QUOTE(dives @ 2015 06 01, 10:10)
aciu uz ideja
Nidulia, siandien kava isgeriau be nieko, nu ir nenumiriau
ir dar moliu uzkandau, pirma syki, skonis visai patiko, toks riebus-kaip sviestas, niekaip neatrenku ka skonis primena, gal sakau zalia-nesunokusi avokada

Nidulia, siandien kava isgeriau be nieko, nu ir nenumiriau

ir dar moliu uzkandau, pirma syki, skonis visai patiko, toks riebus-kaip sviestas, niekaip neatrenku ka skonis primena, gal sakau zalia-nesunokusi avokada

Moliu ???
Kam ji valgyti ? Prie kokiu medziagu ji priskirtumete - anglys , riebalai... ?
As kava pradziai geriau tik tam ,kad kokoso alieju suvartoti reikiama kieki. O dabar jau nebe kasdien geriu.
Dabar ir juoda arbata galiu gerti su kokoso aliejumi.
Siandien po pietu taip uzsinorejau "kazko skanaus" ( cia jau po baliaus rezultatas) tai radau kakavos sviesto .