Įkraunama...
Įkraunama...

Vidaus durys

Papasakosiu apie ta EUROFORTA. siulau neimt ten. jei bus gerai viskas, tai ok, bet jei iskils kokiu netiketumu ar nemalonumu, gali baigtis ne Jusu naudai...taigi dariau remonta naujam bute, vidaus durys buvo paskutinis dalykas(mat sake remontininkai kad taip reikia. istiesu ne:pirma durys-tada remontas.)
Taigi apieskojus po visa kauna duru,issirinkau ten...zinojau ko noriu,ten radau ir kaina tiko.beje kainos skirtingos labai,tai jei ieskosit vidaus duru,pasidomekit daugiau.negriebkit pirmos firmos po ranka,nes galit permoket...taigi euroforte aptarnavimas atrode is pradziu geras,dirbo tvarkingai, aplink issislave ka paliko, pasitiese plevele ir pan.
minusai::pirma:seksusalinis priekabiavimas. ateina darbininkas tai bepasakodamas apznaibo ir eina namiokai kad kai baigs duris tai sampo gert ir panasiai. direktorius tas irgi kviete i pasimatymus, gerai kad nors nesigrabinejo kaip tas darbininklas... beje labai siaip pinigus nori istraukt, bet kai susneki arba parodai kad nemokesi,tai buna ok. antra:atvaziavo direktorius pamatuot duru ir suziuret ar viskas ok bus. sake standartines tiks. duris atveze laiku,taciau... dviem apvadam nebuvo kur pasidet. ty nebuvo kampo o lygi siena su durim tolygiai. kaip ten nenuziurejo nesuprantu.del sito apkaltino remontininkus,tad sumokejau pinigus durininkam ir keikiau remontininkus kad uzdejo per mazai tapeto. veliau bemastydama supratau kad cia buvo durininku klaida.jie nenuziurejo kad tie apvadai neuzsides ten taigi norejo mane apgaut. as kai paskambinau sakau" gi cia ne remontininku klaida, o jusu"-jie pasake taip sutvarkysim, gal net patys nupirksim dazus,kad dadazyt tose vietose ... bet pati pirkau naujus dazus, naujus tapetu klijus(pas mane dazyti tapetai) kad dadet tose vietose kur neprisitvirtina plintusas.( na kazkaip nesmagu buvo reikalaut is ju kisenes,nes snekejo labai graziai. )finale viskas liko tik graziu snekejimu... durys nezbaigtos metus, kai sake atvaziuot as laukiau namie ,pavede kokia 30 kartu, dabar ragelio visai nekelia... dokumentu irodyt ka neturiu, nes padare 20 lt nuolaida dejimo,tad nerase vastarasciu. vienu duru idejimas kainavo 140(as dejau trejas ,taigi man kainavo 420. butu buve 160 vienos su vastarasciais. kai kitur buvo 90.bet del manyto "patikimumo" emiau idejima ten...). zodziu va ir likau apgauta. o atrode toki sazingi zmones...ispradziu ir atvaziavo,ziurejo ka det...bet dabaigt nedabaige.nezinau nei ko imtis schmoll.gif verysad.gif .be dokumentu- nors duok i teisma -vietiek nieko neirodysi.PATARIMAS:kol 110 procentu nebusit isitikinusios kad viskas gerai, nesumokekit pinigu.ir turekit dokumentus visus jei kas ko...
Atsakyti
Gal zinot gera meistra ar firma Kaune, kuri (-s) kokybiskai ir nebrangiai restauruoja senas faneruotas duris? smile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Mona_M: 14 liepos 2010 - 22:38
susimildami, kur galima butu uzsakyti faneruotas nebrangias duris vilniuje (kambario)....neturiu jegu per firmas lakstyti....nes pilvas ant nosies jau lipa:(

Atsakyti
QUOTE(ausmare @ 2010 07 16, 11:53)
susimildami, kur galima butu uzsakyti faneruotas nebrangias duris vilniuje (kambario)....neturiu jegu per firmas lakstyti....nes pilvas ant nosies jau lipa:(

Mano mama kažkada užsakinėjo faneruotas duris vilkpedėj.. tikslaii nežinau adreso, bet ten tokie kaip sandeliai... pilnai kaina gavosi kažkur 800 lt, čia be įdėjimo. Bet tos durys buvo iš naujos kolekcijos (bent jau taip sakė), tai todėl kainavo brangiau, o kitos tai dar ant kokio 100-150 lt pigiau. Manau visai padoru smile.gif
Beje, durys ne tuščiavidurės, tokios sunkios...
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo konfetee: 16 liepos 2010 - 11:52
O man gražu durys su langiukais. Mes tokias ir susidėjome. Tolumoje matosi ax.gif

user posted image
Atsakyti
Sveikos,

o gal man kas pasakys ar tinka vonios ir tuliko (bendra vonia su tuliku) durys vienodos su kambariais? Juk kambariu su siaura stiklo juostele isilgai krastui, tai kaip vonia su stiklu? aisku matinis nieko nesimatys, bet as masciau, kad virtuves durys vienokios, vonios kitokios, kambariu kitokios, o cia tipo profas sako per daug skirtingu duru kaip galerija atrodys, na bet vonia tokiom durim kaip kambariai? g.gif gal as atsilikus? kaip pas jus?
Atsakyti
QUOTE(Tikaram @ 2010 08 10, 17:35)
Sveikos,

o gal man kas pasakys ar tinka vonios ir tuliko (bendra vonia su tuliku) durys vienodos su kambariais? Juk kambariu su siaura stiklo juostele isilgai krastui, tai kaip vonia su stiklu? aisku matinis nieko nesimatys, bet as masciau, kad virtuves durys vienokios, vonios kitokios, kambariu kitokios, o cia tipo profas sako per daug skirtingu duru kaip galerija atrodys, na bet vonia tokiom durim kaip kambariai?  g.gif gal as atsilikus? kaip pas jus?

Mes susidėjome visur vienodas su matiniais stiklais.
Atsakyti
QUOTE(Tikaram @ 2010 08 10, 17:35)
Sveikos,

o gal man kas pasakys ar tinka vonios ir tuliko (bendra vonia su tuliku) durys vienodos su kambariais? Juk kambariu su siaura stiklo juostele isilgai krastui, tai kaip vonia su stiklu? aisku matinis nieko nesimatys, bet as masciau, kad virtuves durys vienokios, vonios kitokios, kambariu kitokios, o cia tipo profas sako per daug skirtingu duru kaip galerija atrodys, na bet vonia tokiom durim kaip kambariai?  g.gif gal as atsilikus? kaip pas jus?

As net nepagalvojau, kad galetu skirtingos buti g.gif Kazkaip kiek susiduriau, tai pas visus vienodos buvo. Ir pas mus bute taip pat, ir dabar name uzsakinesim vienodas
Atsakyti
o as buvau susidurus kad skirtingos, bet seniau, matyt, mados pasikeite. bet virtuvei kazkaip iprasta su daugiau stiklo ne? tai su vonia ir kambariais bent jos neturetu but vienodos? ai visai susipainiojau, matyt skonio reikalas g.gif
Atsakyti
QUOTE(Tikaram @ 2010 08 10, 18:35)
Sveikos,

Mes tik neseniai susidėjom duris. Dėjome ir į miegamąjį, ir į vonią su stiklu matiniu, t.y. vienodas. thumbup.gif Labai gražiai atrodo. Darėmės Durų fabrike. smile.gif
Atsakyti
na aisku, as atsilikus, o maniau skoni turiu blink.gif
Atsakyti
pas mus visos vienodos
Atsakyti