Skaitau apie Colic calm. O koki jus pirkot, paprasta ar Colic calm Plus? Ir raso, kad tinka nuo 2 sav., ar davet nuo gimimo?
Labas rytelis
Skaitau apie Colic calm. O koki jus pirkot, paprasta ar Colic calm Plus? Ir raso, kad tinka nuo 2 sav., ar davet nuo gimimo?
QUOTE(Atisa @ 2015 05 17, 07:58)
Labas rytelis
labas rytas
Laba ryta mergyyyyytes
naujienu jokiu is manes....tik ilsiuosi ir tiek...spaudimas,slapimo tikrinimas,sirduciu ir viskas....visos mano proceduros..tik nervuoja vienas dalykas,kad ivare adata i ranka,tai biski skauda jei kur uzkabinu...dbr badys kas keturios dienos vis i kita vieta iki kol operuos....
Sako taip reikia jei..jei pradetum kraujuot staigiai,kad viskas butu paruosta.......Maciau ir nagucius aptaret,jo reikia juos turet nelakuotus,bet permatomas lakas manau kad galimas,vistiek nago spalva matos....pas mane jie dbr ruzavi,bet turiu viska,kad nusivalyt...pakolkas nieko nesake,kai pasakys tada bruzinsiu
Del vaistuku leliukams,tai nespejau jokiu nusipirkt ir nezinau kada dabar tai padaryt....
teks vyra lauzti kad viska supirktu
Edenut, aciu
uzsisakiau ir as ka tik, tik pirkau PLUS, na, ziuresim
kaip tavo savijauta?
Kristiana, balioniukas tau uz kancias
Kristiana, balioniukas tau uz kancias
Labutis
Edenut, vaje, dėl tavęs dabar užsuku žymiai dažniau, laukiu naujienų, man irgi tokia nuojauta, kad greit iš tavęs suslauksim naujienų
Kristiana, laikykis, pailsėsi už visus metus į priekį, kaip sakant, nėra to blogo, kad neišeitų į gerą
Kitą savaitę einu darytis pedikiūro su geliniu, labai nuliūdau apie nelakuotus nagus ligoninėj, teks apsieiti tik su pedikiūru
Aš vaikštau dažnai pas savo gydytoją arba į santariškes, kolkas tyrimai geri, vaikučiai abu galvelėm žemyn, tai sako, kad gimdysiu natūraliai, prieš 10d svėrė abu po beveik 2kg, mėnesio pabaigoje einu vėl įdėmesnei apžiūrai, labai įdomu kiek paaugo leliukai
Užpakaliukams nusipirkau pataisų sporas, taip patarė draugė, kuri užauginusi ne vieną vaikutį, o pilvukams nieko nepirkau, turbūt reiktų užsakyti, ateis kol prireiks
Gražios visoms dienos!
Edenut, vaje, dėl tavęs dabar užsuku žymiai dažniau, laukiu naujienų, man irgi tokia nuojauta, kad greit iš tavęs suslauksim naujienų
Kristiana, laikykis, pailsėsi už visus metus į priekį, kaip sakant, nėra to blogo, kad neišeitų į gerą
Kitą savaitę einu darytis pedikiūro su geliniu, labai nuliūdau apie nelakuotus nagus ligoninėj, teks apsieiti tik su pedikiūru
Aš vaikštau dažnai pas savo gydytoją arba į santariškes, kolkas tyrimai geri, vaikučiai abu galvelėm žemyn, tai sako, kad gimdysiu natūraliai, prieš 10d svėrė abu po beveik 2kg, mėnesio pabaigoje einu vėl įdėmesnei apžiūrai, labai įdomu kiek paaugo leliukai
Užpakaliukams nusipirkau pataisų sporas, taip patarė draugė, kuri užauginusi ne vieną vaikutį, o pilvukams nieko nepirkau, turbūt reiktų užsakyti, ateis kol prireiks
Gražios visoms dienos!
