Įkraunama...
Įkraunama...

Pilvukų namučiai

Jau beveik susikroviau lagaminą ir turiu kelis klausimus. Ar į ligoninę jau dėtis ir čiulptukus ir buteliukus, jei nebūtų pieno? Bet tada negi ir pientraukį vežtis? Taip pat, jei nerandu niekur savo sodros pažymėjimo, ar užteks, jei kur nors numeriuką užsirašysiu, ar reikia fiziškai parodyti? doh.gif

o lagamino matau man vieno neužteks... Vien kiek pampiai ir drabužėlių komplektai vietos užima.. ax.gif mano daiktams vietos nebėr biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Piktukė @ 2015 05 11, 07:46)
Jau beveik susikroviau lagaminą ir turiu kelis klausimus. Ar į ligoninę jau dėtis ir čiulptukus ir buteliukus, jei nebūtų pieno? Bet tada negi ir pientraukį vežtis? Taip pat, jei nerandu niekur savo sodros pažymėjimo, ar užteks, jei kur nors numeriuką užsirašysiu, ar reikia fiziškai parodyti?  doh.gif

o lagamino matau man vieno neužteks... Vien kiek pampiai ir drabužėlių komplektai vietos užima..  ax.gif  mano daiktams vietos nebėr  biggrin.gif

Piktuke, as dejausi viska, ka isvardinai. SD pazymejimo neturiu ir neieskosiu, kad niekur jo nebereikia, kiti isvis neturi. Nebent numeriuko gali reiketi, tai gerai sakai, per SD savitarna susirasiu ir uzsirasysiu.
Man irgi netelpa i lagamina,nors as nedideli ta emiausi, 10 kg. Tai dar tase salia nedidele pasiemiau. Bet dabar galvoju, kad perdeliosiu daiktus, i lagamina susidesiu, ko tikrai reikes man, leliukui ir MV, o i tase visa kita ir paliksiu masinoj (buteliukas, pientraukis, pledas (birzelio gale gali mums ir neprireikti, i vietos kiek uzima doh.gif ) ir visa kita.. Jei reikes, MV nueis iki masinos ir atnes, o i ligonine nesiuos tik lagamina blush2.gif
Tau su 3 leliais tai isvis kiek vietos reikia bigsmile.gif
Atsakyti
Sveikos moteraites 4u.gif

As ir galvoju kaip cia su tais pientraukiais ir buteliukais daryt g.gif Nes kiek suprantu vaikai po gimimo valgyt nori gana greitai ( po keliu valandu ar kaip?, tiksliai net nezinau), o jeigu pienas gamintis pradeda kaip kitos raso po 3 ar dar kiek nors dienu, tai kuom tas kelias dienas vaikas maitinasi? g.gif Su drauge snekejau uzvakar, tai jai sake isvis uzsivede fabrikas tik po 10 dienu. Bet taip ir nepaklausiau kaip issiverte tas 10 dienu. Tai ka, misini tada duodi? mastau.gif
Atsakyti
QUOTE(burbuliacija @ 2015 05 11, 07:34)
Sveikos moteraites 4u.gif

As ir galvoju kaip cia su tais pientraukiais ir buteliukais daryt  g.gif  Nes kiek suprantu vaikai po gimimo valgyt nori gana greitai ( po keliu valandu ar kaip?, tiksliai net nezinau), o jeigu pienas gamintis pradeda kaip kitos raso po 3 ar dar kiek nors dienu, tai kuom tas kelias dienas vaikas maitinasi?  g.gif  Su drauge snekejau uzvakar, tai jai sake isvis uzsivede fabrikas tik po 10 dienu. Bet taip ir nepaklausiau kaip issiverte tas 10 dienu. Tai ka, misini tada duodi?   mastau.gif

Sveikos 4u.gif tai priespienis buna vistiek aisku jis liesAs kai kas primaitina del ramybes kiek is draugiu buvo arba kas pora val zaidzia su tuo kas gaminasi unsure.gif

Kaunietems updatinu medela kainas Kmuk akuserinio vaistinej Apoteca- medela calma 13.14 eur, o papr. Medela 150ml - 4,82 eur. Nusipirkau jau del visa ko jei pagimdzius nebutu hihihi.gif cia vos ne perpus pigiau nuo parduotuviu

O kaip burbuliacija Tau miegoti einasi ? Ar as cia viena stacia miegu lotuliukas.gif as kai atsigulu tai jo galva nukrenta man po sonkauliais o skrandis sulenda i gerkle tai jau kelinta naktis staciom.. Atsistoju jis sonu, atsigulu, nusirita staciai ...
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Edena: 11 gegužės 2015 - 07:52
Burbuliacija, kaip Edena ir sake-priespienio vistiek buna, tik jo nedaug labai, bet ten visos svabiausios medziagos ir maziukui labai jo reikia 4u.gif as tai sakiau diena zaisiu kas tas 2 val., jei galimybes leis, o nakciai duosiu misinuko nors karteli, kad visi pailsetume blush2.gif kol prades normaliai gamintis. Su dukryte kankinausi gal savaite, visi isvarge ir nemiegoje buvom, nes klausiau daktaru, kurie tiesiog neleido duot jokiu misiniu, liepe det prie krutines, kai tik verkia, bet kai tau kelias paras praverkia diena ir nakti be jokio perstojimo, tai ne jiems reikia buti, tik ateina ir savo vadovelines teorijas desto doh.gif jau siemet tai neklausysiu, gali sakyt ka nori schmoll.gif manau, kad pienukas greiciau gamintis prades, jei bent kiek pamiegojus busiu ax.gif

