Įkraunama...
Įkraunama...

Dar viena višta

QUOTE(Raselėuogelė @ 2015 05 08, 20:49)
Drama lygioj vietoj. Toks vaizdas kad žmona rado pretekstą senai suplanuotam pabėgimui į kitą miestą be jo  biggrin.gif

lygioj vietoj? O jus numotumet ranka i neistikimybe ir laimingai sau toliau gyventumet, tipo tai smulkmena?
Atsakyti
QUOTE(Nidulia @ 2015 05 08, 21:39)
lygioj vietoj? O jus numotumet ranka i neistikimybe ir laimingai sau toliau gyventumet, tipo tai smulkmena?

Kurioj čia vietoj neištikimybė g.gif Matau tik nieko konkrečiai nepasakantį susirašinėjimą.
Atsakyti
QUOTE(Raselėuogelė @ 2015 05 08, 21:12)
Kurioj čia vietoj neištikimybė  g.gif Matau tik nieko konkrečiai nepasakantį susirašinėjimą.

doh.gif

Jeigu toks susirasinejimas nepasako nieko, tai nenustebciau, jei moteriai aptikus vyra su meiluze irgi butu nieko tokio. Nes gi zmogus netycia ejo pro sali, paslydo ir uzkrito doh.gif
Atsakyti
Tapastaba del BJ buvo ziauri..ir isvis, ka jau ten ypatingo moketi doh.gif
Atsakyti
QUOTE(Limcamca @ 2015 05 08, 14:58)
Čia viena jai pasiūlė pastudijuoti kaip geriau BJ atlikti, tai mažum autorė mokslais užsiėmė  biggrin.gif

O kas cia juokingo? Buvo labai nuosirdus ir gera patarimas istiesu. Ir patarimas ne todel kad padaryti gera BJ savo sutuoktiniui, o todel kad galbut isvengti panasiu problemu ateityje kituose santykiuose.
Kaip bebutu, visi vyrai myli oralini seksa. Visi to nori. Gslbut vieniem uztenka tik liezuviu prisiliesti, o kitiem galbut reik jau ir technikos ivaldytos.
O ir meiluzes vyrai susiranda su tokiom savybem kuriu truksta arba nera zmonoje. Is to ir seka mintis kad gal but tam vyriskiu truko tiesiog gero oralinio sekso. Bet kaip ir temos autore rase, galejo buti garbingas tiesiog pasakyti kad darom kitaip, darom kitur, ar aplamai darom. Bet nelekti ieskoti to kitur 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Orch @ 2015 05 09, 10:53)
O kas cia juokingo? Buvo labai nuosirdus ir gera patarimas istiesu. Ir patarimas ne todel kad padaryti gera BJ savo sutuoktiniui, o todel kad galbut isvengti panasiu problemu ateityje kituose santykiuose.
Kaip bebutu, visi vyrai myli oralini seksa. Visi to nori. Gslbut vieniem uztenka tik liezuviu prisiliesti, o kitiem galbut reik jau ir technikos ivaldytos.
O ir meiluzes vyrai susiranda su tokiom savybem kuriu truksta arba nera zmonoje. Is to ir seka mintis kad gal but tam vyriskiu truko tiesiog gero oralinio sekso. Bet kaip ir temos autore rase, galejo buti garbingas tiesiog pasakyti kad darom kitaip, darom kitur, ar aplamai darom. Bet nelekti ieskoti to kitur 4u.gif

Pabaigoje jau ir pati ačiū Die protingai parašėte, nes žmonos atsakymas tokiai "protingai" minčiai tip top buvo. thumbup.gif

Kita vertus, o ką gudresnio gali pasiūlyti moteris, pati esanti neištikima savo vyrui, meilužė būnanti? Nieko gudraus ir nepasiūlys apart BJ pasimokymo, nors gal pačiai pirmiausiai reiktų į šeimos guolį pasižiūrėti, ne dėl sutuoktinio, dėl savęs, kad meilužiauti nereiktų 4u.gif