Nu nieko ziuriu tuos sutraukimus bet nereguliarus. Kas 20, paskui kas 10 paskui vel kas 15, vakar sutraukinejo bet naktis saldaus miego buvo tai dar ramu:) zygiuoju siandien nusidepiliuot kaip gerai kad sekm. Prieme, gal po dep.ledai pajudes
Wunder del Pedi- as zinok koju ilgalaikiu tai uzsidesiu, uztenka ranku nagu nelakuotu juk matosi viskas jei prades melynuot tai tiek tie tiek tie, as ir Memorial per punkcija pamenu sake svarbu kazkurie naguciai butu svarus
nes vasaros laikas paskui neaisku kada iseis iseit pasigrazint noris vaziuot graziai gimdyt
viena gimdyve priimamajam maciau ryskiai raudonais matos ka tik nulakuotais geliniais nagais ir dar tokiais netrumpais
Wunder del Pedi- as zinok koju ilgalaikiu tai uzsidesiu, uztenka ranku nagu nelakuotu juk matosi viskas jei prades melynuot tai tiek tie tiek tie, as ir Memorial per punkcija pamenu sake svarbu kazkurie naguciai butu svarus
labas rytas 
AS anttradieni einu geliniui lakavimui tiek ant ranku tiek ant koju
nu laiko dar yra .. bet jai cp nedaro gal nereik nusivalyt . Atsimenu drauges gimde su priaugintais nagais .
QUOTE(kristiana1 @ 2015 05 17, 11:12)
Del vaistuku leliukams,tai nespejau jokiu nusipirkt ir nezinau kada dabar tai padaryt....
teks vyra lauzti kad viska supirktu 
Issirink is camelios ar eurovaistines el parduotuviu
QUOTE(Atisa @ 2015 05 17, 11:26)
Is kyr pirkai?
QUOTE(*KaraLinda* @ 2015 05 17, 12:29)
labas rytas 
nu laiko dar yra .. bet jai cp nedaro gal nereik nusivalyt . Atsimenu drauges gimde su priaugintais nagais . 
Karalinda,kartais naturalus gimdymas baigiasi cezariu...niekad negali zinoti...pas mane ir buvo raudoni ryskus ilgi savo pacios nagai,bet teko patrumpunt ir viska nuvalyt.....nors ir dbr pink nulakuoti,bet viska nusivalysiu....ir uzdesiu permatoma.....
QUOTE(kristiana1 @ 2015 05 17, 10:42)
Karalinda,kartais naturalus gimdymas baigiasi cezariu...niekad negali zinoti...pas mane ir buvo raudoni ryskus ilgi savo pacios nagai,bet teko patrumpunt ir viska nuvalyt.....nors ir dbr pink nulakuoti,bet viska nusivalysiu....ir uzdesiu permatoma.....
tai as supantu kad gali baigtis cezariu
QUOTE(Piktukė @ 2015 05 17, 12:36)
Issirink is camelios ar eurovaistines el parduotuviu
vyrui beliks atsiimti 
Is kyr pirkai?
Is kyr pirkai?
Piktuke pas mus Airijoj camelios nera
Papildyta:
QUOTE(*KaraLinda* @ 2015 05 17, 12:44)
tai as supantu kad gali baigtis cezariu
na man dar liko laiko ,nusivalysiu pries gimdant
noriu ir as pabut graziais nagais bent vasara , 8 metai beveik nagai nelauoti 
Suprantu tave...mano darbas ir neleidzia nagu pasigrazint,tai tik isejau i bilioteni ir lekiau lakuotis
QUOTE(kristiana1 @ 2015 05 17, 11:00)
Piktuke pas mus Airijoj camelios nera

Papildyta:
Suprantu tave...mano darbas ir neleidzia nagu pasigrazint,tai tik isejau i bilioteni ir lekiau lakuotis
pagimdzius jei turesiu laiko,tai tikrai pasidarysiu ilgalaiki 
Papildyta:
tai ka as ir darau