Įkraunama...
Įkraunama...

Vidaus durys

QUOTE(Bonpari @ 2010 12 01, 18:34)
Mes jau turim naujas duris, tad tęsiu pažadą jas parodyti, esu patenkinta matomu vaizdu  wub.gif

Labai grazios Jusu durys wub.gif
Atsakyti
QUOTE(Svajone_25 @ 2010 12 10, 09:27)
Labai grazios Jusu durys  wub.gif

ačiū 4u.gif tik mergaites, pas ką duryse yra tokie stiklo tarpeliai, su kuo juos valot, kad nebūtų dėmių?
Atsakyti
As galiu parekomenduoti AB ,,Aksinta". Mums state duris, labai tvarkingi meistrai ir labai dailiai padare, istate. Atsiveze net diulkiu siurbli savo ir taburete. As atsakingai sakau, kad patikimi, nes susiduriau su prastais remonto meistrais, santechniku, baldininkais.
Atsakyti
QUOTE(Milinga @ 2010 11 10, 15:18)
na, kaip kokybė, ar vis dar patenkinta esat? mums reikia ąžuolinių  rolleyes.gif

Mes pirkom duris iš minėto pardavėjo (MK). Jie patys negamina, bet tarpininkauja parduodant ir teikia įstatymo paslaugas, jei reikia. Iš kokio gamintojo perka medžio masyvo duris nepaklausiau.

Sau ėmėm uosios masyvo. Dėl kokybės nepasakyčiau, kad kas liečia apdirbimo (vizualinę) kokybę, ji būtų aukšta. Klijuota mediena visiškai nederinant atspalvio, kaip papuolė. Tiesa, spalvinio įvairumo aš broku nelaikiau, tai užsakydama dėl to visiškai nesiteiravau. Ir man taip tinka. Tik kai pažiūrėjau padarytas kitų meistrų, atkreipiau dėmesį, kad tikrai žymiai geriau parinkta spalva, tokio margumo nėra. Nors užsakinėdami žmonės irgi apie tai nekalbėjo.
Yra kitų problemų, dėl kurių klausiau užsakydama, ir žadėjo, kad nebus. Yra keletas pajuodimų, šakų ištrupėjusių ir glaistytų matomose vietose. Kokybiškoje gamyboje tokių dalykų neturi būti. Medžio apdirbimas dalyje vietų šiurkštus - braukiant ranka ar prisilietus rūbu jaučiais kaip per švitrinį popierių kad brauktum. Kadangi medžio turim ir daugiau (laiptai, parketas) - visur jis apdirbtas tvarkingai, jokio šiurkštumo. Klausiau kitų meistrų, kame problema, tai sakė "nedašveista".
Yra klijuotos staktos vietų, kur medis tiek išsivaikščiojęs, kad braukiant ranka jaučiasi iškilę sujungimų linijos.

Bet negalima sakyti, kad durim esam nepatenkinti. Medis iš esmės yra "įnoringa" medžiaga. Esam pas pažįstamus susidūrę, kai "išsikraipo", durys pučiasi ir lenda iš filingų keičiantis sezonui, išsilenkia, skyla medis. Pas mus šiuo požiūriu viskas padaryta tvarkingai - nei vienų durų iš 7 nebuvo persikreipusių, neužsidarančių. Vyriai, spynos suleisti tiksliai. Sudėjom drėgnesniu sezonu, dabar jau šildoma keli mėnesiai ir kol kas visos kaip buvo atreguliuotos, taip ir toliau gerai darinėjasi, medis filinginiuose sujungimuose nepasislinko iš savo vietų. Žodžiu kol kas panašu, kad pati mediena buvo paruošta gerai, durų tikslumas pakankamas. Mums šie parametrai buvo labiau aktualūs.

Taip kad jums patiems spręsti, ar būtumėt patenkinti tokiomis durimis. Arba gal verta iš anksto aptarti aukščiau mano išvardintas apdailos problemas, kad apdirbtų tvarkingiau. Sėkmingo pasirinkimo 4u.gif
Atsakyti
sveiki,
kas gali patarti... jei name viename aukste vienokios durys, kitame kitokios, kaip jums atrodo ar normalu smile.gif?
tiesiog virtuve galvoju daryti su minimaliais provanso stiliaus akcentais, ir spintele viena su langiukais, tad mastau, kad durys turetu atspindeti irgi langiukus

user posted image[/URL][/IMG]

o antrame aukste stai taip:
user posted image[/URL][/IMG]

cia i spalva nekreipti demesio smile.gif

Atsakyti
QUOTE(raiva @ 2011 01 01, 14:07)
sveiki,
kas gali patarti... jei name viename aukste vienokios durys, kitame kitokios, kaip jums atrodo ar normalu smile.gif?

