Įkraunama...
Įkraunama...

Aiškinamės sapnus toliau

QUOTE(Kremas_nuo_saules @ 2015 09 05, 13:08)
Laba diena,

Sapnavau vakar jau i ryta du sapnus. Pirmas: atejau i kazkoki prekybos centra dar nematyta, bet labai dideli. Pastatas buvo gana paslaptingas ir toks kaip baznycios stilius. Vaikstau as po ji, o mane persekioja kazkoks vyras, bet as greit pasislepiau, kad jis net nepamate kai as dingau. Tuo ir baigesi.

O antras: Atvaziuoju prie namu vartu su dviraciu, o jam apsisuko  priekinio rato padanga ir matosi kamera. Net galvoju sapne kaip as galejau taip atvaziuoti. Paskui pasisuku i kaire ir matau kazkokia numirusia moteri, su balta palaidine ir juodu sijonu. Jos veido nemaciau, tik pas ja buvo sulenkti keliai. As pradejau rekti, o is pievos isbego pilka maza pelyte.

Gal galite paaiskinti ka tai reiskia ?
Nes as bandziau aiskintis pagal simbolius, tai radau kad gali gresti pavojus man.

Is sapnu jauciasi, kad jauciates nesaugiai, lyg kazkas stebi, bet tuo paciu jus lygiai taip pat stebite" matote" kas vyksta aplinkui 4u.gif Visi simboliai dazniausiai aiskinami kaip atitikimas jums arba artimiesiems 4u.gif Panasu kad jus nagrinedama savo sapnus pritaikete jums artimiausiai atrodanti simboli, nes kiti jums nelabai tiko, bet tai nereiskia, kad ir sitas tiks mirksiukas.gif
Atsakyti
Sveikos,
sitoje temoje dar nesidalinau savo patirtim, bet po tokio grazaus sapno, tiesiog negaliu nepasidalinti smile.gif

Sapnavau labai grazu parka/soda.. Buvo silta, sauleta, grazu, aplink drugeliai, geles zydi... Tiesiog svajoniu sodas/parkas..Sunku nupasakoti ta grozi, bet net pabudusi jauciausi kazkaip keistai gerai, tarsi buciau isgyvenusi ta jausma visu kunu ir siela... smile.gif

Tikuosi sapnas atnes kazka grazaus ir nepakartojamo i tikra gyvenima smile.gif
Atsakyti
QUOTE(mamamia321 @ 2015 09 07, 07:20)
Sveikos,
sitoje temoje dar nesidalinau savo patirtim, bet po tokio grazaus sapno, tiesiog negaliu nepasidalinti  smile.gif

Sapnavau labai grazu parka/soda.. Buvo silta, sauleta, grazu, aplink drugeliai, geles zydi... Tiesiog svajoniu sodas/parkas..Sunku nupasakoti ta grozi, bet net pabudusi jauciausi kazkaip keistai gerai, tarsi buciau isgyvenusi ta jausma visu kunu ir siela...  smile.gif

Tikuosi sapnas atnes kazka grazaus ir nepakartojamo i tikra gyvenima  smile.gif

Sveiki. Sakyčiau, kad tai atspindi laimę, santaiką namuose: su partneriu, vaikais, jei tokie yra. Arba netgi atspindi šios harmonijos dar tik siekimą, jei jos dar nėra.

Atsakyti
QUOTE(mamamia321 @ 2015 09 07, 06:20)
Sveikos,
sitoje temoje dar nesidalinau savo patirtim, bet po tokio grazaus sapno, tiesiog negaliu nepasidalinti  smile.gif

Sapnavau labai grazu parka/soda.. Buvo silta, sauleta, grazu, aplink drugeliai, geles zydi... Tiesiog svajoniu sodas/parkas..Sunku nupasakoti ta grozi, bet net pabudusi jauciausi kazkaip keistai gerai, tarsi buciau isgyvenusi ta jausma visu kunu ir siela...  smile.gif

