.
Žodžiu pirmas blynas - ir toks pavykęs 4u.gif Rekomenduoju ir labai džiaugiuosi 4u.gif

mielai įdėčiau foto į FB, bet ten niekas manęs mnepriima į tą uždarą grupę hihihi.gif
Atsakyti
QUOTE(Sarmite @ 2015 06 03, 09:12)
Panos matau, kad mano siuntinukas į kitą miestą nukeliavęs, ką tokiu atveju daryti? g.gif

o per kur jus matote?duotas klaidingas sekimo nr, o jei duotas klaidingas sekimo nr, tada daniausiai siuntinys keliauja neregisturotu pastu.
laukit ir sekit laikroduką
Atsakyti
renkuosi toliau (besotė biggrin.gif ).
Jūs man pasakykite, jei nėra nei vieno pirkimo/atsiliepimo, tai geriau neimti to daikto g.gif
domina ši, rudeniui/žiemai :

http://ru.aliexpress...ommendVersion=1
Atsakyti
QUOTE(kvarta @ 2015 06 03, 13:19)
renkuosi toliau (besotė biggrin.gif ).
Jūs man pasakykite, jei nėra nei vieno pirkimo/atsiliepimo, tai geriau neimti to daikto g.gif
domina ši, rudeniui/žiemai :

http://ru.aliexpress...ommendVersion=1

aš dar pasižiūrėčiau kitas šio pardavėjo prekes, paieškočiau ten pirkimų/atsiliepimų. bet ir šiaip, galima bandyti pirkti, juk ali grąžins pinigus, prekė nebus gauta. bet aišku, dėl kokybės norėtųsi bent kokių atsiliepimų smile.gif
Atsakyti
užkliuvo muitinei doh.gif
Atsakyti
QUOTE(slitka @ 2015 06 03, 12:52)
o per kur jus matote?duotas klaidingas sekimo nr, o jei duotas klaidingas sekimo nr, tada  daniausiai siuntinys keliauja neregisturotu pastu.
laukit ir sekit laikroduką

ne ne siuntinys Lietuvoje, registruotas, bet išsiaiškinau, kad Vilniaus vienas paštas dar tarpine stotelė yra, pirmą kartą taip, todėl lauksiu toliau smile.gif
Papildyta:
o aš vaikams akinius nuo saulės sakiau akiniai pigesni ir akiniai brangesni visiškai nesiskiria, tik gal tuo, kad ant brangesniųjų lipukas su užrašu, kad UV apsauga yra biggrin.gif

nežinau kiek laikys, bet smagūs
Atsakyti
pildau formą išmuitinimui.. ką rašyti siuntėjo laukelyje mastau.gif pinigus vedžiau ali, o siuntė pardavėjas.. dar ir nežinau vardo pavardės, kas siuntė, juk nebūtinai siunčia tas, kuris kuris nurodytas parduotuvės aprašyme.. taip pat reikia parašyti svorį, o iš kur aš žinau, kiek sveria siuntinys, jei nelaikiau jo rankose unsure.gif parašyta tinklapy, kad 350 gr, bet ar tai tiesa.. žodžiu, rašysiu pardavėjui, tik kažin kada atsakys..
Atsakyti
QUOTE(zuzla @ 2015 06 04, 09:03)

viršūnė unsure.gif o tai gal jie pamanė, kad čia baisiai brangus daiktas rolleyes.gif ar kaip...
Atsakyti
QUOTE(kvarta @ 2015 06 04, 10:24)
viršūnė unsure.gif  o tai gal jie pamanė, kad čia baisiai brangus daiktas rolleyes.gif  ar kaip...

gal basutės iš tikrųjų odinės smile.gif
paskambinau pagalbos telefonu, išsiaiškinau ką kaip pildyt, rašau laisvos formos raštą, kaip perkama per ali laugh.gif
Atsakyti
QUOTE(zuzla @ 2015 06 04, 08:51)
pildau formą išmuitinimui.. ką rašyti siuntėjo laukelyje mastau.gif pinigus vedžiau ali, o siuntė pardavėjas.. dar ir nežinau vardo pavardės, kas siuntė, juk nebūtinai siunčia tas, kuris kuris nurodytas parduotuvės aprašyme.. taip pat reikia parašyti svorį, o iš kur aš žinau, kiek sveria siuntinys, jei nelaikiau jo rankose unsure.gif parašyta tinklapy, kad 350 gr, bet ar tai tiesa.. žodžiu, rašysiu pardavėjui, tik kažin kada atsakys..

visad pildau kas surasyta ali ir tinka wink.gif
Atsakyti
QUOTE(zuzla @ 2015 06 04, 11:21)

Mano 9,5 USD irgi užkliuvo.Kaip siuntėją rašiau tos kinietiškos parduotuvės pavadinimą, paprastao būna ten koks kontaktinis nurodytas, svorį iš galvos. Pardavėjui rašyt nereikia, muitinė praleis ir su tokia info. Praeitą šeštadienį e-mailu gavau žinutę, kad sėkmingai deklaruota, o pirmadienį gavau ir patį siuntinį.
Atsakyti