laba diena, gal turit kas koki tel kur namelius nuomuoja su patogumais? buvom uzsisake praeitam pirmadieniui , bet atsakem del blogo oro
o kitai sav uzimta
Niu siandiena paskambinau i VILA INGa ir pasitikslinom viskas...musu laukia jau antradieni kaip ir sutarta
QUOTE(=Svaja= @ 2007 07 13, 15:06)
Niu siandiena paskambinau i VILA INGa ir pasitikslinom viskas...musu laukia jau antradieni kaip ir sutarta

nu kaip tik norėjau pateirauti ar prieš važiuojant ,nepasiskambinus ir nepateiravus ar viskas gerai
O gal kas gyvenot MEDEINOJE?
QUOTE(asta.mik @ 2007 07 10, 22:15)
BUCIAU DEKINGA...

Papildyta:
GAL NEGAILA KONTAKTU...
ACIU
Papildyta:
gerai butu tel. ir kainos... aciuks...
Papildyta:
mane domina... aciu..
Papildyta:
GAL NEGAILA KONTAKTU...
ACIU
Papildyta:
gerai butu tel. ir kainos... aciuks...
Papildyta:
mane domina... aciu..
Laba, gal galite parasyti tu namuku prie bezdzioniu tilto, kontaktus. Buciau labai dekinga
Iki mergaiciukes ,mes jau isvarom
grysim ispudziu pavesim
sveikos, gal kas turite namukų ar kokių kambariukų nuomojamų kontaktus Šventojojje? Svarbiausia, kad būtų elementarūs patogumai kaip vanduo
Ir netoli jūros.. Esame trijų asmenų šeima, važiuojam nuo rytdienos
Laukčiau AŽ
Laukčiau AŽ
O mes sekmadienį parvažiavom iš "VILA INGA" ir kaip visada likom patenkinti, net išvažiuodama apsiblioviau kaip nenorėjau važiuot atgal
Kambariai pagražinti (na bent jau mūsų buvo pagražintas
) naujos užuolaidos, telikas naujas, kambaryje šaldytuvėlis pastatytas. Plečiasi Inga į visas puses, žodžiu kitais metais dar daugiau kambarių bus
Oras galiu pasakyti, kad nusisekė neblogas, bent jau mums. Atvažiavom trečiadienį - buvo liuksusinis, ketvirtadienį buvo apsiniaukę, bet nešalta ir nulijo trumpai tik vieną kartą. Penktadienį jau į kopas įlindom ir šeimyna jūroj išsimaudė, o šeštadienį ir sekmadienį gulėjom beveik prie jūros ir saulės užtektinai buvo, nes nuspirgėjau kaip reikiant
tik man dar 2 dienelių pritrūko
ech
QUOTE(Bitulka @ 2007 07 17, 09:08)
O mes sekmadienį parvažiavom iš "VILA INGA" ir kaip visada likom patenkinti, net išvažiuodama apsiblioviau kaip nenorėjau važiuot atgal
) naujos užuolaidos, telikas naujas, kambaryje šaldytuvėlis pastatytas. Plečiasi Inga į visas puses, žodžiu kitais metais dar daugiau kambarių bus
Oras galiu pasakyti, kad nusisekė neblogas, bent jau mums. Atvažiavom trečiadienį - buvo liuksusinis, ketvirtadienį buvo apsiniaukę, bet nešalta ir nulijo trumpai tik vieną kartą. Penktadienį jau į kopas įlindom ir šeimyna jūroj išsimaudė, o šeštadienį ir sekmadienį gulėjom beveik prie jūros ir saulės užtektinai buvo, nes nuspirgėjau kaip reikiant
ech 
na va neturi sakė nieko laisvo
Sveikos
Bitulka ir mes sekmadienį iš Ingos parvažiavom
Kaip čia nesusimatėm
Kurioj jūs vietoj gyvenot? Mums tai labai irgi patiko
QUOTE(Ingute @ 2007 07 17, 10:01)
Sveikos
Kaip čia nesusimatėm
Mes gyvenom F korpuso 1 kambaryje
mes varom nuo 25d. i vila inga, i trivieti pirmame aukste, gal zinot ar ten telikas yra?