Tikuosi sapnas atnes kazka grazaus ir nepakartojamo i tikra gyvenima  smile.gif

4u.gif Labai grazus sapnas 4u.gif
Atsakyti
Labai norėčiau, kad padėtumėt išaiškinti sapną nes nujaučiu, kad jis reikšmingas. Sapnuoju, kad susitikom su drauge netoli mūsų pradinės mokyklos. Kažko laukėm tad sugalvojom išgerti arbatos pas mane namuose, bet mano draugė užsimanė BŪTENT arbatos su citrina, bet aš jos neturėjau, tad ėjom į parduotuvę. Eidamos pro mokyklą matėm vaikus, kurie valgė citrinas!! Bet labai nesistebėjau tuo. Paskuj atsidūrėm ant labai didelio kalno prie netoliese esančios kitos mokyklos. Mintyse pagalvojau, kad dabar tas kalnas daug didesnis nei buvo prieš dvejus metus...Kalno šlaitai labai statūs, tad labai atsargiai ėjom, kad nenukristumėm nuo kalno viršaus. Viršūnėje graži žolė augo , keli takeliai, vienas jau apaugęs žolėmis. Beeinant dar kažkoks gyvūnėlis, lyg ežiukas žolėje bėgo. Priėjome skardį. Labai bijojau pasižiūrėti į apačią, tad net arti krašto bijojau prieiti, nors šiaip realybėje aukščio visai nebijau. Nuo to kalno leistis man atrodė pavojinga nes lengvai susižaloti galima. Bet!!! Kai atsidūrėm prie to skardžio mano draugė iškart puolė leistis nuo to kalno ir aš jos nebemačiau. Tada pagalvojau, kad aš geriau einu ieškoti ne tokio pavojingo būdo nusileisti į apačią. Viskas, pabudau. Ką visa tai galėtų reikšti???
Atsakyti
QUOTE(Madaleine @ 2015 09 13, 17:13)
Labai norėčiau, kad padėtumėt išaiškinti sapną nes nujaučiu, kad jis reikšmingas. Sapnuoju, kad susitikom su drauge netoli mūsų pradinės mokyklos. Kažko laukėm tad sugalvojom išgerti arbatos pas mane namuose, bet mano draugė užsimanė BŪTENT arbatos su citrina, bet aš jos neturėjau, tad ėjom į parduotuvę.  Eidamos pro mokyklą matėm vaikus, kurie  valgė citrinas!! Bet labai nesistebėjau tuo. Paskuj atsidūrėm ant labai didelio kalno prie netoliese esančios kitos mokyklos. Mintyse pagalvojau, kad dabar tas kalnas daug didesnis nei buvo prieš dvejus metus...Kalno šlaitai labai statūs, tad labai atsargiai ėjom, kad nenukristumėm nuo kalno viršaus.  Viršūnėje graži žolė augo , keli takeliai, vienas jau apaugęs žolėmis. Beeinant dar kažkoks gyvūnėlis, lyg ežiukas žolėje bėgo. Priėjome skardį. Labai bijojau pasižiūrėti į apačią, tad net arti krašto bijojau prieiti, nors šiaip realybėje aukščio visai nebijau. Nuo to kalno leistis man atrodė pavojinga nes lengvai susižaloti galima. Bet!!! Kai atsidūrėm prie to skardžio  mano draugė iškart puolė leistis  nuo to kalno ir aš jos nebemačiau. Tada pagalvojau, kad aš geriau einu ieškoti ne tokio pavojingo būdo nusileisti į apačią. Viskas, pabudau. Ką visa tai galėtų reikšti???

Panasu, kad sapnas atspindi daug apgalvojimu susijusiu su noru kazka keisti. Citrina rugstus bet sveikas vaisius. Ka galima cia jums pritaikyti? Tarytum apgalvojate ir sveikatos reikalus, nors gali buti ir kazkas su melu, siek tiek parugstinta. As tik bandau jums tarytum padeti narplioti, bet taskus turite susidelioti pati 4u.gif

Sapnas rodo, kad jus ramesnis ir paprastesnis zmogus, o drauge norinti daugiau ir rizikuojanti biggrin.gif

Pagal reiksmes- kalnas prie mokyklos didesnis, tarytum ziniu kalnas, bet apauges zolemis, -uzsimirse zinios.

