QUOTE(Riviera Maya @ 2015 06 03, 15:41)
O kodel pati irgi patari isgerti vitaminu
Kai zmones ima tiketi pranasystemis, pasiduoda manipuliatoriams, nebegalvoja savo galva
Galvoji jie nori kazkam padeti
Is pradziu gali taip atrodyti, bet po to jiems patarines netgi kada pasikloti lova , o kada ne
Ketvirta arba penkta karta jau pasikartosiu, kodel as ateinu i si skireli ir buten i sapnu tema daugiausia- PADETI SUPRASTI TAI
Pasitikrink ar tavo sapnuotas sapnas apie sluota nebuvo per pilnati, tau tos sluotos nereikejo, bet ja sapnavai
ne pati nusipirkai, bet tau nupirko
As netgi tau padedu suprasti ir dar viena dalyka apie sapnus, nenori to suprasti, nereikia, bet musu kad ir nelabai draugiskas bendravimas, daug kam atveria akis

Kai zmones ima tiketi pranasystemis, pasiduoda manipuliatoriams, nebegalvoja savo galva

Ketvirta arba penkta karta jau pasikartosiu, kodel as ateinu i si skireli ir buten i sapnu tema daugiausia- PADETI SUPRASTI TAI

Pasitikrink ar tavo sapnuotas sapnas apie sluota nebuvo per pilnati, tau tos sluotos nereikejo, bet ja sapnavai

Jo jo, kažkokie manipuliatoriai žinok žino mūsų ateitį

Tu niekam nepadedi man regis, visus tik subalamutini

Beje, kas liečia mane asmeniškai, tai netgi maišaisi tarp mano realios gyvenimiškos nuojautos (kuri vyksta ir be sapnavimo) ir mano sapnų.
Pasikartosiu, kadangi net gyvūnai turi nuojautą ir sapnuoja, tai gal pabaik jau tą pelės-katės žaidimą, kad nieko niekada negalima išsapnuoti ar nujausti, vistiek tavimi nelabai kas čia tiki