Įkraunama...
Įkraunama...

Aiškinamės sapnus toliau

QUOTE(Riviera Maya @ 2015 06 03, 15:41)
O kodel pati irgi patari isgerti vitaminu  lotuliukas.gif

Kai zmones ima tiketi pranasystemis, pasiduoda manipuliatoriams, nebegalvoja savo galva  mirksiukas.gif Galvoji jie nori kazkam padeti  g.gif Is pradziu gali taip atrodyti, bet po to jiems patarines netgi kada pasikloti lova , o kada ne  lotuliukas.gif

Ketvirta arba penkta karta jau pasikartosiu, kodel as ateinu i si skireli ir buten i sapnu tema daugiausia- PADETI SUPRASTI TAI  4u.gif 

Pasitikrink ar tavo sapnuotas sapnas apie sluota nebuvo per pilnati, tau tos sluotos nereikejo, bet ja sapnavai  mirksiukas.gif ne pati nusipirkai, bet tau nupirko  4u.gif As netgi tau padedu suprasti ir dar viena dalyka apie sapnus, nenori to suprasti, nereikia, bet musu kad ir nelabai draugiskas bendravimas, daug kam atveria akis  4u.gif  mirksiukas.gif

Jo jo, kažkokie manipuliatoriai žinok žino mūsų ateitį doh.gif lotuliukas.gif

Tu niekam nepadedi man regis, visus tik subalamutini biggrin.gif mirksiukas.gif

Beje, kas liečia mane asmeniškai, tai netgi maišaisi tarp mano realios gyvenimiškos nuojautos (kuri vyksta ir be sapnavimo) ir mano sapnų.
Pasikartosiu, kadangi net gyvūnai turi nuojautą ir sapnuoja, tai gal pabaik jau tą pelės-katės žaidimą, kad nieko niekada negalima išsapnuoti ar nujausti, vistiek tavimi nelabai kas čia tiki smile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Monteverte: 03 birželio 2015 - 15:42
QUOTE(Monteverte @ 2015 06 03, 15:34)
Jo jo, kažkokie manipuliatoriai žinok žino mūsų ateitį doh.gif  lotuliukas.gif

Tu niekam nepadedi man regis, visus tik subalamutini biggrin.gif  mirksiukas.gif

Beje, kas liečia mane asmeniškai, tai netgi maišaisi tarp mano realios gyvenimiškos nuojautos (kuri vyksta ir be sapnavimo) ir mano sapnų.
Pasikartosiu, kadangi net gyvūnai turi nuojautą ir sapnuoja, tai gal pabaik jau tą pelės-katės žaidimą, kad nieko niekada negalima išsapnuoti ar nujausti, vistiek tavimi nelabai kas čia tiki smile.gif

As nezaidziu zaidimu 4u.gif

Niekada nerasiau, kad sapnai nebuna pranasiski mirksiukas.gif
Jei tavo atmintis prasta, nereiskia , kad kitu forumo lankytoju atmintis prasta mirksiukas.gif
Gyvunai ir zmones sapnuoja, gyvunai deja sapnais netiki lotuliukas.gif O zmones tiki, todel kai kas ima tuo manipuliuoti mirksiukas.gif As tau ju vardais neminesiu lotuliukas.gif
Ateinu nebalamutinti, bet zmonems duoti antra varianta, kad netiketu "aklai " mirksiukas.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Riviera Maya: 03 birželio 2015 - 18:41
Kingui nuolat sapnuodavosi tėvas – laimingas, gražus, gyvenantis prabangiame name ir vaikštinėjantis su pulkeliu kitų vaikų. Sapnai pasiteisino. Prabėgus bene keturiasdešimčiai metų – daug, žinant, kaip netoli vienas kito gyveno – Stivenas sužinojo, kad jo tėvas sukūrė kitą šeimą, su žmona augina keturis vaikus. Gyveno jie kone kaimynystėje, tačiau tėvas nei aplankyti, nei laiškučio atsiųsti niekada nesugalvojo.