Man, asmeniškai, nepatinka chaosas namuose, tad rinkčiausi visas duris vienodas, kad nebūtų taip, jog tarsi pirmam aukšte - taip, o užlipus į kitą aukštą atrodytų, kad visai kitame name esu. Bet jei jums tinka ir patinka, o kodėl gi ne, jūs ten gyvensite mirksiukas.gif
Atsakyti
Laba diena,
gal kas susidurete, ar zinote meistra, kuris atlieka rankini faneravima namuose? Tiesiog atsitiko toks dalykas, kad WC duru apvadas apsigadino ir dabar reikia kosmetiskai viska sutvarkyti: iklijuoti apvade isluzusia plokste ir ant virsaus uzdeti nauja faneruote. ax.gif

P.S. galvojau, kad paprasciau pakeisti pati apvada, bet deja, ten ta vieta kur iklijuota karstuoju budu ir reikia arba islauzti, arba issimti visa tos puses stakta... verysad.gif
Atsakyti
Gal galite į AŽ rekomenduoti meistrą, kuris sumontuotu 4 vidaus duris Kaune? Ačiū
Atsakyti
QUOTE(raiva @ 2011 01 01, 14:07)
jei name viename aukste vienokios durys, kitame kitokios, kaip jums atrodo ar normalu smile.gif?

Mano nuomonė irgi gražiau, kai vienas stilius visuose namuose. ax.gif Gi galite pirmame aukšte dėti tokias su stiklu suskaidytu "langiukais", o anrame aukšte dėti be stiklo su filingais arba, pavyzdžiui, jei labai norisi stiklo, dėti antrame aukšte vientisą stiklą taip kaip pirmame variante tik be "langiukų" (be suskaidymo) arba per visa filingą vientisą stiklą. Bent aš daryčiau taip mirksiukas.gif

Papildyta:
QUOTE(pagyvenus @ 2010 12 12, 22:43)
Sau ėmėm uosios masyvo. Dėl kokybės nepasakyčiau, kad kas liečia apdirbimo (vizualinę) kokybę, ji būtų aukšta. Klijuota mediena visiškai nederinant atspalvio, kaip papuolė. Tiesa, spalvinio įvairumo aš broku nelaikiau, tai užsakydama dėl to visiškai nesiteiravau. Ir man taip tinka. Tik kai pažiūrėjau padarytas kitų meistrų, atkreipiau dėmesį, kad tikrai žymiai geriau parinkta spalva, tokio margumo nėra. Nors užsakinėdami žmonės irgi apie tai nekalbėjo.
Yra kitų problemų, dėl kurių klausiau užsakydama, ir žadėjo, kad nebus. Yra keletas pajuodimų, šakų ištrupėjusių ir glaistytų matomose vietose. Kokybiškoje gamyboje tokių dalykų neturi būti. Medžio apdirbimas dalyje vietų šiurkštus - braukiant ranka ar prisilietus rūbu jaučiais kaip per švitrinį popierių kad brauktum. Kadangi medžio turim ir daugiau (laiptai, parketas) - visur jis apdirbtas tvarkingai, jokio šiurkštumo. Klausiau kitų meistrų, kame problema, tai sakė "nedašveista".
Yra klijuotos staktos vietų, kur medis tiek išsivaikščiojęs, kad braukiant ranka jaučiasi iškilę sujungimų linijos.

Bet negalima sakyti, kad durim esam nepatenkinti. Medis iš esmės yra "įnoringa" medžiaga. Esam pas pažįstamus susidūrę, kai "išsikraipo", durys pučiasi ir lenda iš filingų keičiantis sezonui, išsilenkia, skyla medis. Pas mus šiuo požiūriu viskas padaryta tvarkingai - nei vienų durų iš 7 nebuvo persikreipusių, neužsidarančių. Vyriai, spynos suleisti tiksliai. Sudėjom drėgnesniu sezonu, dabar jau šildoma keli mėnesiai ir kol kas visos kaip buvo atreguliuotos, taip ir toliau gerai darinėjasi, medis filinginiuose sujungimuose nepasislinko iš savo vietų. Žodžiu kol kas panašu, kad pati mediena buvo paruošta gerai, durų tikslumas pakankamas. Mums šie parametrai buvo labiau aktualūs.

Dėl uosio masyvo, kaip suprantu, pas jus skaidriai lakuotas, todėl ir matosi šiek tiek margumo, bet čia ne brokas. Jei gamintojas naudoja lietuvišką uosį jis yra margas, todėl natūralu, kad ir durys margos. Šiaip galima kažkiek atrinkinėti ir dėliotis, bet tiek neprirankiosi, kad nebūtų marga. Juolab jei durų daug.
Šiaip gal tik, kad turėjo Jus įspėti gamintojas, kad taip bus. g.gif
Atsakyti
Mums reikia 3 uosinių durų. Gal patarsite, Vilnius 4u.gif Kur buvome nusižiūrėję, jau užsikėlė kainas doh.gif
Atsakyti
Sveiki,

gal kas daretes duris firmoje ,,Vytuko durys?" kaip kokybe? terminai ir pan. ? Brangoka man pas juos pasirode, ar ne? Ka manote? ar kokybe atitinka kaina? Kalbu apie faneruotas duris Rasa 6.

Dekoju uz nuomones ir patarimus.
Geriau i az, temos neseku.
Atsakyti
Sveiki,

Tik pradedu dometis durimis. Iskilo klausimas - kokie faneruotu, mediniu duru pliusai ir minusai? Kaip suprantu medines brangesnes... o kurios labiau sulaiko garsus ir t.t.?
Atsakyti