QUOTE(Velus.Metas @ 2015 05 07, 14:26)
Del to, kad mano technikos lovoj prastos, tai deretu pasimokyt. Nesupykit, tai pakomentavusioji mamyte, bet susijuokiau balsu smile.gif. Zinot... Pries santuoka (gerokai pries) turejau as sugyventini. Jis ir lovoj uraganas ir jo draugelis uz sutuoktinio hm...gerokai ispudingesnis. Tai pagal tokia logika, man turbut reikejo kartkartem uzsokt i svecius, nes gi reikia gerai pasidrozt, o jei namie prasciau - tai ko geriau nepaieskojus? Kazkokie zmonos negebejimai nera priezastis pasipustyt skiautere ir pas perkama mergele siaust. Zmona nera nei akmuo, nei koks Buridano asilas - pasakyk tu jai, mielas mano, kas nepatinka - bandysim padeti taisyt. Nesu as konservatyvi, ir nesu is moteru, kurios be priezasties uzsigauna, isizeidzia, apsiverkia kaip Hatchiko pamate ir pritaiko "nelovadieniu" politika - ir jis ta zino. Kad su manim galima kalbetis, as neuzsirauksiu, o pabandysiu padeti pagerint. O jis pasirinko eit "prisidurt" (cia jau beveik tiesiogine zodzio prasme gaunas smile.gif ). Na ir ok, tikiuos, tos kelios (keliolika, keliasdesimt?) valandos buvo vertos skyrybu.

drinks_cheers.gif
Atsakyti
QUOTE(Velus.Metas @ 2015 05 07, 15:26)
Laba diena, moterys ir merginos smile.gif. Aciu visoms, nepasivarginusioms perskaityt mano opusa ir atsakiusioms. Atsikeliau siandien, bet kol kas niekas taip ir nepaaiskejo smile.gif. Vis dar jauciuos esanti lengvam emociniam vakuume, jauciuos taip kazkaip...niekaip, sukresta.

Be abejo, prasau manes labai grieztai nekritikuoti, as sita "issirasyma" naudoju kaip savo-terapija daugiau, "galvojima garsiai", turbut naturalu, jog galiu kazka ir i pievas pataikyt. Dalyvauciau rasineliu konkurse - sudeliociau viska logiskiau ir sklandziau smile.gif.

Zinot, kaip buna net ir protingiausioms is musu (saves prie tokiu nepriskiriu). Jei nesat pratusios prie dideliu soku, gyvenimas gan lepino ir dideliu sukretimu neatsiunte, visada atrodo, jog periferija (meiluziai, narkotikai, vagystes, visos panasios siuksles) istinka kazka Kita. Bet ne mane. As va susituokiau ka tik, nu man tokiu dalyku tai nebus, viskas gi gerai, planuojam, gyvenam.... Kvaila, bet jau taip man buvo. Ir cia - BAM - perskaitai viena zinute ir viskas - ikitolinis gyvenimas pasibaige, dabar reikia rinktis zaislus, vaika ir drozt i kita smelio deze. Busiu vienisa mamyte smile.gif (prasom neiziuret, jog turiu ka pries vienisas M - neturiu tikrai nieko). Nori nenori - sokas istinka.

Cia viena nare rase, kad mano straightforward poziuris ir ketinimas apsimest nesiderina. Ir ji buvo visiskai teisi - pati sau nemeluoju - nesiderina tikrai. Dar atsigulus i lova pareflektavau, jog eina jis seko pjaut tas isdavikas, as siandien vakare, kai gris is darbo (ar "darbo") jam viska ir isdesiu. Lai zinos. Kersyt as jam norejau, nes kamon....nu gi rasiau, kad ne sventa, gi pyktis tai visgi ima smile.gif. Bet del sito dar nenusprendziau. Ir ne, tikrai neisiu siandien i bara, selfintis su vyrukais, kad po to sutuoktiniui foto su rukstanciom akimirkom rodyt. Gi ne 15 metu man smile.gif. O va del irodymu tai rimtai prasau patarimo. Paskaitykit, jei dar nenusibodau.