Tarytum norite siekti, ka galbut kazkas is pazistamu ( drauges simbolika) pasieke/ arba atvirksciai nusvilo, rizikuodami. Tarytum jautetes saugiai ir priejote skardi ax.gif Tai zinote tik jus mirksiukas.gif Seip sapnas tikrai daug pasakantis, bet nepranasiskas ax.gif ( mano nuomone) , jus savo sapna geriausiai issiaiskinsite mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Madaleine @ 2015 09 13, 18:13)
Labai norėčiau, kad padėtumėt išaiškinti sapną nes nujaučiu, kad jis reikšmingas. Sapnuoju, kad susitikom su drauge netoli mūsų pradinės mokyklos. Kažko laukėm tad sugalvojom išgerti arbatos pas mane namuose, bet mano draugė užsimanė BŪTENT arbatos su citrina, bet aš jos neturėjau, tad ėjom į parduotuvę.  Eidamos pro mokyklą matėm vaikus, kurie  valgė citrinas!! Bet labai nesistebėjau tuo. Paskuj atsidūrėm ant labai didelio kalno prie netoliese esančios kitos mokyklos. Mintyse pagalvojau, kad dabar tas kalnas daug didesnis nei buvo prieš dvejus metus...Kalno šlaitai labai statūs, tad labai atsargiai ėjom, kad nenukristumėm nuo kalno viršaus.  Viršūnėje graži žolė augo , keli takeliai, vienas jau apaugęs žolėmis. Beeinant dar kažkoks gyvūnėlis, lyg ežiukas žolėje bėgo. Priėjome skardį. Labai bijojau pasižiūrėti į apačią, tad net arti krašto bijojau prieiti, nors šiaip realybėje aukščio visai nebijau. Nuo to kalno leistis man atrodė pavojinga nes lengvai susižaloti galima. Bet!!! Kai atsidūrėm prie to skardžio  mano draugė iškart puolė leistis  nuo to kalno ir aš jos nebemačiau. Tada pagalvojau, kad aš geriau einu ieškoti ne tokio pavojingo būdo nusileisti į apačią. Viskas, pabudau. Ką visa tai galėtų reikšti???

Labai daug sapnų simbolikos, kuri pati sau geriausiai prisitaikysite: citrina, vaikai, ežiukas, skardis...
Tiesiog įvedat į google: sapnuoti ežiukas; sapnuoti citrina ir t.t.

O bendrai paėmus tai sapnas mano nuomone rodo daugiau jūsų santykį į draugę, jos charakterį. Nes ji kažko užsimano ko jūs negalite jai pasiūlyti, tada dėl jos jūs einate, darote kažką. Sapne į parduotuvę, o realybėje nežinia ką dėl jos teks daryti. Kartu ieškodamos arbatos, prieinate regis didesnį nei turėtų būti kalnas. Tai gali būti kaip kliūtis, kurią su drauge bandysite įveikti. Ežiukas spygliuotas gyvis, tai irgi gali būti tam tikra kliūtis.
Ir tada kas? Atomazga. Jūs atsitraukiate, bijote, o draugė sprendžia tikėkimės pati savo problemas ir pasileidžia nuo to kalno. O jūs sau ramiai patraukiate savais keliais smile.gif

Aišku, gali būti ir toks variantas, kad realybėje jūs su ta drauge nebebendraujate. Jei taip, tai sapnas gali reikšti susipinusius prisiminimus iš praeities ir viskas gali būti tiesiog tam tikra simbolika. Tuomet visos tos kliūtys, išgąstis, padidėję kalnai gali būti jūsų pasąmonės blokai. Tarkime jūs jaučiatės menkesnė, bailesnė už draugę. Pasąmonėje tiesiog žinote, kad ji šūstresnė asmenybė, gal kiek jai pavydite mirksiukas.gif

Tik jūs žinote geriausiai 4u.gif
Atsakyti
Jau kelintą kartą sapnuoju kad laukiuosi. Dažniausiai būna paskutinės dienos, ir laukiu gimdymo, arba sapnuoju kaip gimdau, tiesiog net jaučiu tą skausmą. Jei pagimdau, tai būna mergaitė. Ką tai galėtų reikšti? Kūdikio šiuo metu neplanuoju, niekada nesu gimdžius. Aplinka taip pat negalėjo įtakoti tokių sapnų.
Atsakyti
QUOTE(yoyota @ 2015 09 15, 05:48)
Jau kelintą kartą sapnuoju kad laukiuosi. Dažniausiai būna paskutinės dienos,  ir laukiu gimdymo,  arba sapnuoju kaip gimdau,  tiesiog net jaučiu tą skausmą.  Jei pagimdau,  tai būna mergaitė.  Ką tai galėtų reikšti?  Kūdikio šiuo metu neplanuoju,  niekada nesu gimdžius.  Aplinka taip pat negalėjo įtakoti tokių sapnų.

