Įkraunama...
Įkraunama...

Prekinamės JAV parduotuvėse !@!

Walmart dedu 4u.gif
Papildyta:
HAUTELOOK truksta iki freeship rolleyes.gif
Atsakyti
QUOTE(Neringiux @ 2015 05 15, 19:39)

Atleiskit, bet kur jus cia matot grozi? ax.gif Rankoj pavarcius atrodo efektingai, bet ausyse tragiskai. Ausys isvirsta, nei penki nei devyni doh.gif

Trendas. Ant bangos. Gera dovana jaunai merginai, kuriai svarbu gatvės mada, blogerės, streetstailo puslapiai ir t.t.
Atsakyti
Anne Klein batukus su 25 cm peda 8.5 dydzio reiketu ?

patarkite jei striukytes 33 in rankove raso, ar nebus labai ilga ? striukyte hooded packable- Fill: 80% down, 20% feathers; tinkama dabartiniams orams ?

ir dar gal sias kelnytes turite https://www.jcrew.co...p;bmUID=kRbyWMh ar smagios, vertos demesio ?

Aciu.
Atsakyti
QUOTE(Gafsa @ 2015 05 15, 21:55)
Trendas. Ant bangos. Gera dovana jaunai merginai, kuriai svarbu gatvės mada, blogerės, streetstailo puslapiai ir t.t.

Ane?O mes darbe prisižvengėm iš tokių auskarų doh.gif Madas demonstravau ir baisėjausi savim lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Neringiux @ 2015 05 15, 20:39)
Atleiskit, bet kur jus cia matot grozi? ax.gif Rankoj pavarcius atrodo efektingai, bet ausyse tragiskai. Ausys isvirsta, nei penki nei devyni doh.gif

As pas drauge pamaciau, man ziauriai patiko, uzsireike.
QUOTE(Lin1 @ 2015 05 15, 22:11)
patarkite jei striukytes 33 in rankove raso,  ar nebus  labai ilga ?  striukyte hooded packable- Fill: 80% down, 20% feathers; tinkama dabartiniams orams ?

33x2,54=83cm. Eeee, kazkas cia ni to. Idekit nuoroda. biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(linamog @ 2015 05 15, 22:03)

http://www.6pm.com/d...-loden-goldfish si , 83 cm kosminis ilgis wink.gif
Papildyta:
http://www.amazon.co...r/dp/B00MXQJCF8 ir kaip tie bateliai, reikia brandaus amziaus moteriskei, bet atsiliepimai ne super geri, gal kas turite ju avalyne, patogi ji, kokybiska? 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(linamog @ 2015 05 15, 22:03)

Kartais rankoves ilgi nurodo ne nuo peties, o nuo sprando vidurio. Keista, bet jau keliskart maciau toki dalyka. Tik nuorodos dabar nerandu... Tada tie cm visai normaliai atrodo...
Atsakyti
QUOTE(pe_leda @ 2015 05 15, 23:52)
Kartais rankoves ilgi nurodo ne nuo peties, o nuo sprando vidurio. Keista, bet jau keliskart maciau toki dalyka. Tik nuorodos dabar nerandu... Tada tie cm visai normaliai atrodo...

sis atvejis toks ir bus smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Lin1 @ 2015 05 15, 22:11)
Anne Klein batukus su 25 cm peda 8.5 dydzio reiketu ?
Aciu.

Turiu aukštakulnius atviru priekiu, 26 cm peda idealu 9 dyd.
Atsakyti
QUOTE(Juorita @ 2015 05 16, 07:41)
Turiu aukštakulnius atviru priekiu, 26 cm peda idealu 9 dyd.

4u.gif
Papildyta:
merginos parasiau laiskuti del striukes, man atrodo ne tas dydis nupirktas ax.gif
Atsakyti
Sveikos,

jcrew greitai pirksite? 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(linamog @ 2015 05 15, 23:03)

Nu tai reiks ir man paimti dovanom jaunom giminaitem. biggrin.gif
Atsakyti