QUOTE(Edena @ 2015 05 18, 16:59)
Tino ir man kol kas is pastaruju nestukiu virsijo, mano buvo 8,7 tai Tavo visai nedaug virsija, nors ir mano nebuvo baisiai, bet gine irase gestacini diabeta ir jis velkasi su manimi visa nestuma

gimdyt nepriimtu niekur kitur tik KMUK arba santariskes, plius kai ligoninej gulejau spec mityba nei laso pasaldinto as joms aiskinau kad man daugiau nebevirsydavo ( endokrinologas duoda savaitei laiko aparata paciai matuot cukru po valgio) tai pas mane viskas ok buvo matyt ta tyrima kai darem gal pasinervinau ar pajudejau daugiau ir issikreipe. Bet paskui erzino visa likusi laika tas gestacinis

bet specialiai nieko nedariau valgau kaip valgius kartais pasimatuoju bet viskas ok tai nebeimu i galva
Oh, dar vienos diagnozės betrūksta... Jau anemija, cholestazė velkasi iš paskos, nors hemoglobiną atstačiau iki 114, o kepenų rodikliai irgi nebelipa iš ribų, dabar dar diabetas

tuoj niekur manęs nebepriims
QUOTE(Edena @ 2015 05 18, 20:15)
Beje jau pasiklojau maziuko lova siandien, kazkaip pamasciau kad jau kiek tu dieneliu bebus nepridulkes, udengiau antklodele dar

tai jau tikrai...

o jūs, merginos, pataliukus skalbėte? Nes mes ne, net nepakavom, guli supakuoti, kol pusiau remontuose naujasis butas.
Einu šiandien pas endokrinologą, tada pas Zuoką dovanėlių susirinkti, o tada į pasimatymą su mažiukais

pilna dienotvarkė

Aš nesu pikta menanti: atkeršysiu ir pamiršiu