turiu senu duru - vidaus
gal kam reikia - kokiems auksarankiams
kur Vilniuje verta ziureti nebrangiu duru? Medzio centras nesiskaito
Medines durys turbut yra gerai, bet man teko susidurti su ne visai kokybiska vietiniu meistru produkcija, gal kazka galit parekomenduot? Tuo metu dar buvo uzversti visi prekybcentriai kazkokiom nebrangiom medinem braziliskom (pusinem atrodo) durim - kazi kaip jos?
Idomios..

Gal kas gaminotes Juliaus duryse?

QUOTE(hren @ 2013 01 28, 19:52)
Labas,
Mums padare http://www.doors.lt/durys/ - normali kokybe, durys visiems sveciams patinka
Laminatas DRE-CELL deccor...
Vienu duru kaina su montavimu isejo ~900Lt.
Mums padare http://www.doors.lt/durys/ - normali kokybe, durys visiems sveciams patinka

Vienu duru kaina su montavimu isejo ~900Lt.
Kreipiausi ir as i "Duru galerija". Ismatavo ir laukiu paskaiciavimu

Aptarnavimas man patiko. Kokybe irgi tikiuosi nenusivilti, keli draugai ir pazystami rekomendavo. Ziuresim, kas gausis

Sveiki,
peržiūrėjau poros metų senumo žinutes ir neradau informacijos. Gal kas žino ar galima kažkaip pakeisti medinių durų spalvą? Nusipirkome butą "su remontu", aišku atrodo viskas neblogai, bet tas remontas mano paskaičiavimais darytas prieš beveik 10 metų(atitinkamai ir durys keistos). Jau perdažėm kelis kambarius, dabar pribrendau kažką daryti su durimis...Apie keitimą negalvojam, nes tai brangu, bet gal galima kažką padaryti iš to ką turim? Durys visur medinės, panašios į tokias, tik spalva "ryžesnė"
,
o man norėtųsi arba venge spalvos arba atvirkščiai- balinto ąžuolo.
žodžiu, kad bent kiek šiuolaikiškiau jos atrodytų... kažin įmanoma dar su turimom ką nuveikti?
Dargi visur rankenos auksinės sudėtos
bet tikiuosi bent jas pakeisti nesudarys sunkumų...
peržiūrėjau poros metų senumo žinutes ir neradau informacijos. Gal kas žino ar galima kažkaip pakeisti medinių durų spalvą? Nusipirkome butą "su remontu", aišku atrodo viskas neblogai, bet tas remontas mano paskaičiavimais darytas prieš beveik 10 metų(atitinkamai ir durys keistos). Jau perdažėm kelis kambarius, dabar pribrendau kažką daryti su durimis...Apie keitimą negalvojam, nes tai brangu, bet gal galima kažką padaryti iš to ką turim? Durys visur medinės, panašios į tokias, tik spalva "ryžesnė"

o man norėtųsi arba venge spalvos arba atvirkščiai- balinto ąžuolo.
žodžiu, kad bent kiek šiuolaikiškiau jos atrodytų... kažin įmanoma dar su turimom ką nuveikti?

Dargi visur rankenos auksinės sudėtos

Sveiki,
tiem kam neseniai teko lyginti Vilniuje kelių įmonių kainas, terminus ką rekomenduotumėte lauko durims (iš buto į laiptinę) ir vidaus durims? svarstau rinktis kažkuriuos iš šių:
Skydas
Totum
Fauga
Šarvo durys
Durų galerija
Vytuko durys
statybininkai primygtinai siūlė lauko duris (į laiptinę) dėtis jau dabar, dar darant remontą, tačiau visuomet maniau, kad jas reikia statyti paskiausiai. kaip manote?
tiem kam neseniai teko lyginti Vilniuje kelių įmonių kainas, terminus ką rekomenduotumėte lauko durims (iš buto į laiptinę) ir vidaus durims? svarstau rinktis kažkuriuos iš šių:
Skydas
Totum
Fauga
Šarvo durys
Durų galerija
Vytuko durys
statybininkai primygtinai siūlė lauko duris (į laiptinę) dėtis jau dabar, dar darant remontą, tačiau visuomet maniau, kad jas reikia statyti paskiausiai. kaip manote?
Laba. Gal kas žinot, kas pigiau nei po 80lt montuoja vidaus duris Kaune. Brūkštelkit į až, jei žinot.