Įkraunama...
Įkraunama...

Turkija

QUOTE(Orch @ 2015 05 07, 10:57)
As irgi buvusi ir Egipte ir Turkijoje. Man asmeniskai Egiptas ta salis i kuria uztenka nuvaziuoti viena karta. Na nebent jeigu vykti tai issinuomuoti jachta savaitei ir visa laika pranardyti. O i Turkija tai tam tyngiam poilsiui, niekur kitur taip ner kaip ten biggrin.gif  todel vis ir gryztam karts nuo karto. Ne kas met bet sugryztam biggrin.gif

bet Egipte mes irgi pratingyniavom biggrin.gif nardyt mes ne nardytojai, tai mums tas neaktualu rolleyes.gif

man patinka, kad Turkijoje patys miestai iš savęs įdomūs, kažkaip ten man jaukiau, Egipte nesinori nosies kišt iš viešbučio, man ten kažkaip nesaugu blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(The_perfect_woman @ 2015 05 07, 11:55)
o į kokį viešbutį skredate ax.gif
Papildyta:
Mes dar labai neskubame organizuotis atostogų, nes dar nenusprendėme Turkija ar Egiptas  blush2.gif  ir ten ir ten buvę, tačiau be vaikų  blush2.gif  o dabar norime ir su vaikais, sunku apsispręsti  rolleyes.gif

Kimeros ma biche atrodo taip parasiau pernai draugai buvo jiems patiko kaip bus mums matysim :-)
Atsakyti
QUOTE(pelytte @ 2015 05 06, 20:33)
Sveikos, ziuriu lyg ir nebuvo mineta. O kaip su vezimais?
Turiu omeny vaikiskys. Ar reik priduot i bagaza ar iji lektuvo galima veztis?
Kazkaip priduot nenoriu. Nes manau luzenas pasiimsiu turkijos orouoste.

Kai mes skridome-visiems vezimukus liepe palikti prie iejimo i lektuva. Aptarnaujantys darbuotojai juos sudejo i bagazo skryriu, o nuvykus i vieta- visu vezimukus atveze atskirai. Manau tai geriausia,nes vaikutis dar gali ramiai pasnausti ir teveliams nereikia nesioti ax.gif
Atsakyti
Man tas arbatos davimas tai ka as zinau, patys islepinam... as tai retai kada palieku, dazniausiai isvaziuojant ypac kai lieka tos salies pinigiuku smile.gif Vienais metais palyginom as nepalikdavau, o brolio semyna palikdavo tai kambariu tvarkymas niekuo nesiskyre lotuliukas.gif
mano kelioniu agente irgi sako neverta palikineti ypac tie kurie kas diena dar palieka smile.gif is kitu saliu sako dazniausiai nepalieka visiskai
Atsakyti
QUOTE(The_perfect_woman @ 2015 05 07, 12:00)
bet Egipte mes irgi pratingyniavom  biggrin.gif  nardyt mes ne nardytojai, tai mums tas neaktualu  rolleyes.gif

man patinka, kad Turkijoje patys miestai iš savęs įdomūs, kažkaip ten man jaukiau, Egipte nesinori nosies kišt iš viešbučio, man ten kažkaip nesaugu  blush2.gif

Man tai Egipto lygio viesbuciai tokie naaaa nors ir 5* bet iki ju toli dar. Beto ir pats servisas, aptarnavimas. Juokiemes kad jeigu turkijos viesbucius perkeltu i egipta su ju poziuriu ir darbuotojais egipte butu rojus biggrin.gif
Papildyta:
QUOTE(smalyziuke @ 2015 05 07, 12:12)
Man tas arbatos davimas tai ka as zinau, patys islepinam... as tai retai kada palieku, dazniausiai isvaziuojant ypac kai lieka tos salies pinigiuku  smile.gif Vienais metais palyginom as nepalikdavau, o brolio semyna palikdavo tai kambariu tvarkymas niekuo nesiskyre  lotuliukas.gif
mano kelioniu agente irgi sako neverta palikineti ypac tie kurie kas diena dar palieka  smile.gif is kitu saliu sako dazniausiai nepalieka visiskai

Man tai is esmes negaila tos arbatos duoti. Dirba stengiasi zmones. Visur yra iprasta palikti arbatpinigiu, tai kodel butent turkijoje jau ne. Bet del kambariu tvarkymo tai ir pati isitikinusi esu kad ar palieki ar ne, vistiek tvarko vienodai.
Bet pvz vakarojant su kokteiliais ir pvz kaljanu davus kelis dolerius aptarnavima gauni auksciausio lygio. Nespeji suvalgyti braskiu gauni jau arbuzu, riesutu. Neisgerei dar kokteilio jau ziurek berniukas atbega su dar ispudingesniu. Tai kodel gi ne?
Atsakyti
taip, nereikia net akiu pakelt, o jau vaises ant stalo biggrin.gif kiek barmenams paliekate?
Atsakyti
QUOTE(superas26 @ 2015 05 07, 09:20)
Mes taip pat šeštadienį, tikrai, kad nedžiugina.. schmoll.gif

Jei turesite galimybiu-informuokite ar tikrai jau toks blogas oras kaip zadama mirksiukas.gif 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(smalyziuke @ 2015 05 07, 12:12)
Man tas arbatos davimas tai ka as zinau, patys islepinam...

