o lagamino matau man vieno neužteks... Vien kiek pampiai ir drabužėlių komplektai vietos užima..
Jau beveik susikroviau lagaminą ir turiu kelis klausimus. Ar į ligoninę jau dėtis ir čiulptukus ir buteliukus, jei nebūtų pieno? Bet tada negi ir pientraukį vežtis? Taip pat, jei nerandu niekur savo sodros pažymėjimo, ar užteks, jei kur nors numeriuką užsirašysiu, ar reikia fiziškai parodyti? 
o lagamino matau man vieno neužteks... Vien kiek pampiai ir drabužėlių komplektai vietos užima..
mano daiktams vietos nebėr
QUOTE(Piktukė @ 2015 05 11, 07:46)
Jau beveik susikroviau lagaminą ir turiu kelis klausimus. Ar į ligoninę jau dėtis ir čiulptukus ir buteliukus, jei nebūtų pieno? Bet tada negi ir pientraukį vežtis? Taip pat, jei nerandu niekur savo sodros pažymėjimo, ar užteks, jei kur nors numeriuką užsirašysiu, ar reikia fiziškai parodyti? 
mano daiktams vietos nebėr 
Piktuke, as dejausi viska, ka isvardinai. SD pazymejimo neturiu ir neieskosiu, kad niekur jo nebereikia, kiti isvis neturi. Nebent numeriuko gali reiketi, tai gerai sakai, per SD savitarna susirasiu ir uzsirasysiu.
Man irgi netelpa i lagamina,nors as nedideli ta emiausi, 10 kg. Tai dar tase salia nedidele pasiemiau. Bet dabar galvoju, kad perdeliosiu daiktus, i lagamina susidesiu, ko tikrai reikes man, leliukui ir MV, o i tase visa kita ir paliksiu masinoj (buteliukas, pientraukis, pledas (birzelio gale gali mums ir neprireikti, i vietos kiek uzima
Tau su 3 leliais tai isvis kiek vietos reikia
Sveikos moteraites
As ir galvoju kaip cia su tais pientraukiais ir buteliukais daryt
Nes kiek suprantu vaikai po gimimo valgyt nori gana greitai ( po keliu valandu ar kaip?, tiksliai net nezinau), o jeigu pienas gamintis pradeda kaip kitos raso po 3 ar dar kiek nors dienu, tai kuom tas kelias dienas vaikas maitinasi?
Su drauge snekejau uzvakar, tai jai sake isvis uzsivede fabrikas tik po 10 dienu. Bet taip ir nepaklausiau kaip issiverte tas 10 dienu. Tai ka, misini tada duodi?
QUOTE(burbuliacija @ 2015 05 11, 07:34)
Sveikos moteraites
Nes kiek suprantu vaikai po gimimo valgyt nori gana greitai ( po keliu valandu ar kaip?, tiksliai net nezinau), o jeigu pienas gamintis pradeda kaip kitos raso po 3 ar dar kiek nors dienu, tai kuom tas kelias dienas vaikas maitinasi?
Su drauge snekejau uzvakar, tai jai sake isvis uzsivede fabrikas tik po 10 dienu. Bet taip ir nepaklausiau kaip issiverte tas 10 dienu. Tai ka, misini tada duodi? 
Sveikos
Kaunietems updatinu medela kainas Kmuk akuserinio vaistinej Apoteca- medela calma 13.14 eur, o papr. Medela 150ml - 4,82 eur. Nusipirkau jau del visa ko jei pagimdzius nebutu
O kaip burbuliacija Tau miegoti einasi ? Ar as cia viena stacia miegu
Burbuliacija, kaip Edena ir sake-priespienio vistiek buna, tik jo nedaug labai, bet ten visos svabiausios medziagos ir maziukui labai jo reikia
as tai sakiau diena zaisiu kas tas 2 val., jei galimybes leis, o nakciai duosiu misinuko nors karteli, kad visi pailsetume
kol prades normaliai gamintis. Su dukryte kankinausi gal savaite, visi isvarge ir nemiegoje buvom, nes klausiau daktaru, kurie tiesiog neleido duot jokiu misiniu, liepe det prie krutines, kai tik verkia, bet kai tau kelias paras praverkia diena ir nakti be jokio perstojimo, tai ne jiems reikia buti, tik ateina ir savo vadovelines teorijas desto
jau siemet tai neklausysiu, gali sakyt ka nori
manau, kad pienukas greiciau gamintis prades, jei bent kiek pamiegojus busiu
Edena, ir as nemiegu jau kelias naktis
na, ne taip blogai, kaip tau, staciai nereikia, bet visur nepatogu, pilva tempia i lovos dugna kaip blytos, eda remuo, traukia meslungis, dar ir klubus skaudet pradejo
QUOTE(Edena @ 2015 05 11, 07:46)
O kaip burbuliacija Tau miegoti einasi ? Ar as cia viena stacia miegu
as kai atsigulu tai jo galva nukrenta man po sonkauliais o skrandis sulenda i gerkle tai jau kelinta naktis staciom.. Atsistoju jis sonu, atsigulu, nusirita staciai ...
