Įkraunama...
Įkraunama...

Vyro dukra iš pirmos santuokos

Laba diena,mano vyrui musu santuoka antra su buvusia zmona turi 2 vaikus sunu ir dukra. Sunus suauges,o mergaitei yra 16m. Vyras ja pasiema pas mus dazniausiai savaitgaliais. Jis ja labai rupinasi ir myli as taip pat stengiuosi su ja graziai bendrauti,bet ji vis mane atstumia. Viskas ka as padarau jai neitinka,mano daryto maisto nevalgo tetis turi atskirai jai pirkti maista,jei ja prilieciu ar netycia uzkliunu prasideda isterijos. Kai paprasau ka nors paduoti ar atnesti atsakymas buna: Pati negali pasiimt? Ivairus izeidinejimai ir lyginimas su jos mama mane labai erzina,bet stengiuosi nekreipti demesio. Kai vyras ja atveza ir palieka mus vienas ji uzsidaro kambary ir neiseina tol kol negrizta tetis. Na o ir vyras yra girdejas kaip ji mane izeidineja ir pasake tik kad negalima taip kalbeti. schmoll.gif Per 2 metus gal ir yra buve kokie 3-4 kartai kai ji sypsodavosi,graziai kalbedavo ir net apsikabindavo rolleyes.gif Bet tiesiog toliau nebegaliu kesti jos nuolatiniu izeidinejimu ir tevo manipuliavimu schmoll.gif
Patarkit kaip toliau elgtis!! verysad.gif verysad.gif
Atsakyti
ar taip buvo visada? ar buvo koks nutikimas?
kokie vyro santykiai su ex zmona?
kiek laiko jus kartu?
Atsakyti
QUOTE(C10H12N2O @ 2015 04 27, 15:37)
ar taip buvo visada? ar buvo koks nutikimas?
kokie vyro santykiai su ex zmona?
kiek laiko jus kartu?

Kartu esam beveik 3 metai. Su buvusia zmona nebendrauja. Na o jos toks elgesys galima sakyti,kad nuo pat pirmu dienu,kai susipazinome.
Atsakyti
QUOTE(jovita1230 @ 2015 04 26, 16:38)

Patarkit kaip toliau elgtis!! verysad.gif  verysad.gif

Niekaip. Tiesiog nekreipti demesio ir nesigadinti sau nuotaikos. Merginai-paauglyste. Paauglystejevaiku santykiai net su tevais komplikuoti buna, ka jau ten kalbeti apie santykius su tevo/motinos antromis pusemis.
Praeis paauglyste, praeis kvailumas, susidraugausit 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(jovita1230 @ 2015 04 26, 16:38)
Laba diena,mano vyrui musu santuoka antra su buvusia zmona turi 2 vaikus sunu ir dukra. Sunus suauges,o mergaitei yra 16m. Vyras ja pasiema pas mus dazniausiai savaitgaliais. Jis ja labai rupinasi ir myli as taip pat stengiuosi su ja graziai bendrauti,bet ji vis mane atstumia. Viskas ka as padarau jai neitinka,mano daryto maisto nevalgo tetis turi atskirai jai pirkti maista,jei ja prilieciu ar netycia uzkliunu prasideda isterijos. Kai paprasau ka nors paduoti ar atnesti atsakymas buna: Pati negali pasiimt? Ivairus izeidinejimai ir lyginimas su jos mama mane labai erzina,bet stengiuosi nekreipti demesio. Kai vyras ja atveza ir palieka mus vienas ji uzsidaro kambary ir neiseina tol kol negrizta tetis. Na o ir vyras yra girdejas kaip ji mane izeidineja ir pasake tik kad negalima taip kalbeti. schmoll.gif  Per 2 metus gal ir yra buve kokie 3-4 kartai kai ji sypsodavosi,graziai kalbedavo ir net apsikabindavo rolleyes.gif  Bet tiesiog toliau nebegaliu kesti jos nuolatiniu izeidinejimu ir tevo manipuliavimu schmoll.gif
Patarkit kaip toliau elgtis!! verysad.gif  verysad.gif

Gal ji jus laiko kalta dėl tėvų šeimos iširimo :hmNneturiu patirties, negaliu patart, tik galvoju nereikia per daug pirštis į drauges ir ypač nevaidinti kažkokios globėjos g.gif Mamą ir tėtį ji turi. Tik va tėtis ir mama turi ją auklėti taip, kad gerbtų visus šalia esančius
Atsakyti
Nereikia forsuoti. Mergaitei tu svetimas žmogus, ji tau taip pat. Gyvenkit savo gyvenimus.
Atsakyti
QUOTE(sena pažįstama @ 2015 04 27, 15:43)
Niekaip. Tiesiog nekreipti demesio ir nesigadinti sau nuotaikos. Merginai-paauglyste. Paauglystejevaiku santykiai net su tevais komplikuoti buna, ka jau ten kalbeti apie santykius su tevo/motinos antromis pusemis.

