Įkraunama...
Įkraunama...

Pilvukų namučiai

QUOTE(Vega56 @ 2015 05 18, 20:27)
Tu cia rimtai?
Papildyta:
Imeciau savo puzika, bet kokios mes mazos pries jus  ax.gif

Aha, Vega, koks nedidelis tavo bigsmile.gif

O Galileja savo paauginus ziuriu thumbup.gif

Edena, tavo toks smailutis smile.gif

Visu tokie skirtingi tie pilvukai rolleyes.gif
Atsakyti
QUOTE(burbuliacija @ 2015 05 18, 21:10)
Aha, Vega, koks nedidelis tavo  bigsmile.gif

O mes busim manekenes lotuliukas.gif nors is tikro nesuprantu, svoris mano nemazas uzaugintas, maziuke irgi normalaus vidutinio svorio, bet puzikas mazutis. ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Vega56 @ 2015 05 18, 21:35)
O mes busim manekenes lotuliukas.gif nors is tikro nesuprantu, svoris mano nemazas uzaugintas, maziuke irgi normalaus vidutinio svorio, bet puzikas mazutis.  ax.gif

Taigi paziurek koks tavo liemuo ilgas, todel ir pilvukas i ilgi/auksti pasiskirstes , o ne i prieki 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Vega56 @ 2015 05 18, 20:35)
O mes busim manekenes lotuliukas.gif nors is tikro nesuprantu, svoris mano nemazas uzaugintas, maziuke irgi normalaus vidutinio svorio, bet puzikas mazutis.  ax.gif

tikrai labai mazytis smile.gif bigsmile.gif
mano dvigubai I prieki isoves biggrin.gif

Papildyta:
QUOTE(*KaraLinda* @ 2015 05 18, 20:50)
tikrai labai mazytis smile.gif bigsmile.gif
mano dvigubai I prieki isoves biggrin.gif

imeciau ir as vakaryksti , nu einu mieste pro langus pasiziuriu , ir galvoju vaje koks jis jau didelis biggrin.gif vejuosi burbuliacija pas mane 113cm lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(burbuliacija @ 2015 05 18, 21:40)
Taigi paziurek koks tavo liemuo ilgas, todel ir pilvukas i ilgi/auksti pasiskirstes , o ne i prieki  4u.gif

Nu gal tu ir teisi. Turbut todel ir remuo ne karto nekankino, aukstai mano skrandis biggrin.gif pasirodo ir mano aukstas ugis nors karta pasitarnavo thumbup.gif
Papildyta:
QUOTE(*KaraLinda* @ 2015 05 18, 21:53)

imeciau ir as vakaryksti , nu einu mieste pro langus pasiziuriu , ir galvoju vaje koks jis jau didelis  biggrin.gif vejuosi burbuliacija pas mane 113cm lotuliukas.gif

Langai/stiklai didina pilvukus. As sau masinos stikle maza ir stora atrodau lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Krown @ 2015 05 18, 09:45)
Edena - kaip reikalai triusikuose?  biggrin.gif kaip jautiesi? kaip burbulis musu gyvena? pasipasakokit savo jausenas i gala - labai idomu ko cia laukti  4u.gif
Atisa jau irgi ruosiesi?  bigsmile.gif
Galilejos pilvuzas toks nedidelis kaip su dviem  wub.gif grazutis apvalutis, o laiko jau daug praejo  thumbup.gif
As turiu jau +12 kg ir 103 cm  lithuania.gif nu ir ant bandeliu dabar panesejo mane  biggrin.gif prasides bulkos su sviestu ir man merginos  biggrin.gif

Na is tikro tas paskutines 2-3 savaites labai mazai svorio uzaugau. Dabar priaugus virsaus viso 17,5 kg. o pilvo apimtis 107 cm. Nu nezinau ar cia gerai, bet treciadieni turim ultragarsa ir ziuresim kaip vaikuciai auga. Jeigu jie paauge normaliai tai vadinasi nera ko jaugintis.
Papildyta:
QUOTE(burbuliacija @ 2015 05 18, 22:10)
Aha, Vega, koks nedidelis tavo  bigsmile.gif

O Galileja savo paauginus ziuriu  thumbup.gif

Edena, tavo toks smailutis  smile.gif

Visu tokie skirtingi tie pilvukai  rolleyes.gif

Tiesa sakant, Burbuliuk, mano pilvas is venos puses (ten kur mergina mano isitasiusi guli) eina smailejaciai, o kitas sonas (kur berniukas) apvalesnis. biggrin.gif
Atsakyti
Vega56, nu taip raso kad nustoja judet straipsniuose, bet va tevu darzelyje atsiliepimai kad pusei nurimo o pusei dvigubai uzjudejo kaip Atisai thumbup.gif

