Įkraunama...
Įkraunama...

Pilvukų namučiai

QUOTE(kristiana1 @ 2015 05 14, 11:46)
Labas rytas mergytes....ruosiuosi jau po biski I ligonine.turiu dar maza vilti,gal neuzdarys manes ten,gal placenta pajudejo aukstyn  ax.gif  bus matyt ka sakys skano metu..laikykit kumscius uz mane  mirksiukas.gif  vakar turejau mini foto sesija,tai va imeciau I albumeli...viena foto,nes tik viena atsiunte susipazinimui mazdaug kaip atrodo....kitos bus veliau  smile.gif

sekmes tau! 4u.gif
o kaip ta fotoalbuma paziureti?smile.gif
Atsakyti
QUOTE(kristiana1 @ 2015 05 14, 09:46)
Labas rytas mergytes....ruosiuosi jau po biski I ligonine.turiu dar maza vilti,gal neuzdarys manes ten,gal placenta pajudejo aukstyn  ax.gif  bus matyt ka sakys skano metu..laikykit kumscius uz mane  mirksiukas.gif  vakar turejau mini foto sesija,tai va imeciau I albumeli...viena foto,nes tik viena atsiunte susipazinimui mazdaug kaip atrodo....kitos bus veliau  smile.gif

Lauksim kuo greičiau sugrįžtant su naujienomos, kad viskas gerai 4u.gif .
Labai gražiai atrodei per fotosesija..... thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(Edena @ 2015 05 14, 08:19)
aha skanaus, tikrai alki gliukoze numus irnesakyk.gif 4u.gif  man tik vandens po jos norejosi ta sleikstuma nuplaut

Labas rytas  visoms, ar niekas dar nepagimde  biggrin.gif ? as dar irgi cia  biggrin.gif  bet man vakar kaip mm maudenimai tokie pora kartu buvo, tai cia turbut kaip Ambrela buvo rasius kad jau skausmingesni jai buvo  g.gif
Lekiu i joga skyscius pravarinesiu truputieli  fitness4.gif

Tu tik nepagimdyk per ta joga biggrin.gif As tai kai jau uzeina tie mmm maudimai, tai jau guliu. Nors raso kad jeigu netikrieji saremiai, tai jie judant praeina. Tai jei per joga palengves, tai dar netikras alermas. Tikiuosi neisves jos metu 4u.gif

QUOTE(kristiana1 @ 2015 05 14, 09:46)

Kristiana, tikesimes kad reikalai pagerejo pas tave ir gal duok d neguldys 4u.gif
Foto grazi 4u.gif Tu patenkinta?
Papildyta:
QUOTE(austela @ 2015 05 14, 10:00)
sekmes tau! 4u.gif
o kaip ta fotoalbuma paziureti?smile.gif

Austela, yra prisijungimai prie albumo, bet as blyn slaptazodi pamirsau doh.gif Pas mane automatiskai suvesta kompe ir nebeprisimenu. Gal kuri kita mergaite atsius tau i az prisijungimus ir galesi susipazint su visom. Ir zinoma, savo foto turi imest mirksiukas.gif 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(burbuliacija @ 2015 05 14, 12:44)
Tu tik nepagimdyk per ta joga  biggrin.gif As tai kai jau uzeina tie mmm maudimai, tai jau guliu. Nors raso kad jeigu netikrieji saremiai, tai jie judant praeina. Tai jei per joga palengves, tai dar netikras alermas. Tikiuosi neisves jos metu  4u.gif
Kristiana, tikesimes kad reikalai pagerejo pas tave  ir gal duok d neguldys 4u.gif 
Foto grazi  4u.gif  Tu patenkinta?
Papildyta:
Austela, yra prisijungimai prie albumo, bet as blyn slaptazodi pamirsau  doh.gif  Pas mane automatiskai suvesta kompe ir nebeprisimenu. Gal kuri kita mergaite atsius tau i az prisijungimus ir galesi susipazint su visom. Ir zinoma, savo foto turi imest  mirksiukas.gif  4u.gif

Jo patenkinta smile.gif norejau studijines sesijos,bet prikalbejo vaziuoti i miska...viskas vyko lb greitai...ir tai paskutine diena.Smagu kad pavyko ora pagaut gera....dziaugiuosi ir laukiu kitu foto.. biggrin.gif
Atsakyti
Labai grazu kad lauke fotosesija , superines geles ir gamta ir nuotrauka lb grazi 4u.gif 4u.gif Pilvuziukas tai oho koks thumbup.gif

Burbuliacija as jau cia, nepagimdziau viskas ok biggrin.gif Geriausia kad viena joginosi jai sake kamstis jau isejo bet nieko dar nevyksta.. ten kaip sakom "tiksincios bombos" tokios ateinam biggrin.gif biggrin.gif bet kita vertus ateini gal prasijjudinus ir veikla greiciau prasides juk reik ir tos veiklos thumbup.gif

nusiunciau austela prisijungima 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Edena @ 2015 05 14, 08:19)

Labas rytas  visoms, ar niekas dar nepagimde  biggrin.gif ?

