Įkraunama...
Įkraunama...

Turkija

QUOTE(julijaro @ 2015 05 14, 10:38)
Sveiki. Turiu jungiamaji skrydi Stambulo ataturko oro uoste ir 24h laisvo laiko. Norejau nuvaziuoti aplankyti miesto, bet internete sunkiai randu autobusu, kurie ten tiesiogiai veztu, minimas tik vos ne privatus shuttle gan brangokas. Kaip suprantu reiketu vaziuoti iki Sultanahmet. Gal kas zinot ar ten vietoj galima rasti tiesiogini transporta ir uz kokia kaina?

jei skrydis tarptautinis, jums bus suteiktas viešbutis ir pervežimas iki jo smile.gif

O šiaip rašo:

Subway Service: Metro service on the Istanbul Metro line M1A exists between Yenikapı and Atatürk International Airport. The line goes through some major parts of the European side of the city, including the intercity bus terminal. The Metro takes the passengers to Yenikapı in 30–35 minutes.
The approximate cost is 0.75 euros one-way.
Airport Shuttle Service: The shuttle services are operated by Havataş, which is one of the major ground handling companies within Turkey. The buses run half-hourly to Bakırköy, Yenikapı, Aksaray, Taksim Square. Also, there is a fast ferry terminal in Bakırköy which connects the terminal to Bostancı and Kadıköy. Havaş buses run between the airport and the fast ferry terminal according to the departures and arrivals of the ferries.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Udrius: 14 gegužės 2015 - 09:01
QUOTE(Udrius @ 2015 05 14, 09:52)
jei skrydis tarptautinis, jums bus suteiktas viešbutis ir pervežimas iki jo smile.gif

Kaip idomiai jus cia kalbat doh.gif o nepamirsot pamineti kad tik tuo atveju jeigu skrendat su Turkish airlines. O skrendant su jom ne tik viesbuti dazniausiai 5* suteikia, bet ir siulo keliu rusiu ekskursijas po Stambula taip pat nemokamai.
Atsakyti
QUOTE(Orch @ 2015 05 14, 11:04)
Kaip idomiai jus cia kalbat doh.gif  o nepamirsot pamineti kad tik tuo atveju jeigu skrendat su Turkish airlines. O skrendant su jom ne tik viesbuti dazniausiai 5* suteikia, bet ir siulo keliu rusiu ekskursijas po Stambula taip pat nemokamai.

sorry, neparašiau, bet logiškai mąstant iš Vilniaus vienintelė galima jungtis smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Orch @ 2015 05 14, 09:04)
Kaip idomiai jus cia kalbat doh.gif  o nepamirsot pamineti kad tik tuo atveju jeigu skrendat su Turkish airlines. O skrendant su jom ne tik viesbuti dazniausiai 5* suteikia, bet ir siulo keliu rusiu ekskursijas po Stambula taip pat nemokamai.

Pala cia jus rimtai? As skrendu su turkish airlines i JAV bet perkant bilieta man nieko neminejo apie apgyvendinima. g.gif reikia issiaiskinti biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(julijaro @ 2015 05 14, 10:18)
Pala cia jus rimtai? As skrendu su turkish airlines i JAV bet perkant bilieta man nieko neminejo apie apgyvendinima.  g.gif  reikia issiaiskinti  biggrin.gif

Taip taip 4u.gif jeigu skrendate ekonomine klase ir jusu persedimas stambule ilgesnis nei 10val jum suteiks viesbuti wub.gif taciau turi buti ir pirmas skrydi i pvz stambula su turkish airlines ir sekantis skrydis su turkish airlines 4u.gif
Va:
A complimentary hotel accommodation (maximum 2 nights) will be provided to our valuable passengers when there are more than 10 hours (for economy cabin passengers) and 7 or more hours (for business cabin passengers) waiting during their international connecting flights due to Turkish Airlines’ schedule structure. This service is not applicable when there is a shorter connection available within the time frame mentioned above. The first and the connecting flights must be with Turkish Airlines. All passengers must hold a confirmed reservation for the first and the connecting flights. Complimentary accommodation will be arranged with Turkish Airlines’ corporate partners and will be provided through the “Hotel Desk” located after the customs’ check point at the arrival. Passengers must check for any visa requirements when entering Turkey. In the event where a visa is not granted, Turkish Airlines assumes no responsibility for providing complimentary hotel accommodation. For further information, please call +90 212 4440849.
Atsakyti
mes visiškai rimtai , dar papildoma info LT kalba

Nemokama nakvynė Stambule suteikiama keleiviams, kurių artimiausias jungtinis tarptautinis Turkish Airlines skrydis yra ne anksčiau nei 10 valandų. (N.B. Jei yra ankstesnė jungtis, bet keleivis pasirenka jungtį vėlesnę nei 10 valandų – tokiu atveju nemokama nakvynė nesuteikiama).

