O cia visos, kurios pataria nesikisti ir gyventi savo gyvenima, irgi turi vyrus, turincius vaiku is ankstesniu santuoku? Man atrodo, kad ne. Kaip tai gyventi savo gyvenima, kai tavo namuose tave kazkas ignoruoja, reiskia nepasitenkinima, ej, juk ten tos moters namai.
Pirma, gerbiamoji, ka turite padaryti, tai suimti savo vyra uz atlapu ir pasakyt nesusiprateliui, kad jus esate seima ir mergina atvykusi i kitos seimos namus (na ir kad kad tevas ten gyvena), turi gerbti ten gyvenancius zmones, turi paisyti tu namu taisykliu, kurias jus pati ir privalote nustatyti. Nevalgo, nekalba, tegu, bet neturi atvirai reiskti nepasitenkinimo. Negerbia, nepatinka-sedek pas mama namie. Tai jusu vyras turi liepti savo dukrai jus gerbti, pasakyti taip, kad suprastu. JUk tai jusu namai ir jusu gyvenimas. Jus nesate atsakinga uz vyro praeityje priimtus sprendimus, na, tuo atveju, jei nesate skyrybu priezastimi.
mano vyras irgi turi dukra, pabuna retai ir neilgai ir tai man sociai, nes paaugle, svetima, nors bendraujame pagarbiai. Niekada nesileisciau buti negerbiama savo pacios namuose, nei savu nei svetimu vaiku ar tuo labiau vyro. Parodykit savo stipruma o ne silpnuma.
nepamiršk, kad dukra - vyro kraujas, o tu kas? Šiaip, pašalinė. Tikras tėvas greičiau išspirtų antrą žmoną iš namų, nei vaiko atsisakytų.