Edena, ir as nemiegu jau kelias naktis doh.gif na, ne taip blogai, kaip tau, staciai nereikia, bet visur nepatogu, pilva tempia i lovos dugna kaip blytos, eda remuo, traukia meslungis, dar ir klubus skaudet pradejo doh.gif
Atsakyti
QUOTE(Edena @ 2015 05 11, 07:46)
O kaip burbuliacija Tau miegoti einasi ? Ar as cia viena stacia miegu  lotuliukas.gif as kai atsigulu tai jo galva nukrenta man po sonkauliais o skrandis sulenda i gerkle tai jau kelinta naktis staciom.. Atsistoju jis sonu, atsigulu, nusirita staciai ...

Man kazkaip visai ner problemu su miegu schmoll.gif Isitaisau as ant vieno sono ar kito, pagalvem apsikamsau is visu pusiu ir parpiu. Apsiverst truputi sunkiau buna, ar atsikelt, laiko daugiau uzima, bet po to vel miegu be vargo. Vienam sone pabumsi, kitam biggrin.gif matomai kai as apsiverciu, ir jie is naujo isitaisyt bando. Kojos ju gana aukstai, tikrai kazkur tarp sonkauliu, bet kazkaip diskomforto ar skausmo nesukelia.
Kas yra remens edimas isvis nezinau. Naujas pozymis ta tas dugno, (maksties) paskaudenimas, gal ten stumias po truputi zemyn vis galvoju, o daugiau tai viskas po senovei. 4u.gif
Atsakyti
Sveikos merginos, kaip jums gerai, toms kuriom jau ne be daug liko laukti. Mane vėl kankina dešnio šono skausmas: keturias dienas jau neskaudėjo ir vėl prasidėjo, skauda ištisas tris dienas. Galiu vos paeiti kaip skauda. Nėjau net į darbą. Praeitą savaite buvau pas ginę, nieko nerado. Šlapimas geras, kaklelis geras. Pasimetus ginė nežino kas gali buti. Spėja viena teorija, kad man yra išpjautas apendiksas, gali būti susidariusių sąaugų, kurios tempiasi dėl to ir skauda.

O dar tik pusė nėštumo, kaip čia reiks išgyventi g.gif
Atsakyti
Sveikos, merginos smile.gif

Jus ziuriu nenuilstamai plepat smile.gif Saunuoles.. 4u.gif As jau irgi kelis daiktelius nusipirk, ir lovyte. smile.gif Buvau pirkti nestukiniu rubu, nes jau nebeitelpu i nieka, tai pigriebiau rubliu rinkinuka,uzkltuku, paklotuku. smile.gif Kokiu jus vadovaujates sarasiuku ka reikia nusirpirkti? As visai zalia mama busiu.. man ir geda ir baisu smile.gif kad as tokia. Na bet ka ismosiu.. smile.gif tamyra supermamos. smile.gif O man si savaite paskutine, pagaliau issvajotasis poilsis. ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Atisa @ 2015 05 11, 08:04)

Edena, ir as nemiegu jau kelias naktis  doh.gif  na, ne taip blogai, kaip tau, staciai nereikia, bet visur nepatogu, pilva tempia i lovos dugna kaip blytos, eda remuo, traukia meslungis, dar ir klubus skaudet pradejo  doh.gif

na jo su klubais tai as jau nebekalbu, o ir tas remuo irgi, sakau atrodo atsigulus viskas atgal pareina doh.gif meslungi magnis vis dar apmazina man... O burbuliacija gal Tau jau ir lengviau kad jie tempias zemyn tai taip i virsu nelipa 4u.gif

o as siandien echo turejau tai aciu D maziukas dideliais tempais augt apstojo kaip gasdino kad del to cukraus doh.gif siandien sveria 3 kg sake gyd bus vidutinis viskas bus ok atrodo wub.gif dabar tik uz 2 s pas gyd jei iki tol neprasides ir spresim kaip ka darysim 4u.gif bet jau sutraukimu reguliariu turiu ir nugara buna pamaudena, placenta sake subrendus jau
Atsakyti
QUOTE(Edena @ 2015 05 11, 12:00)
na jo su klubais tai as jau nebekalbu, o ir tas remuo irgi, sakau atrodo atsigulus viskas atgal pareina doh.gif  meslungi magnis vis dar apmazina man...  O burbuliacija gal Tau jau ir lengviau kad jie tempias zemyn tai taip i virsu nelipa  4u.gif

o as siandien echo turejau tai aciu D maziukas dideliais tempais augt apstojo kaip gasdino kad del to cukraus  doh.gif  siandien sveria 3 kg sake gyd bus vidutinis viskas bus ok atrodo  wub.gif  dabar tik uz 2 s pas gyd jei iki tol neprasides ir spresim kaip ka darysim 4u.gif  bet jau sutraukimu reguliariu turiu ir nugara buna pamaudena, placenta sake subrendus jau

