Įkraunama...
Įkraunama...

Cvergšnauceriai

CVERGŠNAUCERIAI
user posted image
Cvergšnauceris skirtas atviriems, geriems, linksmiems žmonėms. Jei Jūs žmogus nuobodus, flegmatiškais – tai ne Jūsų šuo. Jis „kraujyje“ – tarnybinis šuo ir reikalauja teisingo ir kieto auklėjimo. Cvergšnauceris mokosi sparčiai, mielai, nors apie komandas dažnai turi savo nuomonę.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo malinua: 11 gegužės 2015 - 14:25
QUOTE(malinua @ 2015 05 11, 14:23)
CVERGŠNAUCERIAI
user posted image
Cvergšnauceris skirtas atviriems, geriems, linksmiems žmonėms. Jei Jūs žmogus nuobodus, flegmatiškais – tai ne Jūsų šuo. Jis „kraujyje“ – tarnybinis šuo ir reikalauja teisingo ir kieto auklėjimo. Cvergšnauceris mokosi sparčiai, mielai, nors apie komandas dažnai turi savo nuomonę.

Nuostabūs šuniukai wub.gif wub.gif wub.gif

Ačiū už gražiai pradėtą naują temutę, už naujus namus mirksiukas.gif thumbup.gif
Atsakyti
Ačiū už naują temą smile.gif

Šuniukai - nerealūs, taip tiesiasi rankos smile.gif

O mano mergina šiandien sėkmingai pametė paskutiniąją iltį, nereikėjo veto thumbup.gif
Atsakyti
Mūsų pirmieji bandymai stovėti smile.gif
user posted image
user posted image
user posted image
Atsakyti
Sveiki 4u.gif

Šiemet turėjau įdomią patirtį su antiparazitiniais preparatais.
Pernai metų sezoną nenaudojau jokių - erkių buvo pasigavusi vos du vienetus. Ankstesniais metais naudojau Advantix.
Šiemet gerąja pernai metų patirtim vyliausi taip pat gerai nugyventi sezoną, deja... puolė baisiai, tikrąja ta žodžio prasme, nes į dieną parsinešdavo po kelias. Kiek pavykdavo nurinkti, o kiek jau ir įsisegti spėjo. Kadangi sezono pradžioje nepavyko gauti nusipirkti Advantix, tai naudojau natūralias ekologines priemones (nepigūs jie, bet kvepia neblogai) - nesuveikė niekaip - pinigus išmečiau į balą galima sakyti, kaip nešėsi taip tebesinešė vabaliukus.
Nupirkau Advantix ir po to dar nei vieno neparsinešė.
Tokia šiemetinė mano patirtis 4u.gif
Atsakyti
Sveiki,

aš čia su pamąstymais truputį. Mano vaikai 6 ir 4 metų, žaidžia su šuniu jie kartais kvailokai - leidžia jam kandžiotis, silpnai aišku, plešia pagalius iš burnos,ir pan., kartais užgauna šunį, kartais šuo grybšteli su dantim. Anksčiau kaip ir drausdavau taip dūkti, bet paskutiniu metu pro pirštus žiūriu, siunta jie savaip. Bet vakar cvergiukė grybštelėjo kaimynų mergaitei, aišku žaisdama, kai mergaitė lupo pagaliuką šunei iš nasrų. Mergytė išsigando unsure.gif . Šuo tikrai neagresyvus, niekada nešiepia dantų. ir nežinau dabar iki kokios ribos leist taip žaisti, ar paskui nebus bėdos kad su kitu šuniu taip pažaidus nenukentės kuris vaikas unsure.gif. Dar mb papasakojo kad pažįstamą užpuolė savas azijos aviganis, šunį nušovė... Aišku nelyginu cvergo su azijatu smile.gif , bet neatsakingu šeimininku būt nenoriu. Pasipasakojau smile.gif .

