Įkraunama...
Įkraunama...

Tunisas

Smagu, kad viskas gerai. Mes irgi rugpjūčio mėn. turim užsakytą tą patį viešbutį, todėl labai seku visą informaciją. Tunise lankysimės pirmą kartą, todėl taip anksti gaudau visus pastebėjimus :)

Atsakyti

Linkėjimai iš Tuniso. Karšta, bet kentėti galima. Užsisakėme kelionę į Sacharą iš Novaturo. Jie veža potmadieniais, kaina su džipais ir kupranugariais 93 EUR. Esame Suse Riadh Palm viešbuty. Kol kas viskuo patenkinti, džiaugiamės puikiu poilsiu.

Smagu, kad viskas gerai. Mes irgi rugpjūčio mėn. turim užsakytą tą patį viešbutį, todėl labai seku visą informaciją. Tunise lankysimės pirmą kartą, todėl taip anksti gaudau visus pastebėjimus  :)

Atsakyti
QUOTE(linkasta @ 2018 07 15, 22:13)
<p>Smagu, kad viskas gerai. Mes irgi rugpjūčio mėn. turim užsakytą tą patį viešbutį, todėl labai seku visą informaciją. Tunise lankysimės pirmą kartą, todėl taip anksti gaudau visus pastebėjimus smile.gif</p>

Viskas gerai su šiuo viešbučiu. Terjtorija didelě, daug barų. Vaikų bare po pietų kepa labai skanius blynelius. Bare prie baseino galima mėgautis ką tik iškeptomis spurgytėmis. Kokteilių mėgėjai jų gali užsisakyti bent keliuose baruose. Baseinas vienas, bet jis didelis, einantis ratu, yra įvairių gylių. Tiesa, mes daugiausia laiko praleidžiame prie jūros. Visas Tunisas, kaip sakė gidė, perpildytas turistais. Ypač tai jautėsi savaitgalį, nes vietinių padaugėja. Bet jie mums nemaišo, elgiasi kultūringai. N.a. bėgu ruoštis kelionei į Sacharą.
Atsakyti

Lauksim įspūdžių  :bigsmile:​ 

Atsakyti
QUOTE(linkasta @ 2018 07 18, 21:31)
<p>Lauksim įspūdžių  bigsmile.gif​ </p>

Sveiki. Jau po Sacharos. Galiu parašyti, kad įspūdžiai nerealūs. Karštis žiaurus, bet pakeliamas. Tikrai buvo verta vykti. Vyko 44 lietuviai, iš jų 5 vaikai. Jauniausiai keliautojai 6,5 m. Kareivis, ne mergaitė. Stebėjausi jos ištverme. Na, ir kiti 4 vaikučiai kuo puikiausiai atlaikė kelionę. Gidė Guoda - nuostabi. Ko nepasakyčiau apie Rasą. Nors ji nelydėjo į Sacharą, bet užteko jau vien to, kaip palydėjo į viešbutį. Sacharoje nusipirkite dykumų rožių, jos čia pigiausios. Nuotrauka ant kupranugario pabrango,vietoj 3 dinarų dabar 4. Bet mes už 3 nusiderėjome, sumokėjome 10. Būkite atsargūs El Džeme. Kad prisiviliotų pirkėjus, šaukia labai mažas kaina, pvz, 3 skarelės 1 dinaras, priėjus paaiškėja, kad juostelės tiek kainuos. Vieni skarą nusipirko už 5 dinarus, kiti už tokią pat paklojo 20. Visur reikia derėtis Kas vyksite su vaikais, lipant iš džipų prie Žvaigždzių karų dekoracijų dykumoje, neleiskite vaikui lipti pirmam. Prie mano 10-metės sušoko bent 5 musulmoniukai su dykumų laputėmis, vos išsilupau ją iš akiplėšų
Atsakyti

Kokios aprangos reikia vykstant į Sacharą?

Atsakyti
QUOTE(linkasta @ 2018 07 19, 10:49)
<p>Kokios aprangos reikia vykstant į Sacharą?</p><p></p>

Poros palaidinukių ir šortukų. Net ant kupranugarių pakanka šortukų, nereikia per tokį karšti ilgų kelnių, nes kupriukai ant nugarų turi antklodėles.
Atsakyti

Sveikos :angel_not: Po savaitėlės ir mes kilsim,noriu paklausti,esu rūkanti,tai kaip ten pas juos su tuo reikalu,yra kur nusipirkti,ar žymiai brangiau nei pas mus,ar verčiau pasiimti su savimi? Ir gal yra žinančių kiek galima vežtis :hmm: .Iš anksto ačiū :angel_not:
 

Atsakyti

4 dinarai cigaretes

Atsakyti
QUOTE(Laura laura @ 2018 07 19, 19:22)
<p>Sveikos angel_not.gif Po savaitėlės ir mes kilsim,<span><span><span><span><span><span>noriu paklausti,esu rūka<span><span><span><span><span><span>nti,tai kaip te<span><span><span><span><span><span>n pas juos su tuo reikalu,yra kur <span><span><span><span><span><span>nusipirkti,ar žymiai bra<span><span><span><span><span><span>ngiau <span><span><span><span><span><span>nei pas mus,ar verčiau pasiimti su savimi? Ir gal yra ži

pigiau. pasirinkimo daug. rūkančių irgi daugybė, visam laikui tikrai nebūtina prikrauti rūkalų
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Ingutevi: 20 liepos 2018 - 15:34
QUOTE(Laura laura @ 2018 07 19, 20:22)
<p>Sveikos angel_not.gif Po savaitėlės ir mes kilsim,<span><span><span><span><span><span>noriu paklausti,esu rūka<span><span><span><span><span><span>nti,tai kaip te<span><span><span><span><span><span>n pas juos su tuo reikalu,yra kur <

Šiandien kalbėjau su rūkančiu lietuviu, jis Suso medinoje pirko, pakelio kaina gavosi 30 centų
Atsakyti
QUOTE(Onelė @ 2018 07 23, 18:00)
Šiandien kalbėjau su rūkančiu lietuviu, jis Suso medinoje pirko, pakelio kaina gavosi 30 centų

Pliaže malboro blokas 10 eurų smile.gif. Laukiam autobuso į oro uostą ir namo verysad.gif
Atsakyti