Na tikiuosi taip ir bus. rolleyes.gif
Atsakyti
QUOTE(sena pažįstama @ 2015 04 27, 14:43)

QUOTE(Ciccio @ 2015 04 27, 14:51)
Nereikia forsuoti. Mergaitei tu svetimas žmogus, ji tau taip pat. Gyvenkit savo gyvenimus.

Pritariu abiems drinks_cheers.gif
Atsakyti
Na, jei mergaitės tėvai tarpusavy nebendrauja, tai kodėl ji turėtų bendrauti su tavim? Tegu pirma suaugę išmoksta bendraut kaip vaikams geriau, o tada iš vaiko kažko reikalaukit. Lazda visada turi du galus mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Ciccio @ 2015 04 27, 14:51)

drinks_cheers.gif drinks_cheers.gif drinks_cheers.gif
Atsakyti
O cia visos, kurios pataria nesikisti ir gyventi savo gyvenima, irgi turi vyrus, turincius vaiku is ankstesniu santuoku? Man atrodo, kad ne. Kaip tai gyventi savo gyvenima, kai tavo namuose tave kazkas ignoruoja, reiskia nepasitenkinima, ej, juk ten tos moters namai.
Pirma, gerbiamoji, ka turite padaryti, tai suimti savo vyra uz atlapu ir pasakyt nesusiprateliui, kad jus esate seima ir mergina atvykusi i kitos seimos namus (na ir kad kad tevas ten gyvena), turi gerbti ten gyvenancius zmones, turi paisyti tu namu taisykliu, kurias jus pati ir privalote nustatyti. Nevalgo, nekalba, tegu, bet neturi atvirai reiskti nepasitenkinimo. Negerbia, nepatinka-sedek pas mama namie. Tai jusu vyras turi liepti savo dukrai jus gerbti, pasakyti taip, kad suprastu. JUk tai jusu namai ir jusu gyvenimas. Jus nesate atsakinga uz vyro praeityje priimtus sprendimus, na, tuo atveju, jei nesate skyrybu priezastimi.
mano vyras irgi turi dukra, pabuna retai ir neilgai ir tai man sociai, nes paaugle, svetima, nors bendraujame pagarbiai. Niekada nesileisciau buti negerbiama savo pacios namuose, nei savu nei svetimu vaiku ar tuo labiau vyro. Parodykit savo stipruma o ne silpnuma.
Atsakyti
QUOTE(lotus9 @ 2015 05 12, 14:22)
O cia visos, kurios pataria nesikisti ir gyventi savo gyvenima, irgi turi vyrus, turincius vaiku is ankstesniu santuoku? Man atrodo, kad ne. Kaip tai gyventi savo gyvenima, kai tavo namuose tave kazkas ignoruoja, reiskia nepasitenkinima, ej, juk ten tos moters namai.
Pirma, gerbiamoji, ka turite padaryti, tai suimti savo vyra uz atlapu ir pasakyt nesusiprateliui, kad jus esate seima ir mergina atvykusi i kitos seimos namus (na ir kad kad tevas  ten gyvena), turi gerbti ten gyvenancius zmones, turi paisyti tu namu taisykliu, kurias jus pati ir privalote nustatyti. Nevalgo, nekalba, tegu, bet neturi atvirai reiskti nepasitenkinimo. Negerbia, nepatinka-sedek pas mama namie. Tai jusu vyras turi liepti savo dukrai jus gerbti, pasakyti taip, kad suprastu. JUk tai jusu namai ir jusu gyvenimas. Jus nesate atsakinga uz vyro praeityje priimtus sprendimus, na, tuo atveju, jei nesate skyrybu priezastimi.
mano vyras irgi turi dukra, pabuna retai ir neilgai ir tai man sociai, nes paaugle, svetima, nors bendraujame pagarbiai. Niekada nesileisciau buti negerbiama savo pacios namuose, nei savu nei svetimu vaiku ar tuo labiau vyro. Parodykit savo stipruma o ne silpnuma.

he he he, optimistė biggrin.gif nepamiršk, kad dukra - vyro kraujas, o tu kas? Šiaip, pašalinė. Tikras tėvas greičiau išspirtų antrą žmoną iš namų, nei vaiko atsisakytų.
Atsakyti