QUOTE(daliux78 @ 2015 05 08, 15:25)
o man zinokit nyc nieko, jau antra bonkele geriu, ir jokio poveikio absoliuciai

tiesa, kas liecia vandenio gerima, sakau gal kam idomu bus, sunkiai man sekasi gerti ji, siaip va viena , tai uzmaciau recepta, ideti kelis agurko griezinelius, citrina, metu lapelius ir super gerimas, geriu, net nespeju gamintis

del vaisiu galima ten pagal skoni pasiderinti, kaip kas megsta, bet esme kad toks pagardintas vanduo zymiai skanesnis
Tai gal plaukam pretenzijų neturit ir nagai stiprūs

Mano tai po rudens baisu baisu kaip nusilpo, išslinko, nutriušo plaukai, uodegytė kaip peliuko paliko, o buvau visa vilnonė/angorinė

Dabar ir kuodukas kaip keksiukas paliko, kai anksčiau per pusę galvos susisukt galėdavau

Nu nieko, atsigauna jau po truputį ir manau hialurono dėka.
O dėl vandens, tai mama visai neseniai skaitė straipsnį, kad mokslininkai pripažino apsirikę, jog gert 2-3ltr per dieną vandens nėra sveika nei vienam organizmui

Gert turi tada, kai norisi arba kai pajunti nediduką alkio jausmą ir nėr ką užkąst po ranka. Su dideliu skysčiu kiekiu išplauni iš organizmo daug naudingų medžiagų, mineralų ir bla bla bla.... Ypač netinka ta sistema kas turi AKS.
Žodžiu suprask kaip nori, čia gerk, čia negerk... Manau vistik geriausia įsiklausyt į organizmo norus, tik jis pats geriausiai žino, kada jau reik drėkint