Įkraunama...
Įkraunama...

Vidaus durys

turiu senu duru - vidaus
gal kam reikia - kokiems auksarankiams
Atsakyti
kur Vilniuje verta ziureti nebrangiu duru? Medzio centras nesiskaito
Atsakyti
Medines durys turbut yra gerai, bet man teko susidurti su ne visai kokybiska vietiniu meistru produkcija, gal kazka galit parekomenduot? Tuo metu dar buvo uzversti visi prekybcentriai kazkokiom nebrangiom medinem braziliskom (pusinem atrodo) durim - kazi kaip jos?
Atsakyti
Idomios.. ax.gif
user posted image
Atsakyti
Gal būtų atsiliepimų iš turinčių (mačiusių, girdėjusių) lenkiškas "Invado" laminuotas duris? Neapsisprendžiam, ar pirkti "Invado" (komplekto kaina ~700Lt), ar darytis medines (komplektas ~1000Lt). Kažko bijau aš medinių, toks jausmas, kad po metų kitų susiraitys belekaip...
Atsakyti
Gal kas gaminotes Juliaus duryse? g.gif
Atsakyti

! 
tai tema apie vidaus duris, visos nesusiję diskusijos perkeltos į temą apie šarvo duris čia, o reklama pašalinta. Prašau laikytis forumo taisyklių, nes kitą kart prasinešiu ir su įspėjimais
Geros dienos
Atsakyti
QUOTE(hren @ 2013 01 28, 19:52)
Labas,
Mums padare http://www.doors.lt/durys/ - normali kokybe, durys visiems sveciams patinka smile.gif Laminatas DRE-CELL deccor...
Vienu duru kaina su montavimu isejo ~900Lt.

Kreipiausi ir as i "Duru galerija". Ismatavo ir laukiu paskaiciavimu ax.gif

Aptarnavimas man patiko. Kokybe irgi tikiuosi nenusivilti, keli draugai ir pazystami rekomendavo. Ziuresim, kas gausis smile.gif
Atsakyti
Sveiki,
peržiūrėjau poros metų senumo žinutes ir neradau informacijos. Gal kas žino ar galima kažkaip pakeisti medinių durų spalvą? Nusipirkome butą "su remontu", aišku atrodo viskas neblogai, bet tas remontas mano paskaičiavimais darytas prieš beveik 10 metų(atitinkamai ir durys keistos). Jau perdažėm kelis kambarius, dabar pribrendau kažką daryti su durimis...Apie keitimą negalvojam, nes tai brangu, bet gal galima kažką padaryti iš to ką turim? Durys visur medinės, panašios į tokias, tik spalva "ryžesnė" user posted image,

o man norėtųsi arba venge spalvos arba atvirkščiai- balinto ąžuolo.

žodžiu, kad bent kiek šiuolaikiškiau jos atrodytų... kažin įmanoma dar su turimom ką nuveikti? g.gif

Dargi visur rankenos auksinės sudėtos doh.gif bet tikiuosi bent jas pakeisti nesudarys sunkumų...
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Potrė: 07 balandžio 2013 - 08:37
Sveiki,

tiem kam neseniai teko lyginti Vilniuje kelių įmonių kainas, terminus ką rekomenduotumėte lauko durims (iš buto į laiptinę) ir vidaus durims? svarstau rinktis kažkuriuos iš šių:

Skydas
Totum
Fauga
Šarvo durys
Durų galerija
Vytuko durys

statybininkai primygtinai siūlė lauko duris (į laiptinę) dėtis jau dabar, dar darant remontą, tačiau visuomet maniau, kad jas reikia statyti paskiausiai. kaip manote?
Atsakyti
Laba. Gal kas žinot, kas pigiau nei po 80lt montuoja vidaus duris Kaune. Brūkštelkit į až, jei žinot.
Atsakyti
Parduodame už simboline kaina duris su medinėmis staktomis, duris dengtos naturaliu lukštu 199,5x69,5. Kaina siūlikit. Vilnius Pilaite
user posted image
user posted imageuser posted image
Atsakyti