Man kazkaip visai ner problemu su miegu
Kas yra remens edimas isvis nezinau. Naujas pozymis ta tas dugno, (maksties) paskaudenimas, gal ten stumias po truputi zemyn vis galvoju, o daugiau tai viskas po senovei.
Sveikos merginos, kaip jums gerai, toms kuriom jau ne be daug liko laukti. Mane vėl kankina dešnio šono skausmas: keturias dienas jau neskaudėjo ir vėl prasidėjo, skauda ištisas tris dienas. Galiu vos paeiti kaip skauda. Nėjau net į darbą. Praeitą savaite buvau pas ginę, nieko nerado. Šlapimas geras, kaklelis geras. Pasimetus ginė nežino kas gali buti. Spėja viena teorija, kad man yra išpjautas apendiksas, gali būti susidariusių sąaugų, kurios tempiasi dėl to ir skauda.
O dar tik pusė nėštumo, kaip čia reiks išgyventi
Sveikos, merginos 
Jus ziuriu nenuilstamai plepat
Saunuoles..
As jau irgi kelis daiktelius nusipirk, ir lovyte.
Buvau pirkti nestukiniu rubu, nes jau nebeitelpu i nieka, tai pigriebiau rubliu rinkinuka,uzkltuku, paklotuku.
Kokiu jus vadovaujates sarasiuku ka reikia nusirpirkti? As visai zalia mama busiu.. man ir geda ir baisu
kad as tokia. Na bet ka ismosiu..
tamyra supermamos.
O man si savaite paskutine, pagaliau issvajotasis poilsis.
Jus ziuriu nenuilstamai plepat
QUOTE(Atisa @ 2015 05 11, 08:04)
na jo su klubais tai as jau nebekalbu, o ir tas remuo irgi, sakau atrodo atsigulus viskas atgal pareina
o as siandien echo turejau tai aciu D maziukas dideliais tempais augt apstojo kaip gasdino kad del to cukraus
QUOTE(Edena @ 2015 05 11, 12:00)
na jo su klubais tai as jau nebekalbu, o ir tas remuo irgi, sakau atrodo atsigulus viskas atgal pareina
meslungi magnis vis dar apmazina man... O burbuliacija gal Tau jau ir lengviau kad jie tempias zemyn tai taip i virsu nelipa
o as siandien echo turejau tai aciu D maziukas dideliais tempais augt apstojo kaip gasdino kad del to cukraus
siandien sveria 3 kg sake gyd bus vidutinis viskas bus ok atrodo
dabar tik uz 2 s pas gyd jei iki tol neprasides ir spresim kaip ka darysim
bet jau sutraukimu reguliariu turiu ir nugara buna pamaudena, placenta sake subrendus jau
Na, kaip nors istversim , nebedaug jau liko
Tai su sekmnga TA tave
Meile, ismoksi savaime visko, man nors jau antras gondymas, man vistiek atrodo, kad as nieko nebezinau- elementaraus dalyko, kokius rubelius vaikiukui imti, kaip rengti, neturiu supratimo
QUOTE(Edena @ 2015 05 11, 10:00)
meslungi magnis vis dar apmazina man... O burbuliacija gal Tau jau ir lengviau kad jie tempias zemyn tai taip i virsu nelipa
siandien sveria 3 kg sake gyd bus vidutinis viskas bus ok atrodo
dabar tik uz 2 s pas gyd jei iki tol neprasides ir spresim kaip ka darysim
bet jau sutraukimu reguliariu turiu ir nugara buna pamaudena, placenta sake subrendus jau
O svoris jau koks pas tave
O tai siandien tau per echo CP datos nedave dar? Ir kaip tu tuos susitraukimus reguliarius apskaiciuoji? As tai tik jauciu pilvo pakietejima jei truputi persistengiu su veikla. Reuguliariu tikrai dar ner pas mani. Ziurek, gal tu pirma issilukstensi tada
Papildyta:
QUOTE(Ruta.B @ 2015 05 11, 09:14)
Pasimetus ginė nežino kas gali buti. Spėja viena teorija, kad man yra išpjautas apendiksas, gali būti susidariusių sąaugų, kurios tempiasi dėl to ir skauda.
Ruta, balionelis tau del skausmu
Papildyta:
QUOTE(Meile_ @ 2015 05 11, 09:26)
Sveikos, merginos 
As visai zalia mama busiu.. man ir geda ir baisu
kad as tokia. Na bet ka ismosiu..
tamyra supermamos.
O man si savaite paskutine, pagaliau issvajotasis poilsis. 
As visai zalia mama busiu.. man ir geda ir baisu
Meile, tikrai ne viena cia tu zalia
Labutis mergytes...sulaukiau skambucio katik..pasirodo jau si ketvirtadieni isvaziuoju I ligonine
asaros kaupiasi akyse,nezinau kaip isgyvensiu be sunaus.
kosmaras.....beja kalbejot ka I logonine imsites...o tai Lietuvoj neduoda misinuku vaikams ligoninese?Pas mus tai duoda ir as nieko nesivesiu su savim.Viskui aprupina ligonine.