Laba. Kazkaip jauciu kad dabar tu pirma byresi mirksiukas.gif man tai net kietejimai sumazeje biggrin.gif
Papildyta:
As tai isijungiu pirma psl, pamatau save prie virsaus, issigastu ir uzdarau biggrin.gif kazkaip nerealu, atrodo dar taip nesenai 20 sav buvo. ax.gif
Atsakyti
QUOTE(kristiana1 @ 2015 05 14, 13:23)
....dziaugiuosi ir laukiu kitu foto..  biggrin.gif

Puiku thumbup.gif Idomu bus ir kitas nuotraukas pamatyt. As manau irgi kad gamtoj faina , ypac kai ta gamta ir oras grazus 4u.gif

QUOTE(Edena @ 2015 05 14, 13:32)

Burbuliacija as jau cia, nepagimdziau  viskas ok  biggrin.gif  Geriausia kad viena joginosi jai sake kamstis jau isejo bet nieko dar nevyksta.. ten kaip sakom "tiksincios bombos" tokios ateinam  biggrin.gif  biggrin.gif  bet kita vertus ateini gal prasijjudinus ir veikla greiciau prasides juk reik ir tos veiklos  thumbup.gif

nusiunciau austela prisijungima  4u.gif

Kazin kaip trenere jaucias su tiek 'tiksinciu bombu' klasej biggrin.gif Turbut jau turi patirties kai is jogos tiesiai i ligonine 'sportininke' keliauja biggrin.gif Oho, ir be kamscio dar galima sportuot bigsmile.gif

QUOTE(Vega56 @ 2015 05 14, 13:48)
Laba. Kazkaip jauciu kad dabar tu pirma byresi  mirksiukas.gif  man tai net kietejimai sumazeje biggrin.gif
Papildyta:
As tai isijungiu pirma psl, pamatau save prie virsaus, issigastu ir uzdarau biggrin.gif kazkaip nerealu, atrodo dar taip nesenai 20 sav buvo. ax.gif

Oi, as tai pradzios jau senai neziurejau biggrin.gif Cia kaip pas koki dantista sedint eilej, vis mazeja ir mazeja zmoniu pries tave doh.gif biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(burbuliacija @ 2015 05 14, 15:21)
Oi, as tai pradzios jau senai neziurejau  biggrin.gif Cia kaip pas koki dantista sedint eilej, vis mazeja ir mazeja zmoniu pries tave  doh.gif  biggrin.gif

Tikrai taip. doh.gif biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(kristiana1 @ 2015 05 14, 10:46)
vakar turejau mini foto sesija,tai va imeciau I albumeli...viena foto,nes tik viena atsiunte susipazinimui mazdaug kaip atrodo....kitos bus veliau  smile.gif

Kaip gražuuuuu... wub.gif Super nuotraukėlė smile.gif o pilvukas tikrai didžiulis, aš jau manau tave prisivijau ir dar aplenksiu biggrin.gif

Na aš po gliukozės. Tai taip fainai nueit į skyrių, kur jau pažįsta biggrin.gif Visos sulėkė pažiūrėti kaip čia "ta su trynukais" atrodo lotuliukas.gif Ne toks ir baisus tas gėrimas sakyčiau. Na kvapą užėmė šiek tiek, bet ramiai sau dvi valandas išlaukiau. Dar per tas valandas pirmą kartą toniukų klausė, sakė viskas labai gerai. Paechoskopavo, tai mažiukai jau apsilygino, mažiausias apie 1150 gr, kiti du apie 1250 gr smile.gif Buvo truputį išgązdinusi gydytoja, kad mažiausiojo sutrikusi kraujotaka, nes echoskopavo gulint ant nugaros, bet dar kartą patikrino gulint ant šono ir pasirodo viskas gerai. Sakė tau jau jokių gulėjimų ant nugaros, bet aš ir šiaip mažai ant nugaros guliu.

