Sveiki, gal Childrensplace dar turite koduką?
QUOTE(proksi @ 2015 05 18, 23:11)
Panos junkites, kainos su nuolaida ir siuntimu gaunasi pigiau nei iherbe ir netgi jeigu paciom siustis
cia aspaskaiciavau halurona ir vitaminus moterim natural way firmos 
Kokį hialuroną iš čia imate?
QUOTE(Banga @ 2015 05 19, 08:11)
Nusiunčiau koduką bet tik -18proc.
QUOTE(GudLaima @ 2015 05 19, 09:48)
Kokį hialuroną iš čia imate?
http://www.vitacost....hyaluronic-acid
gavosi dar su -16%, o iherbe 14$ ir galiu atsiusti tik 1, nes kitaip muitus uzdes, tad paskaiciavus gerai gaunasi su % tarpininkavimu ir atsiuntimu
QUOTE(proksi @ 2015 05 19, 09:38)
http://www.vitacost....hyaluronic-acid
gavosi dar su -16%, o iherbe 14$ ir galiu atsiusti tik 1, nes kitaip muitus uzdes, tad paskaiciavus gerai gaunasi su % tarpininkavimu ir atsiuntimu
aš nusiuntus šitą, tik papildomai su MSM.
QUOTE(Carlin @ 2015 05 19, 11:34)
aš nusiuntus šitą, tik papildomai su MSM.
o ka tas MSM duoda ? nes as dar paemiau sios firmos multikus moteriai paziurejau sudeti ir atsiliepimus visai gerai, kaina be nuolaidos 10.99, tai viena menei viena naudosiu, kita kita, nu gal pajaunesiu
QUOTE(proksi @ 2015 05 19, 10:52)
o ka tas MSM duoda ? nes as dar paemiau sios firmos multikus moteriai paziurejau sudeti ir atsiliepimus visai gerai, kaina be nuolaidos 10.99, tai viena menei viena naudosiu, kita kita, nu gal pajaunesiu 
MSM gerai sąnariams, raiščiams ir pan. Aš kai nemažai sportuoju, tai man jis nepakenks
TALBOTS

Junkites :
Ruelala.com
Ideeli.com
Iherb
Forever21.com
Vitacost renkama max nuolaidai
1stopkidzshop
Kohls.com iki free ship
AnnTaylor
Bloomingdales.com turiu free ship
menswearhouse.com iki free ship
Converse dalintis ship
Macys.com
RalphLauren.com
Walmart.com
Drugstore.com
Carters
Jcrew.com
Loft.com
Jcrewfactory.com
HM.com
Wilsonsleather.com 15% perkant dvi prekes, turiu 1
Levis.com -30% sale prekems
Childrenspalce.com -20%
Sierratradingpost.com
Uniqlo.com
Eastbay.com -10% nuo 50$ sumos
Ebags.com -25% samsonite prekems
Bloomingdales.com -25% sale prekems, kodas EXTRA25
Guess.com free ship
Anntaylor.com
Stockngo.com
uniquespearl.com
c21stores.com
Timberland.com -10%
Bathandbodyworks.com -20%
Ir visa kita ko pageidaujate
Sierra kodukas TWM2722M
Labas rytas, gal kuri vilnietė iš Kalvarijų turgaus apylinkių (kad galėčiau su vežimu atkeliauti atsiimti) galėtų prigriebti ir mano siuntinuką mažą (3 bodžiukai)? Pažadu atsilyginti šokoladu
QUOTE(sheila1988 @ 2015 05 19, 11:40)
Labas rytas, gal kuri vilnietė iš Kalvarijų turgaus apylinkių (kad galėčiau su vežimu atkeliauti atsiimti) galėtų prigriebti ir mano siuntinuką mažą (3 bodžiukai)? Pažadu atsilyginti šokoladu 
Planuoju važiuoti šiandien