Na jau kad tik nuo to dolerio neisleptu doh.gif Ju gi mazi atlyginimai, NES gauna arbata.
As kai pati dirbus studente USA, tai labai gerai zinau, kokia laime yra tas doleris. Bet tvarkyti visur vienodai reikia gerai.
Atsakyti
QUOTE(Orch @ 2015 05 07, 12:25)
Man tai Egipto lygio viesbuciai tokie naaaa nors ir 5* bet iki ju toli dar. Beto ir pats servisas, aptarnavimas. Juokiemes kad jeigu turkijos viesbucius perkeltu i egipta su ju poziuriu ir darbuotojais egipte butu rojus biggrin.gif
Papildyta:

Man tai is esmes negaila tos arbatos duoti. Dirba stengiasi zmones. Visur yra iprasta palikti arbatpinigiu, tai kodel butent turkijoje jau ne. Bet del kambariu tvarkymo tai ir pati isitikinusi esu kad ar palieki ar ne, vistiek tvarko vienodai.
Bet pvz vakarojant su kokteiliais ir pvz kaljanu davus kelis dolerius aptarnavima gauni auksciausio lygio. Nespeji suvalgyti braskiu gauni jau arbuzu, riesutu. Neisgerei dar kokteilio jau ziurek berniukas atbega su dar ispudingesniu. Tai kodel gi ne?

man tai klausimas, kaip palikineti barmenui arbata, jei viesbutis all in, tiesiog duoti i rankas, palikti ant baro?
kambarinems tai viskas aisku, o cia man keblu, tiesigo niekad nebuvusiu all in, tai nzn kaip elgtis.
Atsakyti
QUOTE(kritulis @ 2015 05 07, 11:04)
Kimeros ma biche atrodo taip parasiau pernai draugai buvo jiems patiko kaip bus mums matysim :-)

parašykite atsiliepimus, kai grįšite wink.gif

QUOTE(Orch @ 2015 05 07, 11:25)

mes buvome 5* viskas buvo žiauriai gerai ax.gif aišku važiavome labai gerai išsirinkę ax.gif draugė dirba su kelionėmis, ji pati daug kur buvo, tai visada rekomenduoja, neturėjau ten prie ko prikibti bigsmile.gif

QUOTE(Diana_B_K @ 2015 05 07, 12:07)
man tai klausimas, kaip palikineti barmenui arbata, jei viesbutis all in, tiesiog duoti i rankas, palikti ant baro?
kambarinems tai viskas aisku, o cia man keblu, tiesigo niekad nebuvusiu all in, tai nzn kaip elgtis.

jie nesigėdina priimti arbatą mirksiukas.gif padėdavau ant baro ir viskas, jeigu atnešdavo paduodavau į ranką ax.gif
Atsakyti
QUOTE(kritulis @ 2015 05 07, 09:54)
mes iskrendam sestadieni bet oru prognozes visai nedziugina  verysad.gif

QUOTE(superas26 @ 2015 05 07, 10:20)
Mes taip pat šeštadienį, tikrai, kad nedžiugina.. schmoll.gif

QUOTE(Ms.E @ 2015 05 07, 10:43)
Paziurejau Alanijos orus nuo sekmadienio, visas dienas zada lietu..  verysad.gif kaip ziauru...  verysad.gif

Del oru tai tiek vietiniai tiek atstove Novaturo sake,kad nesigasdinti to lietaus..nes kalnuose lyja,o prie juros saule,o ir pats lietus uztrunka neilgai ir neatsala...bet prognuozuoja tikrai nekas ka ,bet reikia sulaukti tu dienu ir paziuresim kas cia bus.

Del vezimuku jau parase,kad juos surinko ilipant i lektuva ir atidave prie bagazo .

Sendien vel karsta diena,saule svilina...sake but labai atsargiems su saule nes dabar labai pikta ji cool.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo tuti1: 07 gegužės 2015 - 12:38
QUOTE(Diana_B_K @ 2015 05 07, 13:07)

Oi zinokit sutuo problemu nera. Pvz atsisedi prie staliuko ar lauke ar loby ar nesvarbu kuriam bare. Juk ateina aptarnauti. Tai pirmiausia davei kelia dolerius ir ranka ar i kisene idejai ir viskaa. Vakaras tobulas. O dienos pvz metu prie baseinos dazniausiai su savimi pinigu neturiu, bet nusiziuriu koki viena barmena, primirksiu akytem ir vakarop atnesu kelis dolerius. Dazniausiai jau visam laikui. Pusryciaujant pietaujant ar vakarieniaujant istiesu retai kada palikdavom, arba irgi susirade kuris visada buna berniukas jam irgi i kisene pradzioj gali ideti kelia dolerius ir visa laika busit apsokineti. Mes pvz viena karta dave 5$ tai visada laukdavo kaip didziausiu sveciu atbeadavo vyno kuri zinojo kad megstam, kavas arbatas ir tt. Zodziu ner ten problema iduoti tuos arbatpinigius tikrai 4u.gif
Atsakyti