na ka jus kalbate? niekas negali Lietuvoje prekiauti bet kuo, ypac neatitinkant visu reikalavimu.
nejaugi dabar visi maisto papildai tik nuodai. juk ir paprasti vitaminai nuodai!!! o jeigu mazai zinai, tada ir nebe nuodai, o viskas tik gerai.
asmeniskai ir as geriu kilo.lt kokteilius. galiu tvirtai pasakyti, viska, ka esu bandziusi ir gerusi, tai skonis labai geras, kaina irgi tikrai atitinkanti kokybe.
turi visus zenklinimus ant pakuotes, jais tikiu ir pasitikiu.
kilo.lt komanda yra padejusi jau keliems mano pazistamiems mesti svori, ne vienas ju nesiskunde kilo.lt, atvirksciai, viskas tik gerai.
grizus prie kokteilio, jeigu esi linkes buti priklausomas arba kategoriskas, tai niekas nepades.
as dziaugiuosi visa konsultacija, laikausi taisykliu ir normu, skonis bananinis nerealus!
sportuoju ir laikausi nurodymu, geriu kokteili, jokios priklausomybes jam nejauciu (esu priklausoma nuo maisto labiau:)), chemijos netikrumo skoniu nejauciu.
gersiu ir lauksiu rezultatu, tikiu rekomendacijomis is draugu, nes ju patirtis tik gera.
peikite tai, ka patys sukuriate ir apsiginkite, o ne tai, kas jau turi tai, ka pripazista sertifikacijos ir kitos atsakingos istaigos!!!