Prasau ne del saves, man viskas cia aisku (kas cia gali but neaiskaus?). Prasau del teismo. Tikrai nesiruosiu lekt i visas keturias puses be jokiu skyrybu dokumentu - aisku, kad pirma skirsiuos. Taigi, ta mano mineta zinute buvo tokia (buvo angliskai, bet as rasau vertima): "Ei brol, vis dar laukiu savo telefo (jo rysio kompanija turejo jam ji pristatyt i namus), noriu siandien lekt i xxx gatve. Noriu gero BJ (jau mineto blowjobo)." Ir pora kitu darbiniu, nereiksmingu smulkmenu. As pagooglinau kuo zymi ta xxx gatve. Taigi, prostitucija, vagystem ir narkotikais. Pridek dar BJ ir viskas. Na, ir buvo dar tos zinutes kolegei merginai kaip ir rasiau. Man paciai irodymu daugiau nereikia, pasidariau print screen kopijas visko, bet kaip del teismo? Noreciau, jog parasytu ar teisininkes, ar susidurusios, jei skiriamasi del sutuoktinio neistikimybes, tokiu dvieju zinuciu tai neuzteks gi? Daugiau irodymu neturiu. Jei viska jam vakare isdesiu, tai ir neturesiu, aisku. Bet...Kadangi (kaip jau ir rasiau - kartojuosi smile.gif ) neturiu patirties slapukavime - nezinau ka daugiau daryt. I telefona list? Kompus turim 2, abu mano, abieju passwordus turiu, abejoju ar rasiu ten ka. Po ta telefa knistis tai kazkaip vaikiska... Dar reiketu ir koda kazkaip is jo "issunkt" (uzrakinamas tel). Skambinet kolegom tikrai nesiruosiu, cia ne mano budui. Lovoj pagaut tai nei gaudysiu, nei pagausiu smile.gif. Taigi, trumpai tariant, kaip del teismo?

Dabar del to, ar jis toks buvo pries tuokiantis. Atvirai prisipazinsiu - nemaniau esanti naivi, tekejau ne su roziniais akiniais ir jokie drugeliai man proto netemde. Nemaniau ir kvaila esanti, bet kasdien apie save ka nors naujo suzinai zmogus smile.gif. Mane tiesiai sviesiai apgavo. Kaip paaugle kokia smile.gif. Ranka prie sirdies pridejus pasakysiu, babnikas jis nei atrode - nei dabar atrodo. Gerai uzsimaskaves, bjaurybe smile.gif. Zmogus jis tikrai nera blogas (ar TOKS JAU blogas), as ir dabar galiu ta pati pasakyt. Neteisinu ir neieskau "keliu atgal" (nepamanykyt), bet nera jis is kazkokiu siaubunu padermes. Na zo, cia neverta bepilstyt, koks dabar skirtumas. Apgavo tai apgavo, teks ryt karcia tablete ir move on smile.gif.

Del to, kad mano technikos lovoj prastos, tai deretu pasimokyt. Nesupykit, tai pakomentavusioji mamyte, bet susijuokiau balsu smile.gif. Zinot... Pries santuoka (gerokai pries) turejau as sugyventini. Jis ir lovoj uraganas ir jo draugelis uz sutuoktinio hm...gerokai ispudingesnis. Tai pagal tokia logika, man turbut reikejo kartkartem uzsokt i svecius, nes gi reikia gerai pasidrozt, o jei namie prasciau - tai ko geriau nepaieskojus? Kazkokie zmonos negebejimai nera priezastis pasipustyt skiautere ir pas perkama mergele siaust. Zmona nera nei akmuo, nei koks Buridano asilas - pasakyk tu jai, mielas mano, kas nepatinka - bandysim padeti taisyt. Nesu as konservatyvi, ir nesu is moteru, kurios be priezasties uzsigauna, isizeidzia, apsiverkia kaip Hatchiko pamate ir pritaiko "nelovadieniu" politika - ir jis ta zino. Kad su manim galima kalbetis, as neuzsirauksiu, o pabandysiu padeti pagerint. O jis pasirinko eit "prisidurt" (cia jau beveik tiesiogine zodzio prasme gaunas smile.gif ). Na ir ok, tikiuos, tos kelios (keliolika, keliasdesimt?) valandos buvo vertos skyrybu.

