Įkraunama...
Įkraunama...

Kontraceptinės tabletės Leverette

Sveikos, gal kuriai nors iš jūsų teko vartoti kontraceptines tabletes Leverette? Ar pasireiškė koks nors šalutinis poveikis? Ar labai augo svoris?? Norėčiau išbandyti, bet tiek visokių neigiamų savybių apie jas perskaičiau. Net vėžio rizika padidėja, o jeigu dar pradės pykinti? Jei dar vėmimas prasidės tai ir veiksmingumo nebus. Suprantu, kad kiekvienos organizmas skirtingas, bet įdomu, kaip būtent jūs jautėtės vartodama šias tabletes? Pasidalinkite savo patirtimi.
Ir dar norėjau paklausti, apskritai vartojant tabletes, jeigu pasireiškia koks nors labai stiprus šalutinis poveikis, ar nustojus tabletes vartoti iš karto sveikata atsistato? Turiu omeny pvz svorio augimą, galvos skausmus, pykinimą. Ar nutraukus tablečių vartojimą, greitai nukris tie priaugti kilogramai? Parašykite, prašau ir tos, kurios apskritai kažkokias KT vartojate, kaip su tais pykinimais, svorio augimu buvo būtent jums.
Atsakyti
Apie šalutinį poveikį, tai galvos skausmas, svorio augimas ir pykinimas praeis, kai baigsi vartoti tabletes. Tačiau, jei vartojimo periodu priaugsi svorio - baigus vartoti svorio nesusigrąžinsi. Tiesiog svorio augimas turėtų sustoti, o kalbant apie numetimą, tektų papildomai pasistengti smile.gif Tačiau šalutinis poveikis pasireiškia ne visoms, kurios vartoja kontraceptikus ir dažniausiai maža dalis merginų juos jaučia.

O jei jautiesi neužtikrinta - siūlau pasitarti su ginekologe. Jos turi ir kompetenciją, ir žinių, ir patirties, kad galėtų tinkamai padėti išsirinkti kontraceptines tabletes. smile.gif
Atsakyti
As irgi manau, kad ginekologu darbas paaiskinti apie visas galimas salutines reakcijas!

Bet kokiu atveju (ka ismokau) reikia skaityt apie veikliaja medziaga, o ne pavadinima, nes realiai skiriasi tik kaina, o visa kita yra visiškai tas pats... 4u.gif
Atsakyti