QUOTE(Piktukė @ 2015 05 14, 17:05)
Kaip gražuuuuu...

Super nuotraukėlė

o pilvukas tikrai didžiulis, aš jau manau tave prisivijau ir dar aplenksiu
Na aš po gliukozės. Tai taip fainai nueit į skyrių, kur jau pažįsta

Visos sulėkė pažiūrėti kaip čia "ta su trynukais" atrodo

Ne toks ir baisus tas gėrimas sakyčiau. Na kvapą užėmė šiek tiek, bet ramiai sau dvi valandas išlaukiau. Dar per tas valandas pirmą kartą toniukų klausė, sakė viskas labai gerai. Paechoskopavo, tai mažiukai jau apsilygino, mažiausias apie 1150 gr, kiti du apie 1250 gr

Buvo truputį išgązdinusi gydytoja, kad mažiausiojo sutrikusi kraujotaka, nes echoskopavo gulint ant nugaros, bet dar kartą patikrino gulint ant šono ir pasirodo viskas gerai. Sakė tau jau jokių gulėjimų ant nugaros, bet aš ir šiaip mažai ant nugaros guliu.
O dėl gliukozės atsakymas pirmadienį. Siūlė paguldyti į ligoninę pagulėti profilaktiškai iki pirmadienio, bet atsisakiau to malonumo. Jau geriau namie profilaktiškai pagulinėsiu savaitgalį.
O kažin nieko tokio, jei vėl išsamų echoskopą antradienį turėsiu? Aš minėjau, kad man antradienį į santariškes, bet kažkaip nesureagavo.
O Piktuke, kokie taviskiai jau nemazi

Tu jau irgi nesioji kaip viena pilnai uzaugusi leliu, jei visus kartu sudejus. Jo, o zmones tai megsta paziuret i tas daugiavaises nestukes, kaip i kokius eksponatus, mane jau truputi pradeda nervuot

Ai bet as jau daug ir niekur neinu.
Nieko sau pasiulymas 'profilaktiskai' paguleti ligoninej

Tikrai kad aciu, bet gal ne , jau geriau profilaktiskai namie
Del echo tai manau nesijaudink, reikia tai reikia. Gali paminet antrad kad turejai viena siand, gal trumpiau tada antrad ziures, bet su daugiavaisiais reik daugiau tu echo, ka dabar darysi. Labai gal jie ten nekenkia