Įkraunama...
Įkraunama...

Streptokarpų namai (22)

user posted image Ford Royl,pirmi žiedai.Visai nepykčiau ,kad jo apvadas liktų toks siauras.Bet sulig kiekvienu žiedu apvadas platėja.

Lyja vis dar ,tingiu kaip meška,ot žmogui niekaip negerai,tai saulės perdaug,tai lietaus. ax.gif
Atsakyti
Aš užsiėmiau persodinimu.
Išnešiau kelias gėles pasodinti į lauką, tai po krūmais sausa, po pelargonijomis sausa, žemė perlyta atviroje vietoje gal kokį pusę cm.Dar gerai kad vandens nusinešiau.

O man roletes gražu su platesniu apvadėliu. Labai džiaugiuosiu saviškiu Full Moon, gerai kad susigundžiau. Graži žiedų forma ir spalva ryškiai violetinė. Dar kad papultų nugriebti su raudonu apvadėliu tai būtų labai gerai, o jei dar pilnavidurių, tai iš vis būčiau devintam danguj wub.gif Gerai kad atsirado norų, smagiau gyventi, kai turi apie ką pasvajoti ir laukti mirksiukas.gif
Atsakyti
Lisitėja , nustebau, kad pas jus Ford Royal iš karto pražydo teisingai, pas mane šios veislės pirmi žiedai buvo tamsūs, po to pasirodė žiedai su baltu kakleliu , ilgą laiką skrotelė vienu metu žydėjo kaip nuotraukoje , man daugiausiai patiko su platesniu apvadu, bet kuo daugiau žydėjo , tuo daugiau buvo žiedų su plonesniu apvadu ir karts nuo karto pasirodydavo ir vienspalviai tamsūs žiedai

user posted image

Šiandienos foto
user posted image

user posted image
Atsakyti
QUOTE(klivija2 @ 2015 06 21, 22:09)
Lisitėja , nustebau, kad pas jus Ford Royal iš karto  pražydo teisingai

Aš tai nenustebau smile.gif Iš Ford Royal šunybių buvo tik pas Jus ir mano vienas paskutinis vaikas iš nemažai subludijo. Bet kas darosi iš DS Sofi Ruletovna doh.gif Kažin ar bus bent vienas teisingas lotuliukas.gif
Ir šiaip kažkoks man užburtas laikas - per pora-trejetą savaičių pražydo 7 sportai iš 4 skirtingų veislių sad.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo rusma: 22 birželio 2015 - 03:51
Iš Klivijos trijulės Tango išskirčiau wub.gif Ko tai taškiai patraukė.

O mano DS Sofi Ruletovna žydėjo teisingai.Tik per tinginį nesugebėjau padaryti foto įrodymui.Čia mano pirmosios ruletės,tai sako diletantams arba d-iams sekasi. lotuliukas.gif Man ir DS Women žydi su fantazija didis.gif
Atsakyti
Labai mielas Tango wub.gif
Atsakyti
O aš imčiau abi ruletes ir Tango mirksiukas.gif

Lisitėjai sekasi thumbup.gif Aš vakar dariau reviziją pas save, tai dar tris vaikus Woman radau.Ir jei iš penkių nei vienas nežydės teisingai tai jau nežinau. Dar ir iš šitų tikiuosi pasirodant teisingų žiedų. Ir sportas gražus, bet vistik norisi iš kiekvieno,kad žydėtų taip kaip reikalauja veislė.
Atsakyti
user posted image

DS 767,ir kuo ne papūginis?Bet žydėtojas nerealus,nuo pat pavasario su žiedais.Labai jį myliu.Vakar radau,kad DS 727 mirtinai supuvęs fragmentas,nei žiedų nepamačiau.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Lisitėja2: 22 birželio 2015 - 07:01
QUOTE(Lisitėja2 @ 2015 06 22, 07:46)
DS 767,ir kuo ne papūginis?

Spalvos ne papūginės smile.gif o aš niekaip neužsiauginu iki žydėjimo doh.gif dabar net keturis fragmentus įkišus turiu, apžiūrėjau gerai laikosi. Jei išperės vaikų tai auginsiu visus , vis gal nors vieną pavyks užsiauginti.
Atsakyti
o man ds woman vos viena vaika isperejo,ir tas pats l sunkiai auga,bet laukiu,as kantri,o kaip zydes neaisku.pas mane l durniuoja ds krasnoe i ciornoe,tai zydi be fantazi,tai su fantazi,nesuprasi.dar turiu keleta vaiku ds meteoritnyj dozd,lauksiu kol prazydes,bus matyt kaip su juo gausis,dar pasisodinau fragmenta isigijus ef fejerverk,tas turi grazus fantazijnikas bus,jei tik bus rolleyes.gif nesenai atskyriau vaikiuku ef zoloto skifov,ale vislus kaip triusis biggrin.gif man l patiko,tai teks laukt kol paaugs,ir ziedu. wub.gif
Atsakyti
QUOTE(Lisitėja2 @ 2015 06 21, 08:01)

Dėl maudynių tai nieko jiems neatsitiks,tik susigadins lapai ir žiedai,tokiom bjauriom dėmėm paeis.O šiaip gyvi liks.

Nežinau kas ten per veislė turėtų būt, kad tik dėl gyvybės išlaikymo auginčiau unsure.gif Tokiu atveju turbūt paverkčiau ir atsisveikinčiau biggrin.gif

Iš rulečių turiu LE-Giujs, labai patinka, dideli žiedai, ilgai laikosi. Labiau sužydėjusio neprisiruošiu nufotografuot blush2.gif
Kažkaip persisotinaiu augmenija: kambario, lauko gėlynai, daržas wacko.gif

user posted image
Atsakyti
QUOTE(dzūkė @ 2015 06 22, 11:17)
Nežinau kas ten per veislė turėtų būt, kad tik dėl gyvybės išlaikymo auginčiau unsure.gif  Tokiu atveju turbūt paverkčiau ir atsisveikinčiau biggrin.gif

Iš rulečių turiu LE-Giujs, labai patinka, dideli žiedai, ilgai laikosi.

Jumoristė - pažėk kaip saulėj nudega, o toliau žmonės augina, man žiedai iš viso aneijokia vertybė, nauji atauga, o lapų gaila bus, jeigu taip. Kol kas nieko nesimato. Bet čia ne rodiklis, vėliau gali pasimatyt. Na nieko negaliu padaryt - bitės per langus į namus lenda, tai ten joms išnešta ganykla buvo lotuliukas.gif .

Aha, šita ruletė labai faina drinks_cheers.gif . Ir dar tfu tfu sporto neparodė.
Atsakyti