Aciu skaiciusioms smile.gif
Papildyta:
Ai, dar prie to paties teismo klausimo. Ar teismui isvis yra irodymas kazkokiu zinuciu kopijos? Ir kaip jos butu interpretuojamos? Juk sugalvot tai galima visko - I was planning to go to a shop in a street X as I was looking for a new pair of Blue Jeans" (ejau i ta ir ta gatve, nes reikejo man nusipirkt melynus dzinsus) pvz. Ar bet ka kita. Kuo ta gatve zymi pilna spauda ir bet kuris policininkas patvirtins, o kas slengu, snekamojoj kalboj yra BJ - irgi visi zino. Ir teisejas, manau. Bet tarp "visi zino" ir "tiesiai sviesiai ivardinta" yra skirtumas... Ar ne? Blem, advokato reikia smile.gif Pati nesu teisininke.

Savo brandumu, žmogiškumu, išmintimi Jūs atrodote moteris, kurios niekada niekas neišduos (ta prasme, atrodo, kad vyrai bėga pas prostitutes ar meilužes nuo isteriškų, besiskundžiančių raganų arba nuo pavargusių, išsisėmusių). Bet, velniava, pasirodo, tai gali atsitiktai net arti tobulybės esančiai moteriai. Šiaip psichlogiškai nepažeistam vyrui tokia moteris kaip Jūs - pati puikiausia sąjungininkė. Reiškia, Jūsų vyrelis kažko užsistresinęs ar uždepresavęs, nes jo nuokrypiai kairėn neatrodo labai sąmoningi. Juk jis pamiršo pasakyt, ko jam trūksta iš Jūsų, kad reikia panų už pinigus. Juk tarėtės, kad atsiradus spragoms, išsisakysit. O jis taip užkamuotas, kad pamiršo savo pažadus. Tai turbūt jau veikia pasąmonė. Reikia jam tvarkytis savo nerimus pas psichologą. O Jūs išlikite stipri, esate verta sąmoningesnio vyro.
Atsakyti
QUOTE(Limcamca @ 2015 05 09, 11:31)
Kita vertus, o ką gudresnio gali pasiūlyti moteris, pati esanti neištikima savo vyrui, meilužė būnanti? Nieko gudraus ir nepasiūlys apart BJ pasimokymo, nors gal pačiai pirmiausiai reiktų į šeimos guolį pasižiūrėti, ne dėl sutuoktinio, dėl savęs, kad meilužiauti nereiktų  4u.gif

Cia Jus man taikot blink.gif blink.gif blink.gif ?
Atsakyti
QUOTE(Velus.Metas @ 2015 05 07, 19:40)
Aciu, Bites Seseli. Taip aciu ir dar vienai mamytei, parasiusiai man i privacias zinutes, teisininkei, isgyvenusiai panasia situacija. As su jumis susisieksiu, kai pavyks mintis padoriai sudeliot.

Dabar del Bites Seselio zinutes - pakisot man gera minti. Turiu truputi santaupu, sekli pasamdyt isgaleciau, bet kasdien jis pas prostitutes nevazineja - procesas uztruktu ir mano santaupos istirptu (nedideles jos). Nezinau kaip su ikainiais Lt, bet UK, speju, tokios paslaugos nebrangios nebus. Bandziau googlint ivairius websaitus, tai niekur kaina siaip nepateikiamia, pirma reikia su jais susisiekt ir detales suderint (suprantama). Rytoj, kai kiek atsigausiu - pasidomesiu. Pati sekt negaliu, nes 1) turiu maza vaikiuka, 2) jis vairuoja ir turi auto, as - ne. O jis sliundrineja kaimyniniam mieste. Bet va su diktofonu... Jauciuos pakankamai pazistanti savo vyra (kad ir kaip juokingai tai skambetu), jog galeciau daryt prielaida, kad paspaustas jis prisipazins. Ir atgailaus. Ir nores taikytis. Jei neprasoviau (manau - ne) - prisipazinima irasysiu. Nezinau, kuo "oficialiai" man tai pades, nes sliundrineja jis butent su kolegom (draugeliai), o paties tevas (kaip ir mano) irgi niekad istikimas nebuvo, taigi jo ir nepasmerks. Bet as geriau pasijusiu, manau.

