Aš 41 nešioju, dar plati koją, tai tiko visi 41 dydis, gal vienos balerinkos šiek tiek į mažesnę pusę,bet jei siaura koja, tai galima ir tas nešioti, man gal labiau ant kojos nelabai kaip atrodė... O timpas pirkom one size, tai beige spalvos buvo man geros- 38-40 dydis, o draugė ėmė juodas, tai jai didelės, ten tikrai stambesnei labiau...
kai gausit pakomentuokit dydi man irgi berniukui reikia dar dukrai parodziau, tai supratau, kad mergaites tokiais neapmauciau niekaip, sake, mama tu ka, cia gi ne mergaitiski
Jau turime batukus, tai sakyčiau, kad dydį atitinka, nes maniškis dėvi 29-30d., tai šių 30d. dar didoki, bet su plačia pedute manau reikėtų didesnių, nes jie priekyje siauresni O šiaip tai gražiai žiurisi, tokie dailučiai ir labai lengvučiai!
Gal kas rekomenduos balerinkes? Ir dzinsai domintu. Pagal ismatavimus ilgis daugelis man trumpi nors ugis tik 168 cm. Ar as ne taip suprantu? Ar cia mada tokia, kad auksciau ciurnos dzinsai baigias?
Ir dzinsai domintu. Pagal ismatavimus ilgis daugelis man trumpi nors ugis tik 168 cm. Ar as ne taip suprantu? Ar cia mada tokia, kad auksciau ciurnos dzinsai baigias?