Įkraunama...
Įkraunama...

Vidaus durys

QUOTE(1juraciukas @ 2012 11 15, 16:25)
Kurioje vietoje, pagal Jus, as tureciau pradeti sypsotis? Kad zmogus kaip nori taip ir derina? Juk tai jo namai! Gal Jus nebuvote tikru menininku namuose? Per 9 darbo metu tokiu keistenybiu prisiklausiau, prisiziurejau, kad manes niekas nebestebina.

A ko jus tokia pikta? tongue.gif
Atsakyti
QUOTE(1juraciukas @ 2012 11 15, 16:25)
Kurioje vietoje, pagal Jus, as tureciau pradeti sypsotis? Kad zmogus kaip nori taip ir derina? Juk tai jo namai! Gal Jus nebuvote tikru menininku namuose? Per 9 darbo metu tokiu keistenybiu prisiklausiau, prisiziurejau, kad manes niekas nebestebina.

tie tikri menininkai yra tiek tikri kiek tik jus manot....dabar apie beloki kica galima pasakyti-ei ,ka tu supranti,juk tai menas.... kiti dar priduria-tikras menas g.gif
Atsakyti
QUOTE(JDA @ 2012 11 15, 15:59)
[color=green]Sveiki,

Atsiprasau uz off topic bet pas jus ten grindys is topacio padarytos? jei taip tai kodel ten tarpas padarytas? kriptys tai tapati.
Apie durys- stilius tikrai ne mano, bet spalva grazi ir man visai dera prie grindu, ypac jei dar ir grindjuostes tos spalvos bus.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Renata_Bo: 17 lapkričio 2012 - 14:29
Dėkui merginos už išsakytas nuomones.
Greičiausiai duris derinsiu prie laukinių durų.
Tada miegamasis bus be problemų, nes tiks ta šviesi spalva, o vonia - na šiek tiek durys skirsis, bet o ką daryti.. smile.gif (nes kitokios spalvos vonios tiesiog nenoriu)

Bus gerai.. man juk gyventi.. smile.gif
Kam netiks, galės nežiūrėti. bigsmile.gif
Atsakyti
QUOTE(Apelsinuk @ 2012 11 15, 16:56)
A ko jus tokia pikta?  tongue.gif

O kodel Jūs nusprendėte, kad aš pikta? Kad šypseneles neidėjau? Gerai, idėsiu smile.gif smile.gif smile.gif Nes tikrai nematau dėl ko pykti, nervintis ar panašiai. mirksiukas.gif

QUOTE(Kasco E-robot @ 2012 11 15, 23:25)
tie tikri menininkai yra tiek tikri kiek tik jus manot....dabar apie beloki kica galima pasakyti-ei ,ka tu supranti,juk tai menas.... kiti dar priduria-tikras menas g.gif

O iš kur Jūs žinote kiek ir ką aš manau, bei ką ir kiek aš esu mačiusi?
Kiek yra žmonių, tiek yra nuomonių. Visi męs skirtingi ir savo namus kuriame taip, kaip norime, kaip suprantame. Ir jei aš esu buvusi namuose, kur kambario durys yra skirtingų spalvų iš vienos ir kitos pusės, o tai man, bei to namo gyventojams yra gražu-tai ko čia nuvertinti kito nuomonę? Kodėl vieniems galima išsakyti savo nuomonę, o kitiems ne?
Ir, kad negalvotumėte jog aš pykstu- biggrin.gif

Kadangi rašydama apie kitų spalvų duris, aš turėjau, ir minėjau būtent vaikų kambarį........įkeliu nuorodėle, tik viena......
http://www.tindirind...-kambario-durys
O tokio tipo-labai populiarios pas skandinavus user posted image
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo 1juraciukas: 21 lapkričio 2012 - 11:42
O as mastau užsakyti tokia duru puse
user posted image
Atsakyti
[quote=1juraciukas,2012 11 21, 12:15]
O kodel Jūs nusprendėte, kad aš pikta? Kad šypseneles neidėjau? Gerai, idėsiu smile.gif smile.gif smile.gif Nes tikrai nematau dėl ko pykti, nervintis ar panašiai. mirksiukas.gif
O iš kur Jūs žinote kiek ir ką aš manau, bei ką ir kiek aš esu mačiusi?
Kiek yra žmonių, tiek yra nuomonių. Visi męs skirtingi ir savo namus kuriame taip, kaip norime, kaip suprantame. Ir jei aš esu buvusi namuose, kur kambario durys yra skirtingų spalvų iš vienos ir kitos pusės, o tai man, bei to namo gyventojams yra gražu-tai ko čia nuvertinti kito nuomonę? Kodėl vieniems galima išsakyti savo nuomonę, o kitiems ne?
Ir, kad negalvotumėte jog aš pykstu- biggrin.gif

kita karta kai rasysit savo nuomone tai nors apie menininkus patylekit ir to pakaks ax.gif
Atsakyti
Musu vidaus durys ax.gif

user posted image
Atsakyti
Astule, nelabai i tema.. bet pas mus durys panasios spalvos, ir sienos panasios spalvos, bent jau kambaryje, ir ziuriu pas jus tamsios grindys.. tai kokie baldai? blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(Apelsinuk @ 2012 11 23, 00:11)
Astule, nelabai i tema.. bet pas mus durys panasios spalvos, ir sienos panasios spalvos, bent jau kambaryje, ir ziuriu pas jus tamsios grindys.. tai kokie baldai?  blush2.gif

Baldai pas mus sviesus su tamsiu. Pvz. svetaineje kampas sviesus, sekcijos apatine dalis tamsi, virsutine sviesi, stalas tamsus ax.gif
Atsakyti
Aciu, nes visas kyla klausima. Tik skirtumas, kad pas mus baldai bus tamsus (del praktiskumo), o sekcija bus is dvieju spalvu, tik dar nevisai aisku butent kokiu atspalviu ir kuri dominuos g.gif tai vis apie grindis suku galva doh.gif
Atsakyti
[quote=Kasco E-robot,2012 11 22, 23:32]
[quote=1juraciukas,2012 11 21, 12:15]

kita karta kai rasysit savo nuomone tai nors apie menininkus patylekit ir to pakaks ax.gif
[/quote]

Netildykit manes prasau ir nenurodynekite apie ka man rasyti, apie ka patyleti. Nemanau, kad ka nors izeidziau ar ne taktiskai parasiau, taip, kad prasyciau ir Jusu tolerantiskumo siame forume mirksiukas.gif
Atsakyti