Įkraunama...
Įkraunama...

Vidaus durys

QUOTE(uItra @ 2011 11 04, 15:48)
Aha, spalvos noretume priderintos prie grindu, laiptu ir svetaines baldu - spalva tamsi, bet islikes medzio rastas. Duru reikia Klaipedoje, bet daznai turime reikalu ir Vilniuje - atsivezti butu ne problema. Kaip tik siuo metu vyras ten, jei turite konkreciu kontaktu - buciau dekinga  4u.gif

Visa gausybe smile.gif
UAB "Dakeda" - Naugarduko g. 41
UAB "Morita" - Zalgirio g. 106
UAB "Dorvila" - Verkiu g. 37
UAB "Tilas" - duru fabrikas J. Kubiliaus g. 1
UAB "Brenta" - medzio centro teritorija
Atsakyti
QUOTE(raiva @ 2011 11 03, 16:58)
mes uosines pirkom, keliais psl atgal nuotraukos yra... ir kaina siek tiek mazesne buvo... bet va kas su medinem darosi... kai keiciasi temperatura: vasara/ziema namas sildomas ir pan, tai durys truputi issipucia, kliuna i stakta. jauciu cia su visom medinem taip butu.... bet meistras atvaziuoja.. pasirodo garantija 3 metai... dar galvojam pas ta pati meistra ir vaikui lova gaminti...
o ir siaip derantis su meistrais jei daugiau duru, tai jauciu turetu kaina paderinti....

Pas mus medinės - per metus nepastebėjom, kad kas jiems atsitiktų g.gif Ar tiesiog pasisekė. bigsmile.gif
Atsakyti
prasau jusu pagalbos blush2.gif iskilo man toks klausymas,noriu det pusines duris,bet pradejau galvot kad gali buti labai margos ir daug saku rastu bus,gal turit pavyzdeliu is namu kaip atrodo?nes kur ziurejau visur durys su stiklais ir rasto nesimato doh.gif
Atsakyti
QUOTE(qgne @ 2011 12 08, 21:32)
prasau jusu pagalbos blush2.gif iskilo man toks klausymas,noriu det pusines duris,bet pradejau galvot kad gali buti labai margos ir daug saku rastu bus,gal turit pavyzdeliu is namu kaip atrodo?nes kur ziurejau visur durys su stiklais ir rasto nesimato doh.gif

Ziurint kokias tas pusines pasirinksite. Lentomis ar jungtas letutemis. Lakas viska tik paryskina. Ar tik lakuosite, ar beicuosite, medzio struktura ryskeja. O jei dazysite-tai siulau rinktis is lentuciu jungtas, nebus medzio "vaiksciojimo", nesuskilines dazai.
Atsakyti
Sveiki,
Norisi lengvu (korio) laminuotu kokybisku laminatu (ne poperiniu) sviesiu (balintas azuolas) vidaus duru.
Prasau patarti firma Vilniuje, kad butu ir pigiai ir kokybiskai smile.gif Gal irgi tokius sau isigijote ir galesite pasidalinti patirtimi?
Atsakyti
QUOTE(hren @ 2011 12 17, 15:22)
Sveiki,
Norisi lengvu (korio) laminuotu kokybisku laminatu (ne poperiniu) sviesiu (balintas azuolas) vidaus duru.
Prasau patarti firma Vilniuje, kad butu ir pigiai ir kokybiskai smile.gif Gal irgi tokius sau isigijote ir galesite pasidalinti patirtimi?

is laminuotu patarciau paziuret lenkiskus DRE durys.vilniuje maciau duru galerijoj.kokybe nereali.kaina kaip faneruotu(800-1000 lt), bet atrodo tikrai kokybiskiau.
Atsakyti
sveiki gal žinote kur Klaipėdoj-Kretingos-Skuode yra pigesniu duru man reikia į toleta . g.gif na kad atrodytu prie proto,su trupučiu stiklo ir t.t...
Atsakyti
QUOTE(evers @ 2012 01 04, 16:30)
sveiki gal žinote kur Klaipėdoj-Kretingos-Skuode yra pigesniu duru man reikia į toleta . g.gif  na kad atrodytu prie proto,su trupučiu stiklo ir t.t...

Mane irgi domintu durys Klaipeoje.Galbut laminuotos ar faneruotos su nedaug stiklo.Aciu
Atsakyti
Gal žinote, kas gamina ar kur galima būtų nusipirkti sulankstomų (armonikos tipo) durų? ax.gif 4u.gif
Norėtumėm vaiko kambaryje įstatyti, nes erdvės nedaug, atidarius standartines duris labai nepatogu (užstoja lentynas ir pan.) doh.gif
Atsakyti
Prašau gera nuorodą:
ttp://www.legartis.lv/index.php?option=com_content&view=article&id=137&Itemid=64

Gal kas žinote kur Lietuvoje dar galima gauti BOLKOVIEC firmos durų? Buvau pirkus jas, nuostabios durys, bet niekas lyg jų ir nebeveža....

Atsakyti
Sveiki, buciau labai dekinga, jei kas nors duotu patarima, kaip galima atnaujinti senas laminuotas duris. Va tokio tipo:
user posted image
Atsakyti
QUOTE(Indrosele @ 2012 02 06, 15:05)
Sveiki, buciau labai dekinga, jei kas nors duotu patarima, kaip galima atnaujinti senas laminuotas duris. Va tokio tipo:
user posted image

Tai, kad čia faneruotė g.gif Kreipkitės ten, kur duris kas gamina faneruotas ar per skelbimus, turėtų būti kas restauruoja
Atsakyti