Įkraunama...
Įkraunama...

Dar viena višta

QUOTE(S.B.M @ 2015 05 15, 10:59)
1.  Dauguma pripažins, kad taip neturėtų būt, o dalis net neigs turį priklausomybę,  sakydami "aš bet kada galiu sustot, čia tik šįkart padauginau".

2. Neblogas straipsnis šia tema:
Kodėl sukama į kairę

1. Jūsų išvardinti pavyzdžiai jau yra pasiteisinimas. Kam ne norma, tas ieško pagalbos. Arba leidžia kitiems, jam padėti.

2. Taip, neblogas. Ir labai pritariu: "Visgi dažniausios neištikimybės priežastys yra atskiro asmens vidinės problemos: nevisavertiškumo jausmas ir emocinė nebranda, neurotinis poreikis pasitikrinti savo gebėjimą gundyti arba seksualinį pajėgumą."
Labai paprasta neištikimajam: su savimi nesusitvarko, būna neištikimas ir tada skambiai trimituoja: tai mūsų dviejų, tai poros problema. cool.gif
Atsakyti
QUOTE(Limcamca @ 2015 05 15, 11:05)
1. Jūsų išvardinti pavyzdžiai jau yra pasiteisinimas. Kam ne norma, tas ieško pagalbos. Arba leidžia kitiems, jam padėti.

2. Taip, neblogas. Ir labai pritariu: "Visgi dažniausios neištikimybės priežastys yra atskiro asmens vidinės problemos: nevisavertiškumo jausmas ir emocinė nebranda, neurotinis poreikis pasitikrinti savo gebėjimą gundyti arba seksualinį pajėgumą."
Labai paprasta neištikimajam: su savimi nesusitvarko, būna neištikimas ir tada skambiai trimituoja: tai mūsų dviejų, tai poros problema.  cool.gif

Norejau ta pati ideti. biggrin.gif Keistai man atrodo neistikimautojos patarimai isduotai zmonai. Ciniskai skaitosi, nors tu ka smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Amélie de Montmartre @ 2015 05 15, 11:09)
Norejau ta pati ideti.  biggrin.gif Keistai man atrodo neistikimautojos patarimai isduotai zmonai. Ciniskai skaitosi, nors tu ka  smile.gif

o butina skaityt? 10psl tema, o Limcamca bent 5 kartus uzsisedo S.B.M doh.gif Limcamca, jei nesugebi diskutuot be asmeniskimu, gal nelysk isvis? patarimus dalint gali kas nori....

Autorei stiprybes 4u.gif bet manau issikapstys..sveikas poziuris pas ja, viskas bus gerai 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Eden* @ 2015 05 15, 17:37)
o butina skaityt? 10psl tema, o Limcamca bent 5 kartus uzsisedo S.B.M  doh.gif Limcamca, jei nesugebi diskutuot be asmeniskimu, gal nelysk isvis? patarimus dalint gali kas nori....

Tai nebutina, aisku. Jus irgi galit neskaityti, jei nervai nelaiko 4u.gif ir nelyst galit, ir patarimus galit dalinti 4u.gif
Bet matot, jus nors ir is naujo uzsiregistravus, taip jau yra, kad pabuvus forume nori nenori susikuri zmogaus, niko paveiksla, pagal jo pasakojimus, ar mintis ar diskusijas. Ir, kai vienur vienaip, kitur kitaip, tai kazkaip ir kyla papildomi klausimai. As jos neizeidineju. Jei man kliuva zmogaus patarimai ar mintys, tai ir klausiu. Je kunigas grizes is meiluzes sugalvotu man pravesti santuokos kursus, zinokit jo irgi paklausciau ar viskas su jo normomis gerai 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Limcamca @ 2015 05 15, 17:45)
Tai nebutina, aisku. Jus irgi galit neskaityti, jei nervai nelaiko  4u.gif ir nelyst galit, ir patarimus galit dalinti  4u.gif
Bet matot, jus nors ir is naujo uzsiregistravus, taip jau yra, kad pabuvus forume nori nenori susikuri zmogaus, niko paveiksla, pagal jo pasakojimus, ar mintis ar diskusijas. Ir, kai vienur vienaip, kitur kitaip, tai kazkaip ir kyla papildomi klausimai. As jos neizeidineju. Jei man kliuva zmogaus patarimai ar mintys, tai ir klausiu. Je kunigas grizes is meiluzes sugalvotu man pravesti santuokos kursus, zinokit jo irgi paklausciau ar viskas su jo normomis gerai  4u.gif