Na, kaip nors istversim , nebedaug jau liko 4u.gif po to kiti vargai bus biggrin.gif
Tai su sekmnga TA tave bigsmile.gif kaip smagu, kai pasako, jad viskas gerai smile.gif man siandien irgi echo, tai idomu, ar apsivertes maziukas, bet jauciu, kad jau apsivertes.. O kaip pas tave, vis dar sonu?
Meile, ismoksi savaime visko, man nors jau antras gondymas, man vistiek atrodo, kad as nieko nebezinau- elementaraus dalyko, kokius rubelius vaikiukui imti, kaip rengti, neturiu supratimo doh.gif tik galiu pasakyti-viskas eigoje issisprendzia savaime. Jei kazko ir nepasiimsi, neliksi negimdziusi 4u.gif ko truks-nuleks MV i parduotuve ar parleks namo ir atves 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Edena @ 2015 05 11, 10:00)
na jo su klubais tai as jau nebekalbu, o ir tas remuo irgi, sakau atrodo atsigulus viskas atgal pareina doh.gif  meslungi magnis vis dar apmazina man...  O burbuliacija gal Tau jau ir lengviau kad jie tempias zemyn tai taip i virsu nelipa  4u.gif

o as siandien echo turejau tai aciu D maziukas dideliais tempais augt apstojo kaip gasdino kad del to cukraus  doh.gif  siandien sveria 3 kg sake gyd bus vidutinis viskas bus ok atrodo  wub.gif  dabar tik uz 2 s pas gyd jei iki tol neprasides ir spresim kaip ka darysim 4u.gif  bet jau sutraukimu reguliariu turiu ir nugara buna pamaudena, placenta sake subrendus jau

O svoris jau koks pas tave thumbup.gif 3 kg , dar koki 500g priaugs ir bus pats tas standartinis. Na as tikiuosi maniskiai iki 3 nedasieks, po koki 2.5, 2.7 kg butu pats tas, bet kas ten zino kas jiems uzplauks biggrin.gif Ziurek, liniuote raso kad siuo metu leliai po 220g i savaite paauga, tai ziurint kiek cia tu savaiciu dar tempsim. Bet aisku, ne visada pagal vadoveli jie ir auga.

O tai siandien tau per echo CP datos nedave dar? Ir kaip tu tuos susitraukimus reguliarius apskaiciuoji? As tai tik jauciu pilvo pakietejima jei truputi persistengiu su veikla. Reuguliariu tikrai dar ner pas mani. Ziurek, gal tu pirma issilukstensi tada bigsmile.gif
Papildyta:
QUOTE(Ruta.B @ 2015 05 11, 09:14)
Pasimetus ginė nežino kas gali buti. Spėja viena teorija, kad man yra išpjautas apendiksas, gali būti susidariusių sąaugų, kurios tempiasi dėl to ir skauda.

O dar tik pusė nėštumo, kaip čia reiks išgyventi g.gif

Ruta, balionelis tau del skausmu 4u.gif Tikiuosi ilgai nesites. Na as vistiek manau kad cia tas nervas uzspaustas, kur rasiau anksciau. Juk dauguma cia is musu ta skausmeli patyrem, vienom ilgiau, kitom trumpiau, vienom su pertraukom, o tau matai istysiau. Yra mankstos kazkokios , ir siaip poza reik keisti jeigu maudzia. nors ne visada padeda. Tiesiog priklauso kaip tas leliukas viduj isitaises, del to ir gali mausti kuri laika, bet kazkaip nemanau kad visalaik iki galo ir maus. laikykis 4u.gif
Papildyta:
QUOTE(Meile_ @ 2015 05 11, 09:26)
Sveikos, merginos smile.gif
As visai zalia mama busiu.. man ir geda ir baisu smile.gif kad as tokia. Na bet ka ismosiu.. smile.gif tamyra supermamos. smile.gif O man si savaite paskutine, pagaliau issvajotasis poilsis.  ax.gif

Meile, tikrai ne viena cia tu zalia mirksiukas.gif Todel ir sedim cia ir bandom kazkiek apsisviest bent jau teoriskai. Bet as pritariu Atisai, kad visko ismoksim pakeliuj 4u.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo burbuliacija: 11 gegužės 2015 - 10:30
Labutis mergytes...sulaukiau skambucio katik..pasirodo jau si ketvirtadieni isvaziuoju I ligonine doh.gif asaros kaupiasi akyse,nezinau kaip isgyvensiu be sunaus. verysad.gif kosmaras.....beja kalbejot ka I logonine imsites...o tai Lietuvoj neduoda misinuku vaikams ligoninese?Pas mus tai duoda ir as nieko nesivesiu su savim.Viskui aprupina ligonine.
Atsakyti