Nakvynė iš anksto nerezervuojama.

Atvykus į Stambulą, keleiviams reikia praeiti pasų kontrolę ir bagažo atsiėmimo punktą, ir išėjus į atvykimo salę sukti į dešinę ir eiti iki Turkish Airlines Hotel Desk (kaip orientyras – šalia esanti Starbucks kavinė).

Čia keleiviai turės parodyti savo įlaipinimo korteles (abiejų skrydžių – ir VNO-IST ir IST-XXX), tuomet darbuotojai patikrins ar nėra artimesnės jungties ir suorganizuos nakvynę Stambule, taip pat pervežimus oro uostas – viešbutis ir viešbutis – oro uostas.

Dėl registruoto bagažo: bagažą galima registruoti iki galutinio kelionės taško, tuomet Stambule jo keleivis neatsiima, arba galima bagažą registruoti tik iki Stambulo – tuomet bagažą reikės atsiimti atvykus Stambule ir vėl priduoti į sekantį skrydį IST-XXX. Kurį variantą keleivis pasirinks, turi apie tai informuoti check-in‘o agentą registracijos pirmam skrydžiui (VNO-IST) metu.
Atsakyti
O svenciausia mergele, jus katik praskaidrinot man visa diena lotuliukas.gif ! Tokio dalyko as net svajot nesvajojau biggrin.gif. Galvojau dzin nakvosiu oro uoste, nes nesinori uzsakinet visbucio. Ir skraidau retai tai net nesivarginau pasidomet.
Atsakyti
QUOTE(julijaro @ 2015 05 14, 11:26)
O svenciausia mergele, jus katik praskaidrinot man visa diena  lotuliukas.gif ! Tokio dalyko as net svajot nesvajojau biggrin.gif. Galvojau dzin nakvosiu oro uoste, nes nesinori uzsakinet visbucio. Ir skraidau retai tai net nesivarginau pasidomet.

Beje lėktuve bus nemokamas (!) maitinimas ir gėrimai
Atsakyti
QUOTE(linamog @ 2015 05 14, 09:09)
Liskit i Nordea puslapi ir skaitykit salygas, nes pas juos skirtingos kreditines.

Skambinau i nordea tai nesuteike info nes vyro vardu kortele seip ziurejau pas mus yra pilka mastercard tai suprantu platinine su ja draudzia visa seima bet vistiek dar pasitikslinsiu.Beja agenturoj draudima siule pzu 6.60 suaugusiam ir12eu vaikui
Atsakyti
QUOTE(Udrius @ 2015 05 14, 10:29)
Beje lėktuve bus nemokamas (!) maitinimas ir gėrimai

lotuliukas.gif lotuliukas.gif cia jau skrendant i usa visada buna nemokamas maitinimas ir gerimai, nesvarbu kokios avilinijos biggrin.gif esu skridusi i usa daug kartu su ivairiausiom linijom, per visokius miestus, dar neteko matyti kad valgyt neduotu du kart per skrydi biggrin.gif
Tik esu girdejusi kad norwegian airlines neduoda, bet va butent jomis ir neskridau nei karto.
Atsakyti
Nu sakes aciu jums uz info 4u.gif ! Taip taip mano abu skrydziai su turkish.. bus man va taip bimbineti forumuose. Visiskai random nusprendziau cia uzklausti biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(julijaro @ 2015 05 14, 10:34)
Nu sakes aciu jums uz info  4u.gif ! Taip taip mano abu skrydziai su turkish.. bus man va taip bimbineti forumuose. Visiskai random nusprendziau cia uzklausti  biggrin.gif

Bus malonus jums skrydis rolleyes.gif kadangi aplamai turkish airlines yra gana prabangios net gi skrendant ekonomine klase rolleyes.gif
Atsakyti