O dėl gliukozės atsakymas pirmadienį. Siūlė paguldyti į ligoninę pagulėti profilaktiškai iki pirmadienio, bet atsisakiau to malonumo. Jau geriau namie profilaktiškai pagulinėsiu savaitgalį.

O kažin nieko tokio, jei vėl išsamų echoskopą antradienį turėsiu? Aš minėjau, kad man antradienį į santariškes, bet kažkaip nesureagavo.
Atsakyti
QUOTE(Edena @ 2015 05 14, 15:32)
Labai grazu kad lauke fotosesija , superines geles  ir gamta  ir nuotrauka lb grazi  4u.gif  4u.gif Pilvuziukas tai oho koks  thumbup.gif

Burbuliacija as jau cia, nepagimdziau  viskas ok  biggrin.gif  Geriausia kad viena joginosi jai sake kamstis jau isejo bet nieko dar nevyksta.. ten kaip sakom "tiksincios bombos" tokios ateinam  biggrin.gif  biggrin.gif  bet kita vertus ateini gal prasijjudinus ir veikla greiciau prasides juk reik ir tos veiklos  thumbup.gif

nusiunciau austela prisijungima  4u.gif

aciu labai, gavau 4u.gif
kokios grazios visos busimos mamytes!:)
pasirodysim greit ir mes:) nes po kol kas mazytis pilvelis musu.... mirksiukas.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo austela: 14 gegužės 2015 - 18:20
QUOTE(Piktukė @ 2015 05 14, 17:05)
Kaip gražuuuuu...  wub.gif  Super nuotraukėlė smile.gif o pilvukas tikrai didžiulis, aš jau manau tave prisivijau ir dar aplenksiu biggrin.gif

Na aš po gliukozės. Tai taip fainai nueit į skyrių, kur jau pažįsta biggrin.gif Visos sulėkė pažiūrėti kaip čia "ta su trynukais" atrodo  lotuliukas.gif  Ne toks ir baisus tas gėrimas sakyčiau. Na kvapą užėmė šiek tiek, bet ramiai sau dvi valandas išlaukiau. Dar per tas valandas pirmą kartą toniukų klausė, sakė viskas labai gerai. Paechoskopavo, tai mažiukai jau apsilygino, mažiausias apie 1150 gr, kiti du apie 1250 gr smile.gif Buvo truputį išgązdinusi gydytoja, kad mažiausiojo sutrikusi kraujotaka, nes echoskopavo gulint ant nugaros, bet dar kartą patikrino gulint ant šono ir pasirodo viskas gerai. Sakė tau jau jokių gulėjimų ant nugaros, bet aš ir šiaip mažai ant nugaros guliu.

O dėl gliukozės atsakymas pirmadienį. Siūlė paguldyti į ligoninę pagulėti profilaktiškai iki pirmadienio, bet atsisakiau to malonumo. Jau geriau namie profilaktiškai pagulinėsiu savaitgalį.

O kažin nieko tokio, jei vėl išsamų echoskopą antradienį turėsiu? Aš minėjau, kad man antradienį į santariškes, bet kažkaip nesureagavo.

O Piktuke, kokie taviskiai jau nemazi bigsmile.gif Tu jau irgi nesioji kaip viena pilnai uzaugusi leliu, jei visus kartu sudejus. Jo, o zmones tai megsta paziuret i tas daugiavaises nestukes, kaip i kokius eksponatus, mane jau truputi pradeda nervuot doh.gif Ai bet as jau daug ir niekur neinu.

Nieko sau pasiulymas 'profilaktiskai' paguleti ligoninej biggrin.gif Tikrai kad aciu, bet gal ne , jau geriau profilaktiskai namie drinks_cheers.gif

Del echo tai manau nesijaudink, reikia tai reikia. Gali paminet antrad kad turejai viena siand, gal trumpiau tada antrad ziures, bet su daugiavaisiais reik daugiau tu echo, ka dabar darysi. Labai gal jie ten nekenkia 4u.gif
Atsakyti
Sveikutes supermamytes smile.gif as jau prieziuroj.... smile.gif kazkaip daktare kuri pavadavo mano gydytoja pakomentavo skana siandienini ir as kazkaip sunerimau....berniukas 1700g o mergyte 1400g ten virs tu gramu nepamenu,tai rasau su nuliais...ir tipo sako mergyte per mazai auga....28sav buvo 1240g ir 1100g.......kaip manot jus? Laukiu rytojaus ziuresiu ka maniske pasakys g.gif
Atsakyti