Įkraunama...
Įkraunama...

Converse

Nauji originalūs converse, iš JAV, US7, vidpadis 24 cm., 45 €

user posted image
realios foto
user posted imageuser posted image
Atsakyti
Originalūs odiniai conversiukai. Dydį rašo 37,5, bet tikrai didinti, atitinka 38-38.5dydį. Vidpadis beveik 25cm. Būklė būtų ideali, nes maksimum 5 kartus avėti, jeigu ne defektas - šuniukas "krimstelėjo" vieno bato užkulnį. 23eur
user posted image
user posted image
user posted image
user posted image
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Tahoe: 03 gegužės 2016 - 08:16
Orginalus conversai plonu padu wub.gif is uk,man kiek didoki,usa 9,5 d, uk 7 d, su dezute,galiu keistis i 9 d arba parduodu, 56 eur
user posted image
user posted image
i až 4u.gif
Atsakyti
Nauji,originalūs Conversai 41,5 dydžio,spalva tokia kaip rašalas,kaina kiek ir mokėjom,40eu 4u.gif

user posted image
Atsakyti
iš USA, be dėžutės
Parduodu naujus.100%org.Converse plonas padas baltos spalvos.dydis 40-41d.kaina 45.99€
user posted image
Atsakyti
Atsiprašau, paklausiu. Conversai plonu ar storesniu padu? Kurie patogesni, ar jokio skirtumo,tik grožio klausimas čia? Nešioju 41 europini,kokio reikėtų dydžio ieškoti? ieškau žemų (be aulo), šviesių arba tiesiog baltų conversu smile.gif dar pasakykit,nes nepamenu,yra naujo ir seno modelio jie. Skiriasi ant liežuvelio užrašas. Koks jis gal kuri žino smile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Rutele_S: 04 gegužės 2016 - 19:57
QUOTE(Rutele_S @ 2016 05 04, 20:55)
Atsiprašau, paklausiu. Conversai plonu ar storesniu padu? Kurie patogesni, ar jokio skirtumo,tik grožio klausimas čia?  Nešioju 41 europini,kokio reikėtų dydžio ieškoti?  ieškau žemų (be aulo), šviesių arba tiesiog baltų conversu smile.gif dar pasakykit,nes nepamenu,yra naujo ir seno modelio jie. Skiriasi ant liežuvelio užrašas. Koks jis gal kuri žino smile.gif

aš pasisakysiu tik apie grožį...nesuprantu kokie tie užrašai turi būt, man plonu padu žymiai gražesni ir pėda daug dailiau atrodo, kas ypač aktualu su didesne išmiera, vienu žodžiu man labai patiko, ne sau pirkau..mano parduodami man puse dydžio maži, tikrai pasilikčiau, nors iki šiol nereikėjo converse, įsivaizdavau, kad pėda labai didelė atrodys, ko nepasakysi apie tuos unisex, ten tai košmariškai ant mano kojos žiūrėjos, dėl dydžio-žinau tik pagal cm, rašo jie centimetrus, attitinka, mano parduodami 9,5-rašo 26,5cm-taip ir yra, manyčiau, kad tilptų ir dar su papildomais keliais mm
Atsakyti
Prduodu 39 dydžio naujus zamšinius Converse sportbačius, viduje 25,5 cm

http://www.vinted.lt...rse-sportbaciai

Vilnius
Atsakyti
QUOTE(Rutele_S @ 2016 05 04, 19:55)
Atsiprašau, paklausiu. Conversai plonu ar storesniu padu? Kurie patogesni, ar jokio skirtumo,tik grožio klausimas čia?  Nešioju 41 europini,kokio reikėtų dydžio ieškoti?  ieškau žemų (be aulo), šviesių arba tiesiog baltų conversu smile.gif dar pasakykit,nes nepamenu,yra naujo ir seno modelio jie. Skiriasi ant liežuvelio užrašas. Koks jis gal kuri žino smile.gif

Matavausi ir storu , ir plonu padu. Dėl grožio , nepasisakysiu, nes kaip sakoma skonis draugų neturi, tačiau, storu padu reikėtų bent puse dydžio didesnių, nes 37.5 plonapadžių dydis buvo geras, o storapadžių mažas (nešiuoju 37.5-38 dydį) . Man patogesni pasirodė plonapadžiai, bet gal kad dydis buvo tinkamas, storapadžių didesnių nebuvo.
Atsakyti
QUOTE(regal @ 2016 05 05, 11:31)
Matavausi ir storu , ir plonu padu. Dėl grožio , nepasisakysiu, nes kaip sakoma skonis draugų neturi, tačiau, storu padu reikėtų bent puse dydžio didesnių, nes 37.5 plonapadžių dydis buvo geras, o storapadžių mažas (nešiuoju 37.5-38 dydį) . Man patogesni pasirodė plonapadžiai, bet gal kad dydis buvo tinkamas, storapadžių didesnių nebuvo.

Ačiū už nuomonę. Vis gi,nesimatavus neina pirkt, tokia išvada padariau.
Atsakyti
Išskirtiniai conversiukai su natūralios odos detalėmis. Užsidėjau pora kartu, bet man per dideli. Nors rašo 37,5 dydi, tikrai atitinka 38!

http://www.vinted.lt...ai-isskirtiniai
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo AninaNina: 06 gegužės 2016 - 06:52
Originalus, labai tvarkingi. Ant kojos atrodo kaip nauji. Dydis matosi foto. Vidpadis man gaunasi 24cm. Bet siaip dydi 36.5 atitinka. Realias paciu batu foto atsiusiu asmeniskai, nes cia keliant, man issikraipo vaizdas g.gif 25€ Kaunas.

user posted image

user posted image
Atsakyti