Įkraunama...
Įkraunama...

shoes-world.de

QUOTE(linaj @ 2015 06 05, 21:59)
O per kiek laiko atkeliauja prekes? Dauguma batu mazinti ar cia loterija?

sau vienus pirkausi padydinti, merginoms sak kad tie patys modeliai o dydžiai lyg spalvų skirtingi
Atsakyti
as vienus tepirkau, bet dydis atitiko mano nesiojama 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(linaj @ 2015 06 05, 21:59)
O per kiek laiko atkeliauja prekes? Dauguma batu mazinti ar cia loterija?

Aš 41 nešioju, dar plati koją, tai tiko visi 41 dydis, gal vienos balerinkos šiek tiek į mažesnę pusę,bet jei siaura koja, tai galima ir tas nešioti, man gal labiau ant kojos nelabai kaip atrodė... O timpas pirkom one size, tai beige spalvos buvo man geros- 38-40 dydis, o draugė ėmė juodas, tai jai didelės, ten tikrai stambesnei labiau...
Atsakyti
QUOTE(klakšt @ 2015 06 03, 21:19)
kai gausit pakomentuokit dydi  4u.gif  man irgi berniukui reikia  ax.gif  dar dukrai parodziau, tai supratau, kad mergaites tokiais neapmauciau niekaip, sake, mama tu ka, cia gi ne mergaitiski  biggrin.gif

Jau turime batukus, tai sakyčiau, kad dydį atitinka, nes maniškis dėvi 29-30d., tai šių 30d. dar didoki, bet su plačia pedute manau reikėtų didesnių, nes jie priekyje siauresni smile.gif O šiaip tai gražiai žiurisi, tokie dailučiai ir labai lengvučiai!
Atsakyti
Gražūs batukai, gaila mums deja per maži verysad.gif
Vidus oda batukai 36dydis

user posted imageuser posted image
išorėje-23сm. viduje apie 22,5cm
Atsakyti
Šios basuts mums irgi per mažos, o tokios fainos jei būtų didesnės tikrai kartočiau 35 dydis vidpadukas tiks 19,5cm. dydžio pėdutei
user posted image
Atsakyti
Gal kas rekomenduos balerinkes? Ir dzinsai domintu. Pagal ismatavimus ilgis daugelis man trumpi nors ugis tik 168 cm. Ar as ne taip suprantu? Ar cia mada tokia, kad auksciau ciurnos dzinsai baigias?
Atsakyti
QUOTE(padraika22 @ 2015 06 21, 15:44)
Ir dzinsai domintu. Pagal ismatavimus ilgis daugelis man trumpi nors ugis tik 168 cm. Ar as ne taip suprantu? Ar cia mada tokia, kad auksciau ciurnos dzinsai baigias?

Mada tokia doh.gif
Atsakyti
QUOTE(eeglijaa @ 2015 05 28, 15:06)
O koki dydi nesiojate ir koki emete? Jie didinti?  g.gif

Tikėjausi, kad bus mažinti biggrin.gif Bet įtariu, kad normalus 41 dydis. Išmatavimus parašiau mirksiukas.gif
Atsakyti
Pati nešioju 38-39 dydžio batus. Pirkau šiuos batukus:

Minkšti. Tikrai malonūs. Dydis atitinka (ėmiau 39 dydį). Tik gaila, kad siauresnei kojytei.
user posted image
user posted image

Medžiaginiai, bet patogūs. 38 dydis. Gaila, kad man buvo maži.
user posted image
user posted image

Dydis atitinga, lengvutės, patogios. Šias pasilikau sau
user posted image

Taip pat ėmiau skarelę. Maniškės raštas kitoks, nei šioje nuotraukoje, bet tikrai patenkinta. Spalvos ryškios, o balta net akinanti thumbup.gif
user posted image
Atsakyti
QUOTE(katydid @ 2015 06 26, 19:11)

pridėkit ir nuorodas 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(egliosha @ 2015 06 27, 09:47)
pridėkit ir nuorodas 4u.gif

Basutės http://www.shoes-wor...201428&lang=eng

Šviesūs batukai http://www.shoes-wor...197736&lang=eng

Tamsūs batukai http://www.shoes-wor...201940&lang=eng
Atsakyti