Įkraunama...
Įkraunama...

Vyro dukra iš pirmos santuokos

QUOTE(lotus9 @ 2015 05 12, 15:22)
O cia visos, kurios pataria nesikisti ir gyventi savo gyvenima, irgi turi vyrus, turincius vaiku is ankstesniu santuoku? Man atrodo, kad ne. Kaip tai gyventi savo gyvenima, kai tavo namuose tave kazkas ignoruoja, reiskia nepasitenkinima, ej, juk ten tos moters namai.
Pirma, gerbiamoji, ka turite padaryti, tai suimti savo vyra uz atlapu ir pasakyt nesusiprateliui, kad jus esate seima ir mergina atvykusi i kitos seimos namus (na ir kad kad tevas  ten gyvena), turi gerbti ten gyvenancius zmones, turi paisyti tu namu taisykliu, kurias jus pati ir privalote nustatyti. Nevalgo, nekalba, tegu, bet neturi atvirai reiskti nepasitenkinimo. Negerbia, nepatinka-sedek pas mama namie. Tai jusu vyras turi liepti savo dukrai jus gerbti, pasakyti taip, kad suprastu. JUk tai jusu namai ir jusu gyvenimas. Jus nesate atsakinga uz vyro praeityje priimtus sprendimus, na, tuo atveju, jei nesate skyrybu priezastimi.
mano vyras irgi turi dukra, pabuna retai ir neilgai ir tai man sociai, nes paaugle, svetima, nors bendraujame pagarbiai. Niekada nesileisciau buti negerbiama savo pacios namuose, nei savu nei svetimu vaiku ar tuo labiau vyro. Parodykit savo stipruma o ne silpnuma.

Jeigu JŪS turėtumėt dukrą iš pirmos santuokos, ir dabartinis jūsų vyras suimtų jus už atlapų, ir pasakytų, kad jei jūsų dukra daro ką nors ne taip - tegul sėdi kažkur kitur, nes čia - JO namai, o jūsų dukros pabūnančios "retai ir neilgai jam sočiai"? biggrin.gif
Atsakyti
he he he, pas mus su juo jau 3 pipirai, taip kad as namie valdove. tikras Vyras, neleistu nepagarbiai elgtis su savo zmona, nei savo vaikams nei kaimynams. ir tikras tevas suprastu, kad taip neauklejant ir neskiepyjant pagarbos aplinkiniams, ypac tiems, kas stengiasi rupintis ar kazkuo padeti-tai tiesiausias kelias uzsiauginti karve, kuri paskui paciam irgi kraus ant galvos.
Papildyta:
Bet taip nera, o yra kitaip. As nesu atsakinga uz jo padarytus kazkada sprendimus. As neprivalau nei myleti, nei kenteti ar aukotis.

Atsakyti
Šį pranešimą redagavo lotus9: 12 gegužės 2015 - 15:03
QUOTE(lotus9 @ 2015 05 12, 14:58)
he he he, pas mus su juo jau 3 pipirai, taip kad as namie valdove. tikras Vyras, neleistu nepagarbiai elgtis su savo zmona, nei savo vaikams nei kaimynams. ir tikras tevas suprastu, kad taip neauklejant ir neskiepyjant pagarbos aplinkiniams, ypac tiems, kas stengiasi rupintis ar kazkuo padeti-tai tiesiausias kelias uzsiauginti karve, kuri paskui paciam irgi kraus ant galvos.

ir? nu realiai, ką padarysi? imsi vyrą už atlapų, o jis tau "čia mano dukra, atšok".
Atsakyti
Na, as gyvenu ne su jusu suprojektuotu vyru. As elgiuosi pagarbiai su jo vaiku, o ka as galvoju ar jauciu-mano reikalas, turiu teise, patinka jums ar ne. Ir siaip, mes seimoj vienas kitam nesiulom, nei "atsokti" nei "sh..ti" ar pan.
Atsakyti
QUOTE(lotus9 @ 2015 05 12, 15:14)
Na, as gyvenu ne su jusu suprojektuotu vyru. As elgiuosi pagarbiai su jo vaiku, o ka as galvoju ar jauciu-mano reikalas, turiu teise, patinka jums ar ne. Ir siaip, mes seimoj vienas kitam nesiulom, nei "atsokti" nei "sh..ti" ar pan.

jei jo vaikas iš pirmosios santuokos elgtųsi su tavimi nepagarbiai - norėtum, kad vyras jo atsisakytų, nebesimatytų? Na, o jei išskirsi, reiškia, tau bus visiškai suprantama, kodėl vyras nenorės matyti savo vaikų iš antrosios santuokos?
Atsakyti
QUOTE(lotus9 @ 2015 05 12, 16:03)
Papildyta:
Bet taip nera, o yra kitaip. As nesu atsakinga uz jo padarytus kazkada sprendimus. As neprivalau nei myleti, nei kenteti ar aukotis.