protingas paklaustu vienakart ir gaves atsakyma pasidarytu isvadas ir atitinkamai elgtusi. o jus ir toliau stebites ir uzdavinejat tuos pacius klausimus...nors man net nepanasu tai i klausimus, greiciau i nuostaba ir pasisaipyma. tad, na kiek galima? smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Eden* @ 2015 05 15, 18:52)
protingas paklaustu vienakart ir gaves atsakyma pasidarytu isvadas ir atitinkamai elgtusi. o jus ir toliau stebites ir uzdavinejat tuos pacius klausimus...nors man net nepanasu tai i klausimus, greiciau i nuostaba ir pasisaipyma. tad, na kiek galima?  smile.gif

Protingas patyletu, o ne aiskintu neprotingam ka ir kur jam klausineti 4u.gif bet, aciu uz demesi 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Limcamca @ 2015 05 15, 17:58)
Protingas patyletu, o ne aiskintu neprotingam ka ir kur jam klausineti  4u.gif bet, aciu uz demesi  4u.gif

protingam norisi kvailam kelia parodyt, bet ai...beprasmiska 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Limcamca @ 2015 05 15, 18:45)
Tai nebutina, aisku. Jus irgi galit neskaityti, jei nervai nelaiko  4u.gif ir nelyst galit, ir patarimus galit dalinti  4u.gif
Bet matot, jus nors ir is naujo uzsiregistravus, taip jau yra, kad pabuvus forume nori nenori susikuri zmogaus, niko paveiksla, pagal jo pasakojimus, ar mintis ar diskusijas. Ir, kai vienur vienaip, kitur kitaip, tai kazkaip ir kyla papildomi klausimai. As jos neizeidineju. Jei man kliuva zmogaus patarimai ar mintys, tai ir klausiu. Je kunigas grizes is meiluzes sugalvotu man pravesti santuokos kursus, zinokit jo irgi paklausciau ar viskas su jo normomis gerai  4u.gif

QUOTE(Limcamca @ 2015 05 15, 18:58)
Protingas patyletu, o ne aiskintu neprotingam ka ir kur jam klausineti  4u.gif bet, aciu uz demesi  4u.gif

drinks_cheers.gif Kaip visad palaikau Tave wink.gif
Atsakyti
QUOTE(open @ 2015 05 15, 18:15)
drinks_cheers.gif Kaip visad palaikau Tave wink.gif

nesistebiu biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Eden* @ 2015 05 15, 15:37)
o butina skaityt? 10psl tema, o Limcamca bent 5 kartus uzsisedo S.B.M

Niekaip nesuprantu jusu tikslo sioje temoje g.gif

I tema nekalbate, tik 'priekabiaujate' prie Limcamcos. Tam net gi nauja nika susikurete g.gif doh.gif
Atsakyti
QUOTE(Me-Boho ♥ @ 2015 05 16, 00:16)
Niekaip nesuprantu jusu tikslo sioje temoje  g.gif

I tema nekalbate, tik 'priekabiaujate' prie Limcamcos. Tam net gi nauja nika susikurete  g.gif  doh.gif

o kam jum suprast? g.gif ir is kur jus zinot , kokiu tikslu as nika susikuriau? nefantzuokit 4u.gif
Atsakyti
Velus.Metas,ar Jums viskas gerai?Kaip pavyko ,o gal kuo galim padet problema spresti,gal pagalba reikalinga?o gal tai buvo eilinis zunalistinis moters prioritetu patikslinimas?
Atsakyti