http://www.moteris.l...6#ixzz3c4uRCwO7

Dar vienas įrodymas, kad mes jaučiame bent jau savo artimus, buvusius artimus ir pan. Pasąmonė žino viską, visa esmė kaip išmokti jos klausyti, ją išbudinti.
Atsakyti
Na ir ? Visi sapnuojantys panasius sapnus puls itarineti savo antras puses ax.gif ? Cia vadinsis , kad pasamone zino viska ?
Monteverte, sapnu tikrai buna pranasisku 4u.gif Sito niekada gyvenime negincysiu, nes esu ju neviena sapnavusi, bet ne simboliais, tik jie buvo 100 % pranasyste, nes simbolius labai lengva pritraukti, ligoms, problemoms,pinigams, pykciams- kas ju neturi 4u.gif
Kingo atveju, kaip matau taipogi ne simboliai sapnavosi mirksiukas.gif 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Riviera Maya @ 2015 06 04, 15:02)
Na ir ? Visi sapnuojantys panasius sapnus puls itarineti savo antras puses  ax.gif ? Cia vadinsis , kad pasamone zino viska ?
Monteverte, sapnu tikrai buna pranasisku  4u.gif Sito niekada gyvenime negincysiu, nes esu  ju neviena sapnavusi, bet ne simboliais, tik jie buvo 100 % pranasyste, nes simbolius labai lengva pritraukti, ligoms, problemoms,pinigams, pykciams- kas ju neturi  4u.gif
Kingo atveju, kaip matau taipogi ne simboliai sapnavosi  mirksiukas.gif  4u.gif

Be pasąmonės žmonės turi dar ir protą, tai, kad nebūti be pagrindo įtariam ir paranojiškam, reikia ir protu naudotis, elementru, Vatsonai rolleyes.gif
Tu vienaip sapnuoji, kiti kitaip. Mano mamos visi pranašiški sapnai yra simboliniai. Aišku, būtų gerai, kad būtų tikslesni, bet yra kaip yra. Todėl jos sapnai ir gąsdina, nes tiksliai nežinai kas nutiks. Tarkime, kartą kelis kartus sapnavo išlaužytus dalykus sode, kuriame pati darbuojasi. Bet sodas šiaip jau priklauso visai šeimai, ne jai vienai, visi ten daugiau ar mažiau pabūna. Na ir nežinojo kam kas nutiks. Manė, kad jai pačiai. Ne jai nutiko, kitam šeimos nariui, kuris vėliau pasirodė dar ir kaip su tuo sodu patapo susijęs.
Pasąmonės nepasirinksi, dirba kaip dirba, gali nebent bandyti lavinti.
Mano sapnai dažniau tikslesni, lengviau susigausyti, už tai kaip ir ne kartą minėjau, esu labai dėkinga likimui. O tu vėlgi nepripaišyk eilinių nesąmonių iš mano pasakojimo ir neaiškink man, kad nebūčiau dėkinga doh.gif lotuliukas.gif (kaip mėgsti daryti, ne kartą darei)
Atsakyti
Monteverte, jei pradetume gilintis i tai ka nekarta kas dare, tu mane pralenktum, nes as ne karto taves niekaip nepavadinau mirksiukas.gif

As tau netgi nekarta rasiau, kad jei nori pasikolioti, rasyk i A.Z 4u.gif Taip bent savo reputacijos ( kuri tau svarbi ) , manoji man nerupi, todel ir rasau viska , ko kiti neisdrista parasyti. 4u.gif

Tu padedi savaip, as savaip 4u.gif Gal kam ir nepatinka, ka as rasau ( ypac tau biggrin.gif ) , bet zmones atsirinks kas jiems idomu, kas galbut keista, bet jei padesime abi, kazkam, kodelgi ne mirksiukas.gif
As zinau, kad jau padejau ne vienam, tu zinai, kad tu kazkam padejei biggrin.gif
Tu prie manes nedraugiskai nekibk, as tau nedraugiskai irgi neatsakysiu mirksiukas.gif Monteverte, isgyventi daugiau reikia, kad suprastum apie ka as rasau, butent cia, ezoterikos skirelyje, nes butent apie ezoterika as ir rasau, o ne apie simbolius mirksiukas.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Riviera Maya: 04 birželio 2015 - 14:29
QUOTE(Riviera Maya @ 2015 06 04, 15:27)
As tau netgi nekarta rasiau, kad jei nori pasikolioti, rasyk i A.Z  4u.gif Taip bent savo reputacijos ( kuri tau svarbi ) , manoji man nerupi, todel ir rasau viska , ko kiti neisdrista parasyti.  4u.gif