Nėštumas - nesutarimai, pykčiai su draugais, draugėmis, o jei turite vyrą - su juo.
Gimdymas - vėlgi, jei esate netekėjusi ir turite draugą, tai riekia peržvelgti santykius su juo, gal kažkas negerai. Klausykitės savo vidinio balso, intuicijos. Jei su vyru viskas gerai, tai taip pat tai reiškia permainas, galbūt darbinėje srityje.
Pagimdyti mergaitę - anot senovinių sapnininkų - rūpesčiai, nuostoliai. Jei būtų berniukas - tai būtų sėkmė.
Atsakyti
Labai dažnai sapnuoju tokį sapną šianakt ir vėl jis mane aplanke smile.gif . Važiuoju automobiliu, įjungiu atbulinę pavarą ir pradedu važiuoti atgal, bet neveikia stabdžiai ir automobilis nestoja, važiuoja labai greitai yra kaip ir nevaldomas, bet neatsistrenkia į jokias kliūtis ir sapno pabaigoje galiausiai stabdziai suveikia ir jis sustoja pries pat atsitrenkiant i sieną . Apie ką galėtų bandyti perspėti tokie sapnai? 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Madaleine @ 2015 09 15, 12:22)
Labai dažnai sapnuoju tokį sapną šianakt ir vėl jis mane aplanke  smile.gif . Važiuoju automobiliu, įjungiu atbulinę pavarą ir pradedu važiuoti atgal, bet neveikia stabdžiai ir automobilis nestoja, važiuoja labai greitai yra kaip ir nevaldomas, bet neatsistrenkia į jokias kliūtis ir sapno pabaigoje galiausiai stabdziai suveikia ir jis sustoja pries pat atsitrenkiant i sieną . Apie ką galėtų bandyti perspėti tokie sapnai?  4u.gif

Kai negalite įjungti stabdžių, reiškia nesaugumą apskritai gyvenime, o dar kai imate važiuoti atgal, tai tarsi ir žengimą atgal, o ne į priekį. Vengiate valdyti savo gyvenimą, labai ilgai svarstote, trypčiojate, kol galiausiai kažką padarote, "suvaldote automobilį, įjungiate stabdžius", t.y. suvaldote vieną ar kitą situaciją.
Atsakyti
QUOTE(yoyota @ 2015 09 15, 04:48)
Jau kelintą kartą sapnuoju kad laukiuosi. Dažniausiai būna paskutinės dienos,  ir laukiu gimdymo,  arba sapnuoju kaip gimdau,  tiesiog net jaučiu tą skausmą.  Jei pagimdau,  tai būna mergaitė.  Ką tai galėtų reikšti?  Kūdikio šiuo metu neplanuoju,  niekada nesu gimdžius.  Aplinka taip pat negalėjo įtakoti tokių sapnų.

Ar neturite tokios baimes? Yra zmoniu kurie bijo gimdyti, bijo skausmo g.gif
Jei ne, tai aiskinant sapna perkeltine prasme- kazkas naujo , nepatirto, tarytum per skausma ( gali buti per daug darbo) isvysite rezultata 4u.gif

QUOTE(Madaleine @ 2015 09 15, 11:22)
Labai dažnai sapnuoju tokį sapną šianakt ir vėl jis mane aplanke  smile.gif . Važiuoju automobiliu, įjungiu atbulinę pavarą ir pradedu važiuoti atgal, bet neveikia stabdžiai ir automobilis nestoja, važiuoja labai greitai yra kaip ir nevaldomas, bet neatsistrenkia į jokias kliūtis ir sapno pabaigoje galiausiai stabdziai suveikia ir jis sustoja pries pat atsitrenkiant i sieną . Apie ką galėtų bandyti perspėti tokie sapnai?  4u.gif

Sapnai labai daznai atspindi musu jausmus, isgyvenimus ir labiausiai baimes , bandydama issiaiskinti sapna pirmiausiai pagalvociau ar as to nebijau tiesiogine prasme, jei ne, tai tada kokia to galetu perkeltine prasme paciam sapnuotojui, isgyvenanciam kazka siuo metu 4u.gif
Atbulinis vaziavimas tai jau kazkodel vaziavimas atgal o ne pirmyn ax.gif bandote stabdyti ir nevaziuoti atgal, bet nepavyksta iki pat kol nepasiekate sienos, bet sustabdote reikiamu metu g.gif Kodel galvojate kad sapnas perspeja? Gal but sapnas atspindi jusu busena ar kazkokia baime , nuo kurios traukiates atbulomis g.gif Panasu kad traukiates nematydams kas uznugaryje. Bet is praeito sapno atsispindi, kad esate gana atsargus zmogus mirksiukas.gif Jei galvosite kas sapnai parodys jums kaip gyventi toliau, tai labai nelogiska kad negalvosite savo galva, o pasitikesite sapnu mislemis g.gif kuriu nesuprantate 4u.gif
Atsakyti