Įkraunama...
Įkraunama...

Streptokarpų namai (22)

grazus labai
kaip smagu temoje, kiek ziedu
Atsakyti
Dėl Leon tai nelabai suprantu, kodėl jį Piotras eliminavo iš savo asortimento. Man patinka. Kuo jam netiko, net būtų įdomu sužinoti, bet lenkiškai nemoku, o jis labai nekalbus nei angliškai, nei rusiškai, visi atsakymai tik apie tai kas yra pirkti...
Atsakyti
QUOTE(rusma @ 2015 06 23, 14:02)
Leon ar Keigetsu
Ir dar CF Vienskij Vals  lotuliukas.gif

...UA-Efir,Verso lotuliukas.gif , aš jau sprendžiau šitas dilemas, trilemas ir keturlemas biggrin.gif
Pasilikau prie Keigetsu ir Harlequin Blue.
Atsakyti
user posted image Jei dar aktualu čia Mona.Br.Panama Party neturiu\nepirkau.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Lisitėja2: 23 birželio 2015 - 18:18
Lb. graži Mona 4u.gif Kokio dydžio žiedai?

Ir Listy lb graži 4u.gif , nekasdienės spalvos, o jos koks žiedų dydis?

user posted image

user posted image
Atsakyti
Koks linksmas Red Alert 4u.gif Nežinau koks Monos žiedo dydis, ,nematavau,gal 6-7 cm,dabar ji laikinai nežydi, čia foto prieš mėnesį daryta.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Lisitėja2: 23 birželio 2015 - 18:56
Koks keistas žiedas, tarsi iškirptas su balto popieriaus dalimi ir priklijuotas ant nuotraukos.
Atsakyti
QUOTE(klivija2 @ 2015 06 23, 19:41)
Lb. graži Mona  4u.gif Kokio dydžio žiedai?

Ir Listy lb graži  4u.gif , nekasdienės  spalvos, o jos koks žiedų dydis?

abiejų nemaži, kokie 7 cm bus, ačiū, prisimenu dabar kaip atrodo Mona. Pas mane ne Mona, bus tikrai Elsie, kaip Silvija sako.

Dar aktualu Pajama lotuliukas.gif Negi niekas neturit? Teks užsienietes kalbint lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(rusma @ 2015 06 23, 20:02)

Dar aktualu Pajama  lotuliukas.gif Negi niekas neturit? Teks užsienietes kalbint  lotuliukas.gif

Turiu.Žydi kaip išprotėjęs. Nuo to išprotėjimo lapai sensta, o nieks nepersodina unsure.gif
Atsakyti
smile.gif

Ambroise Verschaffelt
user posted image

Peach Blossom
user posted image
Atsakyti
Kokių gražių achimenių turi wub.gif kai atsibos strepsiai,persimesiu ant achimenių mirksiukas.gif ir dauginasi lengvai ir auga lengvai thumbup.gif
Atsakyti
user posted image
Atsakyti