Tu padedi savaip, as savaip  4u.gif Gal kam ir nepatinka, ka as rasau ( ypac tau  biggrin.gif ) , bet zmones atsirinks kas jiems idomu, kas galbut keista, bet jei padesime abi, kazkam, kodelgi ne  mirksiukas.gif
As zinau, kad jau padejau ne vienam, tu zinai, kad tu kazkam padejei  biggrin.gif
Tu prie manes nedraugiskai  nekibk, as tau nedraugiskai irgi neatsakysiu  mirksiukas.gif Monteverte, isgyventi daugiau reikia, kad suprastum apie ka as rasau, butent cia, ezoterikos skirelyje, nes butent apie ezoterika as ir rasau, o ne apie simbolius  mirksiukas.gif

Kolionės man nerūpi, nebent tau rūpi smile.gif

Kuo tu padedi? Nejuokink. Pasakyti, kad sapnas ne tavo, o kažkokios babulkos rūpesčiai, tai bele durnius geba smile.gif Niekaip neįrodei. Kai įrodysi, visi tavimi ir tikės. Pradėk kalbėti aiškiai, tiesiai šviesiai, su pavyzdžiais, moksline info. Niekada to dar nepadarei, nors daug kas prašė patikslinti.
Reikia žiūrėti į kontekstą ką tie svetimi, nežinomi žmonės sapne daro. Dažnai ir taip aišku, kad sapnas nieko nereiškia, minčių išdava ir tiek, o ne kažkas įsilaužė į sapnus biggrin.gif

Mes visi čia tik svarstome, nes čia tokia tema, kad jokio 100 proc. tikrumo būti negali ir vyrauja žodžiai: galbūt, aš manau, sapnininke rašo, man toks simbolis taip išsipildė. Tu gi nevartoji tokių žodžių, o teigi, kad žinai, tik niekada aiškiai to neįrodai. Pasakymas, kad paspausk ant kažkokių paveiksliukų, tai čia visiška nesąmonė, atleisk. Baimė kažko kas tave nubaus, kad juos išduosi biggrin.gif Suaugę esam, nejuokink mirksiukas.gif
Aš jau čia pažiūrėk kiek laiko sėdžiu ir joks žaidėjas dar neprikibo, net tau nepavyksta man mano sapnuose kažko sujaukti, nors sakei, kad sugebi mirksiukas.gif

Atsakyti
Sveiki, vel prasau jusu pagalbos 4u.gif
Sapnavau laiva, nzn kazkur turejau plaukti, ar pas kazka, bet esme, matau save stovicia vienvieteje kajuteje, zinau, kad ji ne mano, bet tas vaizdas toks skurdus, siaura kajute, isdazyta melyna spalva, pastatyta tik lova, virsum spintele ir mikrobange. Bet tas jausmas toks, kad tokia visiskai paprasta kajute. nemoku paaiskinti.
Pakui prie to paties sapno, eina tesinys, kad yra zmoniu ir reikia kazkam kazkokiu tai ar vainiku nupinti. Ir as paimu i rankas daug dobilu lapu. Jie tokie zali, grazus. Labai istrigo tas vaizdas. Tie lapai.
Aciu is anksto 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(*Keila* @ 2015 06 04, 16:46)
Sveiki, vel prasau jusu pagalbos  4u.gif
Sapnavau laiva, nzn kazkur turejau plaukti, ar pas kazka, bet esme, matau save stovicia vienvieteje kajuteje, zinau, kad ji ne mano, bet tas vaizdas toks skurdus, siaura kajute, isdazyta melyna spalva, pastatyta tik lova, virsum spintele ir mikrobange. Bet tas jausmas toks, kad tokia visiskai paprasta kajute. nemoku paaiskinti.
Pakui prie to paties sapno, eina tesinys, kad yra zmoniu ir reikia kazkam kazkokiu tai ar vainiku nupinti. Ir as paimu i rankas daug dobilu lapu. Jie tokie zali, grazus. Labai istrigo tas vaizdas. Tie lapai.
Aciu is anksto  4u.gif

Ar palengves jei parasysiu, kad sapnavote kazkieno kito jau senokai isgyventa gyvenime momenta 4u.gif
Papildyta:
QUOTE(Monteverte @ 2015 06 04, 15:07)
Kolionės man nerūpi, nebent tau rūpi smile.gif

