Įkraunama...
Įkraunama...

Internetinės parduotuvės be tarpininkų

Sveikos merginos,
gal kuri galėtų man padėti išsiaiškinti ar čia masažinė kėdutė ar užvalkalas jai? Įtariu, kad kėdė bet kai užklausiau Tukio dėl atsiuntimo kainos tikina mane, kad visgi užvalkalas. Ir dar įdomu, gal kam teko siųstis kažką panašaus ar yra kažkokios garantijos, kad ji nesulūž greitai? Išanksto dėkoju atsakiusioms 4u.gif
http://www.amazon.co...=A3HSPQUWU25TC5
Atsakyti
QUOTE(Braske 76 @ 2015 05 08, 21:55)
Sveikos merginos,
gal kuri galėtų man padėti išsiaiškinti ar čia masažinė kėdutė ar užvalkalas jai? Įtariu, kad kėdė bet kai užklausiau Tukio dėl atsiuntimo kainos tikina mane, kad visgi užvalkalas. Ir dar įdomu, gal kam teko siųstis kažką panašaus ar yra kažkokios garantijos, kad ji nesulūž greitai? Išanksto dėkoju atsakiusioms 4u.gif

taigi aiškiai parašyta, kad užvalkalas mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(jonas_k @ 2015 05 08, 20:01)
Galeciau paimti balzamus is pastomatu, nezinau tik kaip jums butu patogiau, ar vienai siusti viska ar keliom? As galiu isdalinti kam patogu Pilaite po darbo, o darbo metu - centras, netoli Lukiskiu aikstes, dar CUP.

Man cup tiktu darbo metu. Kaip cia dabar protingai padaryt, daug jauciu musu g.gif
Tiesa mano 2 vnt
Atsakyti
QUOTE(Braske 76 @ 2015 05 08, 21:55)
Sveikos merginos,

taigi parasyta kad seat cover...
Atsakyti
gal kas nori jungtis?
http://www.myprotein.com/home.dept

papildai sportui.. riešutų sviestas ir kitoks gėris 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Loram @ 2015 05 08, 21:59)
taigi aiškiai parašyta, kad užvalkalas  mirksiukas.gif

Nu man neaišku kodėl užvalkalo kaina tokia kaip kėdės ir dar tiek visokių funkcijų atlieka? Dėl to ir klausiu g.gif
Atsakyti
QUOTE(ievakata @ 2015 05 08, 21:59)
Man cup tiktu darbo metu. Kaip cia dabar protingai padaryt, daug jauciu musu g.gif 
Tiesa mano 2 vnt

O man cupas po darbo tiktu biggrin.gif as, beje uz tai, kad pasidalintume rajonais biggrin.gif laiko turim. Sumestu tada kelias dezes, ir savo rajoniukuose issidalintumem, nes nesamone del to kelis eurus kainuojancio niekniekio sudegint soliarkos dvigubai daugiau nei jis pats kainuoja.
Atsakyti
Žinot aš pasigedau pirmam psl. tos info - Parduotuvės, nesiunčiančios į Lietuvą, tačiau jose galima atsiskaityti lietuviškomis kortelėmis. Nes dabar suabejojau dėl vienos, tai lindau į seną temą. Man atrodo šitą gal reiktų palikti arba kad jau išskaidytos parduotuvės pagal abėcėlę, tada prirašyti prie jų, kad čia būtent tokios parduotuvės.
Atsakyti
QUOTE(Braske 76 @ 2015 05 08, 22:09)
Nu man neaišku kodėl užvalkalo kaina tokia kaip kėdės ir dar tiek visokių funkcijų atlieka? Dėl to ir klausiu g.gif

Todel kad tas coveris yra paturbintas. Jis ne paprastas, o sildo, masazuoja ka dar jis ten daro neperskaiciau iki galo biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(priklausomybe @ 2015 05 08, 22:13)
Žinot aš pasigedau pirmam psl. tos info - Parduotuvės, nesiunčiančios į Lietuvą, tačiau jose galima atsiskaityti lietuviškomis kortelėmis. Nes dabar suabejojau dėl vienos, tai lindau į seną temą. Man atrodo šitą gal reiktų palikti arba kad jau išskaidytos parduotuvės pagal abėcėlę, tada prirašyti prie jų, kad čia būtent tokios parduotuvės.

prie tų parduotuvių, kurios nesiunčia į LT, bet galima pirkti, yra parašyta - "siutimas UK, ...." Jei kažką praleidau - rašykit
Atsakyti
QUOTE(Braske 76 @ 2015 05 08, 22:09)

Mano galva tai sis daiktas ir atlieka visas tas funkcijas, bet jis dedamas ant kedes, na pvz ofisines... t.y. pats neturi koju ir korpuso. Tai neturetu but grynai kazkoks minkstas medziaginis uzvalkalas
Atsakyti
QUOTE(Loram @ 2015 05 08, 21:16)
prie tų parduotuvių, kurios nesiunčia į LT, bet galima pirkti, yra parašyta - "siutimas UK, ...." Jei kažką praleidau - rašykit

aaa, supratau. Neužmačiau Tesco rūbų, tik maistą.
Atsakyti