QUOTE(Atisa @ 2015 05 18, 20:33)

prajuokinai su tom kojom, as kartais irgi zinok sukisineju man toks vaizdas kad praples pilva lotuliukas.gif gal irgi iesko kur praspirt tuos vandenis biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Galileja @ 2015 05 18, 22:13)
Na is tikro tas paskutines 2-3 savaites labai mazai svorio uzaugau. Dabar priaugus virsaus viso 17,5 kg. o pilvo apimtis 107 cm. Nu nezinau ar cia gerai, bet treciadieni turim ultragarsa ir ziuresim kaip vaikuciai auga. Jeigu jie paauge normaliai tai vadinasi nera ko jaugintis.
Papildyta:

Tiesa sakant, Burbuliuk, mano pilvas is venos puses (ten kur mergina mano isitasiusi guli) eina smailejaciai, o kitas sonas (kur berniukas) apvalesnis.  biggrin.gif

Nu va dar viena nauja forma thumbup.gif lotuliukas.gif Mano buna irgi kaip nors idomiai 'issilanksto' jei paguliu pvz ant vieno sono ilgiau. Buna ir stovint koks nors guzas vienam sone issisauna, bet aisku nelieko tos juokingos formos visa laik, po to gryzta vel i apvalu pilvuza biggrin.gif

Zinok del svorio, tai jis tikrai netolygiai auga. Buna savaiciu kai beveik nieko nepriaugi, o buna tokiu kai po 2kg pridedi, taip kad man atrodo viskas tikrai normalu pas tave 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(burbuliacija @ 2015 05 18, 21:10)

Edena, tavo toks smailutis  smile.gif

zinok man rodos pakeite jis forma nes dabar ka sutinku jau kokios trys esamos mamos sako oo jau nusileido pilvukas ruosiasi, ir savaite kaip neatsisedu neissisketus tikrai nusileides gal uztai smailekas biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Edena @ 2015 05 18, 22:23)
zinok man rodos pakeite jis forma nes dabar ka sutinku jau kokios trys esamos mamos sako oo jau nusileido pilvukas ruosiasi, ir savaite kaip neatsisedu neissisketus tikrai nusileides gal uztai smailekas  biggrin.gif

Tai turbut. Tuo labiau kad pries tai tavo bernaitis visa laika skersas gulejo o dabar jau zemyn galvyte isistate, tai ir forma pasikeite. Jei zmones pastebi is salies kad jau nusileido tai jau tikrai 'tik tak tik tak' Edenutei wub.gif 4u.gif
Atsakyti
Karalinda - tikrai geras pilvukas pas tave bigsmile.gif beveik galetum pretenduoti i dviguba nestuma biggrin.gif nesake tau kad vienas dar pasislepes tuno? biggrin.gif
As tai del savo svorio nepergyvenu + esu patinusi neblogai tai ir tas svorio prideda, reiktu padidinti skysciu kieki, bet darbe tokiu atveju tik ant tuliko ir sedet su buteliuku rankose rolleyes.gif o mano pilvukas kaip galilejai turi skirtingus pusrutulius, vienas labiau issikises minimaliai, kitas maziau biggrin.gif aisku bendrai atsistojus issilygina kol kas ir atrodo vientisas, bet irgi tendencija kad vieno uzpakaliukas didesnis hihihi.gif ir mano tas smulkesnis kaip kala su kojom man bigsmile.gif jo sukis bus: svarbu ne ugis, o smugis biggrin.gif tas dickis-putliukas daug svelnesniais judesiais mamyte kvieciasi biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Edena @ 2015 05 18, 16:59)
Tino ir man kol kas is pastaruju nestukiu virsijo, mano buvo 8,7 tai Tavo visai nedaug virsija, nors ir mano nebuvo baisiai, bet gine irase gestacini diabeta ir jis velkasi su manimi visa nestuma  doh.gif  gimdyt nepriimtu niekur kitur tik KMUK arba santariskes, plius kai ligoninej gulejau spec mityba nei laso pasaldinto as joms aiskinau kad man daugiau nebevirsydavo ( endokrinologas duoda savaitei laiko aparata paciai matuot cukru po valgio) tai pas mane viskas ok buvo matyt ta tyrima kai darem gal pasinervinau ar pajudejau daugiau ir issikreipe. Bet paskui erzino visa likusi laika tas gestacinis  doh.gif  bet specialiai nieko nedariau valgau kaip valgius kartais pasimatuoju bet viskas ok tai nebeimu i galva

Oh, dar vienos diagnozės betrūksta... Jau anemija, cholestazė velkasi iš paskos, nors hemoglobiną atstačiau iki 114, o kepenų rodikliai irgi nebelipa iš ribų, dabar dar diabetas doh.gif tuoj niekur manęs nebepriims biggrin.gif

QUOTE(Edena @ 2015 05 18, 20:15)
Beje jau pasiklojau maziuko lova siandien, kazkaip pamasciau kad jau kiek tu dieneliu bebus nepridulkes, udengiau antklodele dar smile.gif

wub.gif tai jau tikrai... smile.gif o jūs, merginos, pataliukus skalbėte? Nes mes ne, net nepakavom, guli supakuoti, kol pusiau remontuose naujasis butas.

Einu šiandien pas endokrinologą, tada pas Zuoką dovanėlių susirinkti, o tada į pasimatymą su mažiukais biggrin.gif pilna dienotvarkė biggrin.gif
Atsakyti