Nugyveno taip, kad tik pavydėt galima. Mano mama kiek panaši, apie Weber ji negirdėjus, ne tas lygis, bet į bažnyčią apsirengdavo kaip paveiksliukas, suderinta perderinta, kostiumėliai šalikėliai... kai šią vasarą netikėtai kojos ištino ir į tinkamos spalvos batelius nebetilpo, nė už ką neapsiavė netinkamų, turėjau perknist visas dėžes ir per stebuklą surast derančios spalvos dukters basutes
 Nugyveno taip, kad tik pavydėt galima. Mano mama kiek panaši, apie Weber ji negirdėjus, ne tas lygis, bet į bažnyčią apsirengdavo kaip paveiksliukas, suderinta perderinta, kostiumėliai šalikėliai... kai šią vasarą netikėtai kojos ištino ir į tinkamos spalvos batelius nebetilpo, nė už ką neapsiavė netinkamų, turėjau perknist visas dėžes ir per stebuklą surast derančios spalvos dukters basutes   Ir mane nuo neatsimenu kada graužė, kad blogai rengiuosi ir atrodau - nei šukuosenos, nei klasikinių kostiumėlių, džinsai su marškinėliais ir žemakulniai, argi dera moteriai taip ?! Tik va draugių nebeturėjo, artėjant prie 100, draugės jau anapus... nors su panašaus amžiaus jaunystės simpatija telefonu papliurpdavo, o mes juokdavomės, kad į žentus priimsim
 Ir mane nuo neatsimenu kada graužė, kad blogai rengiuosi ir atrodau - nei šukuosenos, nei klasikinių kostiumėlių, džinsai su marškinėliais ir žemakulniai, argi dera moteriai taip ?! Tik va draugių nebeturėjo, artėjant prie 100, draugės jau anapus... nors su panašaus amžiaus jaunystės simpatija telefonu papliurpdavo, o mes juokdavomės, kad į žentus priimsim  
 O vyresnis diedas, kad ir 26 būtų vyresnis, čia ne prie ko. Ne ta karta ir baigta. Va tėvą turėt yra gerai, kažkam esi vaikas. Aš saviškį palaidojau prieš 26 metus, dukters laukdamasi. Mano abu vaikai atėjo į senelių vietas - sūnus į MB tėvo, dukra į manojo. Marti yra pažadėjus proanūkį mamos 100-ajam gimtadieniui, tai guodžiuosi, kad rimta priežastis sulaukt. Paskui dar juk reikės pamatyt, kaip jis auga ir t.t. O blogiausiu atveju - neliks vieta tuščia, vietoj mamos gausiu anūką. Nors geriau turėt ir tą ir tą...