Šuo kaip meškukas dabar atrodo, plaukas ilgas, aišku ir erkės segas. Buvom sulašinę kažkokių eko lašiukų ant kupros, bet nepanašu kad gelbėjo. kas įdomiausia, kad katei toje vietoje plaukai išslinko biggrin.gif (rašo kad tinka ir tom). Pernai per visą sezoną apie 12 erkių tebuvo, vyras pavasarį purškė nostomosan, kol nepabodo, bet tai labai nedaug tiek erkių sakyčiau. Dabar jau per tuos kelis pavasario mėn. tiek susirinko.
Atsakyti
Mes šiemet tai lašiukus tik sulašinom prieš porą savaičių. prieš tai tik vieną erkę buvom pasigavę, po to - nė vienos. Na bet aišku ir po miškus nelabai lakstom. O parke gal jų nedaug.
Kas liečia kandžiojimąsį. Aš jai tai leidžiu tik su manim ir mb. Su svetimais griežtai draudžiama. O ir man jei žaizdama grybšteli stengiuos sudrausmint. Svetimi kai bando žaist, stengiuos perspėt, kad gali grybžtelt žaisdama. Tada jie atsargiau elgiasi. Aišku vaikų neturim, tai nežinau kaip su jais būtų. Bet svarbu suprast, kad šuo ne žmogus ir dantis turi lotuliukas.gif
Atsakyti
Mūsiškė kai su vaikais įsidūkdavo irgi kartais būdavo, kad stipriau gribšteldavo dantukais arba mėgėja už kelnių apačios ar rankovių įsikabinus dantimis tampyt, bet kai keletą kartų jau piktybiškai vaikams įkando, tai greit buvo sudrausminta ir visos bėdos baigėsi. Nes jai šuniui laisvę duosi, tai ir šeimininkui vietos gali nebelikt smile.gif nesvarbu, kad šuo vizualiai mažas ir toks nekaltas atrodo.

O mes jau trečia para po sterilizacijos, tai taip jos gaila, kad visa tokia vargšė nelaiminga atrodo, liūdna, net padėti jai nieko negaliu, o tik laukti kol žaisda sugys. Net širdį graužia verysad.gif toks jausmas, kad iš sveiko šuns ligonį padariau:( Taip laukiam, kad greičiau atsigautų, vėl dūktų ir išdykautų su vaikais.
Atsakyti
Sveiki 4u.gif
Noriu pasidalinti tuo, kas atsitiko mums verysad.gif
Ravena matyt parsiveze erke is Estijos ( buvau kirpimo kursuose), nes kitur mes nebuvom, erke greiciausiai buvo po kaklu, ji ja matyt nusidraske. Sestadieni 15val. ji dar lojo ir lakste, o jau 18val. nebeatsistojo ant koju, ateme kojas. 19val. buvo nuvezta pas veta, padarytas tyrimas ir diagnoze aiski- babezioze. Buvo suleisti vaistai, pastatyta laseline, sekmadieni dar vaistai ir laseline, bet jautesi jau geriau ir ede, ir lake. pirmadieni pati vaziavau pas veta, dar suleido vaistu. Mes kaip ir pasveikom, aisku po geros savaites darysiu kraujo tyrima ir ziuresiu kaip funkcionuoja kepenys ir inkstai. Daktaras man paaiskino, kad siemet babezioze dvieju atmainu viena berods kandis kita is "g"raides. Tai va musu ta is "g", kerta per nervu sistema ir inkstus, slapimas spalvos nekeicia, bet labai nukencia inkstai sad.gif Baisiausia tai, kad as buvau parodoj Moletuose, o MB saskrydi, gerai, kad sunus pastebejo, kad su suniu kazkas ne taip ax.gif Gerai, kad yra geru draugu, kurie padejo mums siuo atveju.
Bukite budrus. g.gif
Atsakyti
liuka**, kaip gerai, kad spėjot, kad visi sureagavo greit ir tinkamai.
O kad ta bjaurubė 2 formų ir dar tokia greita - nežinojau. Realiai, jei išeini į darbą, vakare gali būti vėlu doh.gif
O puola erkės šiemet - žiauruma. Net su foresteriu viena sugebėjo į akies voką įsisiurbt blink.gif
Realiai saugom šunis, bet visa viltis į likimą - ar papuls zaraza, ar spėsi ...
Sveikit, tikiu, kad viskas bus gerai 4u.gif
Atsakyti
Pas mane irgi aplink visi tas erkes renka. Daug prasirgo jau. Esu girdėjusi, kad lašelinė babeziozės atveju lb blogai. Neva skystindama kraują ji babezijas dar greičiau paskirsto po organizmą(veterinaro žodžiai). Mano Kopai irgi buvo žaibiška, viskas valandos bėgyje, šuo akyse geso. bet per naktį kaip nauja... Labai džiugu, kad laiku sureaguota ir suspėta wink.gif
Atsakyti
Sveiki smile.gif

Oi, Liuka, džiugu už gerą pabaigą 4u.gif

Tiek kiek šiemet mažė nešė erkes namo - dar nebuvau mačiusi. Ir jokių miškų tam nereikia. Pievelėje, nuošalioje ne prie miesto.

Va kolegės šuniukas - tik baigėsi Advantix galiojimas tai universiteto kieme nušienautoje pievelėje kelias susirinko - minutės užteko praeiti - pievelė pastato kieme mažutė. Gerai, kad "ryžikas" šviesus - tai nurinkom.
Nesmagu, kai suserga verysad.gif
Atsakyti