Сегодняшняя премьера''А зори здесь тихие...'' /2015/Трейлер-1Трейлер-1http://kinozal.tv/de....php?id=1350513
QUOTE(kami_ @ 2015 06 14, 17:46)
As du kartus Moya mama protiv ziurejau ir abu kartus nuo 1 serijos pabaigos mane ta mama erzino

Materialiste ziauri.
Šiandien baigiau žiūrėti. Mama tai tikrai nenormali

tikra despotė ir savanaudė.
QUOTE(KlementinaR @ 2015 06 14, 18:59)
Моя мама против 2015 patiko

Nors Oliai galejo kita aktore parinkti....Manau gyvenime tikrai pasitaiko ir tokiu istoriju
Grazu, kad baigesi laimingai
Dėl aktorės ir aš taip manau, kad kitą galėjo parinkti. Tikriausiai kad pasitaiko ir tokių atvejų, kai mama ir dukra įsimyli vieną ir tą patį žmogų, tik nenoriu tikėti kad vėliau imamasi iš keršto tokių žiaurių priemonių.
Na jo, gerai kad gerai baigėsi, nes man jau ten nepanašu buvo į gerą pabaigą.
Ir tiesą pasakius link pabaigos mane ta dukra jau pradėjo erzint, jau tokia vietom nerįžtinga, kaip mažas vaikas, marionetė, tikrai.
Su antru vyru gyvena o dar vis mamos klauso, ne savo gyvenimą gyvena o mamos, kaip mama modeliuoja taip ir gyvena. Ir buvau tikrai jau pikta, kai ji atėjo jam pasakyt, kad netėkės nemyli ir t.t. Antrą kartą žmogui taip skaudžiai smogti....QUOTE(spoorga @ 2015 06 14, 22:47)
Бариста 2015 - galejo but maximum 2seriju- tampe, tampe ir per ketvirta serija viska parode...
Tikrai taip, man jis taip pat pasirodė ištemptas.