doh.gif reikalaujate jus gerbti, bet kazi ar su tokiu poziuriu gerbiate pati kitus.
ir idomu, kokia ten nepagarba is tos mergaites? nebendrauja ir tiek, laikosi atokiai. negi noretumet, kad listu sukandusi dantis i subine?
Atsakyti
QUOTE(lotus9 @ 2015 05 12, 16:03)
he he he, pas mus su juo jau 3 pipirai, taip kad as namie valdove.

Tai kai (jeigu) išsiskirs jūsų vyras ir su jumis, jis atsisveikins ir su tais visais jūsų pipirais, jei tik jo naujoji žmona to panorės ir gerai paims už atlapo, taip išeina.

Skuduras, ne vyras.
Atsakyti
QUOTE(lotus9 @ 2015 05 12, 15:22)
O cia visos, kurios pataria nesikisti ir gyventi savo gyvenima, irgi turi vyrus, turincius vaiku is ankstesniu santuoku? Man atrodo, kad ne. Kaip tai gyventi savo gyvenima, kai tavo namuose tave kazkas ignoruoja, reiskia nepasitenkinima, ej, juk ten tos moters namai.
Pirma, gerbiamoji, ka turite padaryti, tai suimti savo vyra uz atlapu ir pasakyt nesusiprateliui, kad jus esate seima ir mergina atvykusi i kitos seimos namus (na ir kad kad tevas  ten gyvena), turi gerbti ten gyvenancius zmones, turi paisyti tu namu taisykliu, kurias jus pati ir privalote nustatyti. Nevalgo, nekalba, tegu, bet neturi atvirai reiskti nepasitenkinimo. Negerbia, nepatinka-sedek pas mama namie. Tai jusu vyras turi liepti savo dukrai jus gerbti, pasakyti taip, kad suprastu. JUk tai jusu namai ir jusu gyvenimas. Jus nesate atsakinga uz vyro praeityje priimtus sprendimus, na, tuo atveju, jei nesate skyrybu priezastimi.
mano vyras irgi turi dukra, pabuna retai ir neilgai ir tai man sociai, nes paaugle, svetima, nors bendraujame pagarbiai. Niekada nesileisciau buti negerbiama savo pacios namuose, nei savu nei svetimu vaiku ar tuo labiau vyro. Parodykit savo stipruma o ne silpnuma.

Na vyras sako,kad gali buti jog mama ja nuteikineja ir panasiai,nes kai ji susipyksta su mama ir buna pas mus tai elgesys buna pakenciamas. O ir as vyrui sakiau,kad praleistu su ja daugiau laiko,o ne tik atveztu,paliktu ir isvaziuotu, nes mergaite tikrai reikalauja demesio unsure.gif
Atsakyti
QUOTE(jovita1230 @ 2015 05 12, 21:34)
Na vyras sako,kad gali buti jog mama ja nuteikineja ir panasiai,nes kai ji susipyksta su mama ir buna pas mus tai elgesys buna pakenciamas. O ir as vyrui sakiau,kad praleistu su ja daugiau laiko,o ne tik atveztu,paliktu ir isvaziuotu, nes mergaite tikrai reikalauja demesio unsure.gif

jeigu taip yra, tai tikrai reikia imti ji uz atlapo, bet del to, kad neskiria demesio. o ka mergaitei daryti, atveza ir palieka svetimai tetai? vaikai pas teva eina tam, kad su tevu pabutu, o ne siaip nuo mamos pailsetu.
Atsakyti
QUOTE(jovita1230 @ 2015 05 12, 20:34)

Man tai gaila tos mergaitės verysad.gif kai vaikas papuola į suaugusiųjų girnas belieka ieškotis netikrų draugų ir visokių negerų dalykų verysad.gif Kaip MB sako- nėra gerų/ blogų vaikų, yra tik nesusipratę suaugusieji...
Atsakyti
jei autorė buvo skyrybų priežastis-nieko keisto toks elgesys. Manau, net ir verta.
Atsakyti
QUOTE(lotus9 @ 2015 05 12, 15:03)
he he he, pas mus su juo jau 3 pipirai, taip kad as namie valdove...
... As nesu atsakinga uz jo padarytus kazkada sprendimus. As neprivalau nei myleti, nei kenteti ar aukotis.

Tai jau tikrai, kad pagarba ne tik vyro vaikams bet ir pačiam vyrui nekvepia...
Atsakyti