O siaip... Gyvenimas grazus net ir nepaisant to. Rudeni manes laukia dideli ivykiai, su kuriais ir susijes kraustymasis i kita miesta, kurie vienaip ar kitaip issipildys, tik be vyro. Dabar jauciuos nekaip, bet zinau, kad issikalbesiu, issiskirsiu, issikraustysiu ir pasijusiu geriau. Be to, turiu vaikuti, kuri myliu ir kuris, nors ir mazas dar, man padeda jaustis moraliskai tvirtesne. Gaila, zinoma, kad ji neaugs pilnoje seimoje, bet jei uzaugs tokia kaip as (dalinai, be mano bloguju savybiu smile.gif ), tai nekaltins mamos, kuri sliundrinetoja teveli paliko.

Kažkada norėjau įrašyt, kaip viršininkas mane įžeidinėja į telefono diktofoną ir kolegos patarė geriau to nedaryti, nes be žmogaus sutikimo, negalima įrašinėti jo balso. Bent Lietuvoje, jei neklystu (o gal ir klystu) taip pažeidžiamos žmogaus teisės, tai šitą labai gerai išsiaiškinkit.
Atsakyti
QUOTE(Orch @ 2015 05 09, 12:03)
Cia Jus man taikot  blink.gif  blink.gif  blink.gif ?

Tikrai ne. Jūs gal neskaitėt temos nuo pradžių.
Atsakyti
QUOTE(Velus.Metas @ 2015 05 07, 21:05)
Grizo sutuoktinis. As jam parodziau visas zinutes, jis apsauke mane debi.le, idiote, kvaisa, pasake, kad prisigalvoju nesamoniu is neturejimo ka veikt, kad ten buvo juokeliai ir "prikolai". Kad jis stengiasi del seimos. Ir daug kitu dalyku. Persiuto iki negalejimo, pakeite spalva, eme drebet visas. Jau pries sita buvau isitikinus, dabar tik patvritinta.

As pasiuliau jam prisest, pasneket, parodziau tas nusikopijuotas zinutes. Mane isvadino dura (kalba netaisyta), paranojike, kvaisa ir isleke. Taigi, laukia ilgas ir sudetingas teisminis procesas. Oh, poor me.

Aciu, merginos uz palaikyma  4u.gif . Prireiks, manau.

Jūs sakėt, kad jis geras, švelnus, ramus žmogus. Kažkaip manau, kad švelnūs, ramūs, geri vyrai net ir tokioje situacijoje neišdeda moters į šuns dienas tokiais nepagarbiais žodžiais. Tai greičiausiai, dar ir idealizavote jį. Ko jis dar pridaręs, nežinia. Manau, kad tik dabar atsiskleidžia tikrasis jo veidas.
Atsakyti
QUOTE(Limcamca @ 2015 05 09, 12:11)
Tikrai ne. Jūs gal neskaitėt temos nuo pradžių.

Skaiciau. Bet greiciausiai busiu kazka praleidusi, nors neuzkliuvo uz akiu kad ta nare kuri geranoriskai pasiule ateityje pasidometi oralinio technika butu pasisakiusi kad pati turi meiluzi biggrin.gif

Taciau kalbant i tema, neistikimybe irodyti teisme yra labai sunku. Ir surinktos pokalbiu nuotrupos visiskai nieko neirodo tiesmui ar bet kuriam pasaliniui asmeniui, tik paciai zmonai pakeicia ir poziuri ir pasitikejima ir viska kalbant apie vyra.

Pati nenoreciau rasti tokio pobudzio pokalbiu unsure.gif o tuo labiau galvoti kaip temos autorei kad vyras parejas is prodtitutes dare kazka panasaus su tavimi doh.gif
Papildyta:
QUOTE(dewofsoul @ 2015 05 09, 12:13)
Jūs sakėt, kad jis geras, švelnus, ramus žmogus. Kažkaip manau, kad švelnūs, ramūs, geri vyrai net ir tokioje situacijoje neišdeda moters į šuns dienas tokiais nepagarbiais žodžiais. Tai greičiausiai, dar ir idealizavote jį. Ko jis dar pridaręs, nežinia. Manau, kad tik dabar atsiskleidžia tikrasis jo veidas.

Greiciausiai cia tokia reakcija, jeigu vyras istiesu buvo toks koki apibudino ir nukrypo pas prostitutes tikedamasis kad nieks nesuzinos o cia prireme su faktais pati nuosava zmona. Afekto busena.
Atsakyti