Įkraunama...
Įkraunama...

Akvariumas

QUOTE(Tuomce @ 2015 05 12, 20:43)
nereikia taip jautriai reaguoti wink.gif
Pagrinde tai kliuna tas kicas akvariume- netikri laivai, vazonai  ax.gif ypac kai ju dydziai panasus biggrin.gif na naturaliai taip nebun. Paemus masteli tai arba augalai gigantai mutantai, arba laivas vaikiskas biggrin.gif

Neee, nu tai dar buna baidokai, sliubkes, pripuciami plaustai, baidarkes, gelbejimosis ratai... nu bet ir kandonai buna, tik nieks ju i akvariuma juk nededa? g.gif O kazi kodel??? blink.gif
--------
Tuomce, as jau kaip ir paruostas belenkokiems reginiams/renginiams, bet jei imanoma,- lai tai nutinka po futbolo lotuliukas.gif (Arba bent jau per pertrauka) drinks_cheers.gif
P.S. Gal prisimenat kur mano bilobilis ir valerijono lasiukai? bigsmile.gif
Atsakyti
Nu va Arvydas atsiliepė, dedu:

user posted image
Atsakyti
QUOTE(Tuomce @ 2015 05 12, 21:30)
Nu va Arvydas atsiliepė, dedu:

AHA!!! UZSKAITOM!!! lotuliukas.gif Tai tik nesakyk, kad cia dar "pries remonta" biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(arvydas. @ 2015 05 12, 21:36)
AHA!!! UZSKAITOM!!!  lotuliukas.gif  Tai tik nesakyk, kad cia dar "pries remonta"  biggrin.gif

Taip čia dabartinis vaizdas. Tas kuris man baisus. Realiai foto gražiau atrodo nei realybėj
Atsakyti
g.gif aš irgi tokio ,,baisaus" norėčiau... ax.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Corvus_Corone: 12 gegužės 2015 - 20:46
QUOTE(Corvus_Corone @ 2015 05 12, 21:46)
g.gif  aš irgi tokio ,,baisaus" norėčiau... ax.gif

foto nesimato, kaip kai kurie augalai nunykę, užpulti rudadumblio.
Čia galima rasti akvariumo dalį istorijos http://aquascape.lt/...00ltr-augalinis tikrai buvo geresnių laikų.. dabar tai baisus ir tiek. Palyginkit paskutines foto su šiandienos, suprasit apie ką aš wink.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Tuomce: 12 gegužės 2015 - 20:56
QUOTE(Tuomce @ 2015 05 12, 22:54)
foto nesimato, kaip kai kurie augalai nunykę, užpulti rudadumblio.
Čia galima rasti akvariumo dalį istorijos http://aquascape.lt/...00ltr-augalinis tikrai buvo geresnių laikų.. dabar tai baisus ir tiek. Palyginkit paskutines foto su šiandienos, suprasit apie ką aš wink.gif

blush2.gif aš tokių grožių iš vis nemačius biggrin.gif gyvai...foto tai fantastika atrodo ..kadanors gal ir aš tokiems dalykams užaugsiu rolleyes.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Corvus_Corone: 12 gegužės 2015 - 21:09
QUOTE(Corvus_Corone @ 2015 05 12, 22:08)
blush2.gif  aš tokių grožių iš vis nemačius biggrin.gif gyvai...foto tai fantastika atrodo ..kadanors gal ir aš tokiems dalykams užaugsiu  rolleyes.gif

Taigis negis nesuprantat, kad cia is musu tik TYCIOJAMASI!!
Naujoke ant bajerio pafotosopino, o mes cia jau alpstam biggrin.gif mirksiukas.gif tongue.gif
Nu biski pavydu ir to rudadumblio, o, kad paFsopint nemoku blush2.gif
Bet Tu, Tuomce, daugiau jau niekur nebedinginek! OK? 4u.gif
Atsakyti
Nu ne taip jau ir jautriai sureagavau ax.gif Siaip tai cia juk pirmas blynas , tai... ax.gif
O kas del kritikos tai ji visuomet naudinga drinks_cheers.gif
Atsakyti
QUOTE(Kity @ 2015 05 13, 01:14)
Nu ne taip jau ir jautriai sureagavau  ax.gif  Siaip tai cia juk pirmas blynas , tai...  ax.gif
O kas del kritikos tai ji visuomet naudinga  drinks_cheers.gif

Buvau ir aš gavus pylos už koralą plastmasinį biggrin.gif doh.gif Bet tikrai nesamonė su juo buvo, dabar mano akvariumas natūralus ir man labiau patinka thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(Daiva R. @ 2015 05 13, 07:17)
Buvau ir aš gavus pylos už koralą plastmasinį  biggrin.gif  doh.gif  Bet tikrai nesamonė su juo buvo, dabar mano akvariumas natūralus ir man labiau patinka  thumbup.gif

Butum pati nepasakius, kad plasmase nelabai ir suprastume biggrin.gif Tas Tavo koralas dar visai i tema prie povandeninio pasaulio. Tik tikri koralai kazkaip vandeni gadina todel ir pradejom po biski skersakiuot biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Tuomce @ 2015 05 12, 21:25)
*šiaip deda ir nežievintas tas šakas, tiek kad po kurio laiko ptupet pradės, bet vaizdas gerokai naturalesnis  smile.gif

Nelygu koks medis, bet zieve gali pradet dazyt vandeni. Bent jau i samane idejus azuolo zieve ir pora savaiciu palaikius,- nei pagal spalva, nei pagal skoni nuo skotisko viskio neatskirsi schmoll.gif
Man buvo sovus mintis is kokios nors tosies pasigamint galini fona. Turetu visai padoriai atrodyt, bet vis tik pabijojau rizikuot blush2.gif O PVZ riebiai nulakavus gal ir visai nieko butu... rolleyes.gif
Atsakyti