Įkraunama...
Įkraunama...

Turkija

QUOTE(žydroji svajonė @ 2015 05 11, 23:05)
Manęs Saphir 4* kažkaip nekabina  g.gif

Buvot ir nuvyle?
Atsakyti
QUOTE(Žalia Rūta @ 2015 05 11, 23:08)
Buvot ir nuvyle?
i

Ne manes klausia, bet kiekvienas renkasi pagal save viesbuti ax.gif kartais uztenka paskaityti atsiliepimus ir zinai ar kabina ar ne .Vaziouju jau tikrai i Turkija ne vienus metus ir tik viena karta truputi apsigavau, nes nepatikejau negatyviais atsiliepimais. doh.gif O viesbucius visada issirenku pati biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Žalia Rūta @ 2015 05 11, 22:08)
Buvot ir nuvyle?

Nea.. nebuvau.. aš vizualiai... ax.gif

QUOTE(Tusinukas @ 2015 05 11, 23:01)
Ne manes klausia, bet kiekvienas renkasi pagal save viesbuti ax.gif kartais uztenka paskaityti atsiliepimus ir zinai ar kabina ar ne .Vaziouju jau tikrai i Turkija ne vienus metus ir tik  viena karta truputi apsigavau, nes nepatikejau negatyviais atsiliepimais. doh.gif O viesbucius visada issirenku pati biggrin.gif

drinks_cheers.gif labai pritariu.. aš visada pradedu skaityti nuo negatyvių atsiliepimų. Ir taip pat turiu patyrimą ką reiškia nepasitikėti jais.
Atsakyti
Apie kuri Saphira cia kalbat? saphir hotel ar saphir resort an spa? 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Celeste @ 2015 05 12, 09:14)
Apie kuri Saphira cia kalbat? saphir hotel ar saphir resort an spa? 4u.gif

Saphir 4*
Atsakyti
neseniai kazkas klause del kelioniu ziemai. Tai kaip tik novaturas parase laiska, kad šiandien startuoja NOVATURO 2015 - 2016 metų žiemos sezonas
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Diana_B_K: 12 gegužės 2015 - 09:25
Gal kas jau buvot "Amara Prestige"?
Kokie atsiliepimai?
Atsakyti
Labukas biggrin.gif

Na del Sphir 4* biggrin.gif , nezinau del jo populiarumo, rinkaus is keletos viesbuciu ir taikiaus prie penkiametes poreikiu biggrin.gif , man bele jura ir silta lotuliukas.gif , keliauju tik su dukrytem, tetukas lieka namie priziuret faunos, jam tiek isgulet saulej nelabai patinka ax.gif , tai susedom, aptarem....paskaitem atsiliepimus...ir issirinkom butent Saphir, o kad jis toks populiarus suzinojau va neseniai lotuliukas.gif , bet man lietuviai netrukdo..lai atostogauja..erdves daug , vietos po saule visiems uzteks biggrin.gif , svarbiausia pozityviai nusiteikt ir megautis atostogom bigsmile.gif rolleyes.gif
Atsakyti
O mes ką tik iš Turkijos...
NORIU ATGAL ČIA TAIP ŠALTA... doh.gif
Atsakyti
QUOTE(Troja4 @ 2015 05 12, 10:53)
Labukas biggrin.gif

Na del Sphir 4* biggrin.gif  , nezinau del jo populiarumo, rinkaus is keletos viesbuciu ir taikiaus prie penkiametes poreikiu  biggrin.gif , man bele jura ir silta lotuliukas.gif , keliauju tik su dukrytem, tetukas lieka namie priziuret faunos, jam tiek isgulet saulej nelabai patinka ax.gif , tai susedom, aptarem....paskaitem atsiliepimus...ir issirinkom butent Saphir, o kad jis toks populiarus suzinojau va neseniai  lotuliukas.gif , bet man lietuviai netrukdo..lai atostogauja..erdves daug , vietos po saule visiems uzteks  biggrin.gif , svarbiausia pozityviai  nusiteikt ir megautis atostogom  bigsmile.gif  rolleyes.gif

As visa laika stengiuosi rinktis viesbucius ir vengti tautieciu masių, bet paskui gerai pagalvojau, kad važiuojant su truputį paaugusiais vaikais, visai neblogai, kai šalia yra daugiau ta pačia kalba kalbančių vaikučių.
Nes iš patirties žinau, kai mūsiškis nelieka niekad jokiuose mini klubuose, nes tenai niekas nekalba tokia kalba kaip mūsų. Nors ten tikrai įdomu, užsiima su vaikučiais, bet vienas nelieka net trumpam. Ir tada visas dienas tikrai nepagulėsi visiškai nei prie baseino, nei prie jūros, o kartais nors trumpam taip norisi..
Todėl sakiau, kad kitą kartą, turbūt labai pasiteisina ir tie viešbučiai, kuriuose dirba lietuvių animatoriai. wink.gif
Atsakyti
QUOTE(ramune.v @ 2015 05 12, 11:00)
O mes ką tik iš Turkijos...
NORIU ATGAL ČIA TAIP ŠALTA... doh.gif

doh.gif biggrin.gif

Va tas laukimas man pats saldziausias, o kai jau gryzti...zinai kad vel tiek laukt keliones..kazkaip liudna palieka ax.gif
Papildyta:
QUOTE(Benukas @ 2015 05 12, 11:02)
As visa laika stengiuosi rinktis viesbucius ir vengti tautieciu masių, bet paskui gerai pagalvojau, kad važiuojant su truputį paaugusiais vaikais, visai neblogai, kai šalia yra daugiau ta pačia kalba kalbančių vaikučių.
Nes iš patirties žinau, kai mūsiškis nelieka niekad jokiuose mini klubuose,

Na sakau....man niekad tautieciai netrukde, pasisveikini ir tiek praeidamas biggrin.gif

Mazoji ir nelieka niekur, neina I jokius mini klubus doh.gif , bet su visu tautu vaikais bendrauja lotuliukas.gif , ji pas mane angliskai pakankamai neblogai sakinukais kalba..tai jie susikalba lotuliukas.gif , o vyresnelei siemt sukako 18 m., tai mums smagu, jau kaip drauge man ji, va taip ir keliaujam ax.gif
Atsakyti

Labas visoms besiruosiancioms poilsiauti, jau poilsiaujancioms ar dar tik planuojancioms 4u.gif

Kazkaip siais metais as tokia prisnudus, tik dabar sugalvojau kad butu smagu islekt i Turkija rugpjucio antroj pusej su savo trim atzalom (1m, 3m ir 6m) . Keliautu dar viena pora su mumis. Na bet kazkaip ziuriu kad nelabai jau kazkas ir yra is normaliu pasiulymu ir kainos sakyciau soktelejusios blink.gif jeigu 10ciai dienu musu seimai be 3500eur nelabai kas yra. Dabar net suabejojau - sakau gal rizikuot laukt ir paskutines minutes gal pavyktu kazka pagaut g.gif
Atsakyti