Įkraunama...
Įkraunama...

Turkija

QUOTE(Gyvačiukas @ 2015 05 06, 16:15)
Aš jau šiandien pasiėmiau visus popieriukus iš agentės ir aikštelę užsisakiau,kažkaip  lėtai tos atostogos artėja....

o man tai pats idomiausias tas laukimas, planavimas, ruosimasis (pradedu nuo spalio menesio, kai renkuosi, uzsakau kelione) - pats liudniausias etapas - kai atostogos prasideda ir supranti kad sulyg kiekviena diena viskas baiginejas unsure.gif Dar ziauriau - gryzus namo is pasakos ikrist i ta pacia realybe verysad.gif
Atsakyti
QUOTE(jovana @ 2015 05 06, 15:43)
5 dienas dar kentėt  doh.gif

jums 5 dienas, o mums 5 menesius lotuliukas.gif lotuliukas.gif lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(kissa666 @ 2015 05 06, 15:23)
jums 5 dienas, o mums 5 menesius  lotuliukas.gif  lotuliukas.gif  lotuliukas.gif

Pažiūrėjau orų prognozes 05,12-19, tai nelabai guodžiančios biggrin.gif va tau ir tos 5 d. biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(saldeshka @ 2015 05 06, 15:28)
Pažiūrėjau orų prognozes 05,12-19, tai nelabai guodžiančios biggrin.gif va tau ir tos 5 d. biggrin.gif

Siuo metu oras 34, vanduo juroje 21. Karsta baisiai. Vakarais megstiniu irgi nebereikia.
Bet...nuo sestadienio prognozese trys dienos debesuotos su lietumi, todel dziaugiuosi, kad jau antra karta vaziuoju pirmaja geguzes savaite ir gaunu idealu ora (cia tiems, kas kitais metais pavasariui planuos atostogas).
Atsakyti
QUOTE(Juritar @ 2015 05 06, 15:51)
Siuo metu oras 34, vanduo juroje 21. Karsta baisiai. Vakarais megstiniu irgi nebereikia.
Bet...nuo sestadienio prognozese trys dienos debesuotos su lietumi, todel dziaugiuosi, kad jau antra karta vaziuoju pirmaja geguzes savaite ir gaunu idealu ora (cia tiems, kas kitais metais pavasariui planuos atostogas).

Vau - net pavydu truputi lotuliukas.gif kaip tik rinkomės ar geriau pradžioje, ar gegužės viduryje... Atrodo, jog oras turėtų labiau nusistovėjęs būti blush2.gif Smagu, kad Jums pasisekė thumbup.gif O jei jau esate ten-gal galite tiksliau pasakyti ar verta keistis Lietuvoje eurus į lyras?
Atsakyti
QUOTE(jovana @ 2015 05 06, 15:43)
kada kylat ir į kokį viešb?

05.19 į Delphin Botanik
(tik į bendrą sąrašą nematom reikalo būti įrašyti cool.gif )
Atsakyti
QUOTE(Juritar @ 2015 05 06, 16:51)

O baseinai jau isile?nesalta maudytis?
Atsakyti
QUOTE(Lime @ 2015 05 06, 16:57)
05.19 į Delphin Botanik
(tik į bendrą sąrašą nematom reikalo būti įrašyti  cool.gif )

Lauksiu atsiliepimu ir pasakojimu 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Lime @ 2015 05 06, 15:57)
05.19 į Delphin Botanik
(tik į bendrą sąrašą nematom reikalo būti įrašyti  cool.gif )

Netrauksiu į sąrašą biggrin.gif
Bet matau vieni lietuviai nebūsit tuo metu biggrin.gif
Ir mes su vyru tada būsim tongue.gif
Atsakyti
QUOTE(kerija @ 2015 05 06, 11:49)
Aš  kažkaip nenusivylusi lietuviais, nors dabar kai buvom ir buvo turbūt daugiau nei pusė, bet man kažkaip net norisi didžiuotis, ir gražūs žmonės, pasitempę, ir inteligentiški, ir dėl girtavimo nebuvo jokių problemų. Ir man patinka, kad bendravimas su vaikais gražus, ne taip, kaip rusės klykia ant vaikų.
O dar man patiko, kad vaikams smagu, kai sutinka lietuviukų, lengviau bendrauti.
Myliu savo tautą ir didžiuojuosi, kad esu lietuvė, reikėtų nuo savęs pradėti, nereiks tada už savo tautiečius gėdytis.
Atsiprašau už off topic, 4u.gif  bet kažkaip neišlaikiau, pusė temos apie tai, kaip blogai, kad daug lietuvių viešbutyje.

thumbup.gif
Atsakyti
[quote=Kriiste,2015 05 06, 16:20]
o man tai pats idomiausias tas laukimas, planavimas, ruosimasis (pradedu nuo spalio menesio, kai renkuosi, uzsakau kelione) - pats liudniausias etapas - kai atostogos prasideda ir supranti kad sulyg kiekviena diena viskas baiginejas unsure.gif Dar ziauriau - gryzus namo is pasakos ikrist i ta pacia realybe verysad.gif
[/quo

Tikra tiesa.ir man taip pat laukimas patinka
Atsakyti
QUOTE(sandrasa @ 2015 05 05, 22:27)
Rudeniop ir aš planuoju su visa šeima į Turkijos pusę,ir nusižiūrėjau Saphir hotel,žiūriu čia daug kas į jį vyksta. Ar tinkamas šeimai su vaikais? :-)
Prisipažinsiu,Turkijoj nesu buvusi :-S

mes irgi nebuvom dar Turkijoje. Parasysiu kai busim biggrin.gif
QUOTE(Juritar @ 2015 05 06, 16:51)

as irgi vis ziuriu ir neramina mane tos prognozes unsure.gif . nezinojau, kas geguzes antra savaite labai bloga buna....
Atsakyti