Kuo tu padedi? Nejuokink. Pasakyti, kad sapnas ne tavo, o kažkokios babulkos rūpesčiai, tai bele durnius geba smile.gif  Niekaip neįrodei. Kai įrodysi, visi tavimi ir tikės. Pradėk kalbėti aiškiai, tiesiai šviesiai, su pavyzdžiais, moksline info. Niekada to dar nepadarei, nors daug kas prašė patikslinti.
Reikia žiūrėti į kontekstą ką tie svetimi, nežinomi žmonės sapne daro. Dažnai ir taip aišku, kad sapnas nieko nereiškia, minčių išdava ir tiek, o ne kažkas įsilaužė į sapnus biggrin.gif

Mes visi čia tik svarstome, nes čia tokia tema, kad jokio 100 proc. tikrumo būti negali ir vyrauja žodžiai: galbūt, aš manau, sapnininke rašo, man toks simbolis taip išsipildė. Tu gi nevartoji tokių žodžių, o teigi, kad žinai, tik niekada aiškiai to neįrodai. Pasakymas, kad paspausk ant kažkokių paveiksliukų, tai čia visiška nesąmonė, atleisk. Baimė kažko kas tave nubaus, kad juos išduosi biggrin.gif Suaugę esam, nejuokink mirksiukas.gif
Aš jau čia pažiūrėk kiek laiko sėdžiu ir joks žaidėjas dar neprikibo, net tau nepavyksta man mano sapnuose kažko sujaukti, nors sakei, kad sugebi mirksiukas.gif

jei tau juokinga, tai prasom uz nemokama vitamina C 4u.gif

Atsakiau tau jau daugybe kartu, kad nesulauksi tu is manes jokiu irodymu 4u.gif Ar graziuoju prasei, ar piktai kibai, man tai nerupi 4u.gif As cia ne irodineti ateinu, o pasidalinti savo patirtimi 4u.gif Kurie parase knygas ateina cia jomis pasidalinti ? Kodel as tureciau ju nuomone dalintis g.gif
As baimiu neturiu, todel ir nebijau rasyti mirksiukas.gif Todel ir rasau 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(*Keila* @ 2015 06 04, 17:46)
Sveiki, vel prasau jusu pagalbos  4u.gif
Aciu is anksto  4u.gif

Nemalonumai šeimoje
Tęsinys - reikalų pagerėjimas smile.gif
Papildyta:
QUOTE(Riviera Maya @ 2015 06 04, 19:28)
Atsakiau tau jau daugybe kartu, kad nesulauksi tu is manes jokiu irodymu  4u.gif Ar graziuoju prasei, ar piktai kibai, man tai nerupi  4u.gif As cia ne irodineti ateinu, o pasidalinti savo patirtimi  4u.gif 

Tai ir sakau, kad neradau jokios info apie tuos tavo iškrypėlius, kurie tik tavo galvoje 4u.gif
Baisi ta tavo patirtis, užuojauta 4u.gif Blogai tiktai, kad bandai tai permesti kitiems, prikabinti, kad ir juos tuos nesąmonės puola. Šlykštus elgesys, vienok cool.gif
Atsakyti
QUOTE(Riviera Maya @ 2015 06 04, 19:28)
Ar palengves jei parasysiu, kad sapnavote kazkieno kito jau senokai isgyventa gyvenime momenta  4u.gif

man nereikia, kad palengvetu, tiesiog noriu zinoti kaip yra smile.gif . O ta prasme koki gyvenimo momenta?
Aciu jums 4u.gif

QUOTE(Monteverte @ 2015 06 04, 19:47)
Nemalonumai šeimoje
Tęsinys - reikalų pagerėjimas smile.gif

kazkaip paziurejau reiksmes, tai kajute nemalonumai, su tesiminiais procesais ir pralaimejimu. ir vat tas akcentas, kad zinau, kad tai ne mano kajute. o teisminiai procesai musu seimoje jau senokai tesiasi ir ne i musu nauda verysad.gif
o kitoj vietoj parasyta, kad tai atspindi jusu vidine busena, jad jei ten buvot veina, kad neprisileidziat zmoniu, norit buti viena ir t.t.
O vat idomu jei sapnavau tuos dobilus tai pagerejimas po tos kajutes, ar cia jau man asmeniskai (ko lb noreciau) biggrin.gif
aciu jums labai 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(*Keila* @ 2015 06 04, 20:56)
O vat idomu jei sapnavau tuos dobilus

Taip, dobilai - gėris, jie gi sėkmės ženklas, prisiminkit tą šešialapį ar kokį ten dobilėlį mirksiukas.gif
Atsakyti