Įkraunama...
Įkraunama...

Planuojame! Bet dar ne dabar. 29

Apklausa: Kada planuosime mažiuką? (11 nariai(-ių) jau prabalsavo)

Balsuoti
Svečiai balsuoti negali
Sveikutės smile.gif Būsiu palaikymo komandoje wink.gif

Iš savo patirties... Gerai, jog bent kartą paklausiau ne proto, o širdies balso... Lyg ir jauna buvau, sveika, o vis vien ''krikštą'' apturėjau... Laimei, dabar jau ne sūpuoju, bet gaudau po namus savo didžiausią turtą smile.gif O kas liečia darbą, karjerą... Kai nori, viską spėji wink.gif

QUOTE(HappyAngel @ 2015 09 18, 09:48)
Teisingai mąstai. Kada, jei ne dabar... Aš va, pavyzdžiui, būčiau žinojusi, kad tokia situacija man susiklostys, tikrai nebūčiau tiek atidėliojusi, nors tuomet atrodė, kad dar ne laikas, aplinkybės blogos, tas negerai, anas negerai... Dabar gailiuosi, kad tiek laiko praradom. Na, bet žinotum kur krisi, pagalvę pasidėtum smile.gif

Gal kažką praleidau... Kas tamstai nutiko? unsure.gif Jei lendu ''į širdį'' - iš kart atsiprašau, gali ir neatsakyti friends.gif 4u.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo sandrul: 18 rugsėjo 2015 - 14:28
QUOTE(Pikų*dama @ 2015 09 18, 10:00)
vat as ta pati galvoju.. man jau virs 30, nezinia kiek laiko tas planavimas gali uztrukti..

didziausios sekmes ''darbuose'', kaip lauksim ziniu bigsmile.gif

HA, palaikau tave labai, turi pasisekt wub.gif

O pas mus nieko naujo biggrin.gif ir kazin ar bebus kada 4u.gif Bet vistiek uzsuku cia ir kitaip negaliu smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Madam W... @ 2015 09 18, 15:14)
didziausios sekmes ''darbuose'', kaip lauksim ziniu  bigsmile.gif

HA, palaikau tave labai, turi pasisekt  wub.gif

O pas mus nieko naujo  biggrin.gif  ir kazin ar bebus kada  4u.gif  Bet vistiek uzsuku cia ir kitaip negaliu  smile.gif

aciu,
neziurim mes i tai kaip i "darba", veikiau kaip i malonuma. malonus procesas, vienok lotuliukas.gif

neprarask optimizmo, bus ir tavo kieme svente 4u.gif
Atsakyti
Sveikos, Jau senokai pasiskaitau ir matau kad ne viena tokia esu, kuri nori, bet vis nelaikas ir nelaikas...
Bet jau nutarem, kad uz metu imsis sauktis leliuka.

Musu pirmas vaikutis buvo musu neplanuotas ir kai suzinojau, kad laukiausi, rodes visas pasaulis isslydo is po koku. Buvau 26-eseriu ir jauciausi visai nepasiruosus kudykiui. Bet jau nuo gimimo negaliu atsidziaugti, kad jis yra. Nesutrukde jis ne karjerai (zinoma sutrukde tai, kurios siekiau pries pat pastojant), bet esu tikra, kad nebuciau tiek pasiekus, kiek pasiekiau dabar, jei ne jis. Nes jis visada buvo mano didziausias paskatinimas eiti i prieki. Visada troskau ir tebetrokstu, kad uzauges mano sunus su pasididziavimu sakytu: "stai si moteris- mano mama!" Asmeniskai man nera didesnes motyvacijos eiti pirmyn, nei mano sunus.

Taigi dziaugiuosi, kad jis pas mus atejo neviestas, nes ko gero, iki siandien vis kartotume "dar ne laikas".

Musu sunus kitais metais jau zygiuos i mokykla. Vasara planuojame pagaliau susituokti. O tada ir sauksimes antra vaikuti. Idealiu atveju, paskui ji ir trecia wub.gif
Jei tik viskas bus gerai.
Atsakyti
QUOTE(Brillante @ 2015 09 18, 17:53)
Sveikos, Jau senokai pasiskaitau ir matau kad ne viena tokia esu, kuri nori, bet vis nelaikas ir nelaikas...
Bet jau nutarem, kad uz metu imsis sauktis leliuka.

Musu pirmas vaikutis buvo musu neplanuotas ir kai suzinojau, kad laukiausi, rodes visas pasaulis isslydo is po koku. Buvau 26-eseriu ir jauciausi visai nepasiruosus kudykiui. Bet jau nuo gimimo negaliu atsidziaugti, kad jis yra. Nesutrukde jis ne karjerai (zinoma sutrukde tai, kurios siekiau pries pat pastojant), bet esu tikra, kad nebuciau tiek pasiekus, kiek pasiekiau dabar, jei ne jis. Nes jis visada buvo mano didziausias paskatinimas eiti i prieki. Visada troskau ir tebetrokstu, kad uzauges mano sunus su pasididziavimu sakytu: "stai si moteris- mano mama!" Asmeniskai man nera didesnes motyvacijos eiti pirmyn, nei mano sunus.

Taigi dziaugiuosi, kad jis pas mus atejo neviestas, nes ko gero, iki siandien vis kartotume "dar ne laikas".

Musu sunus kitais metais jau zygiuos i mokykla. Vasara planuojame pagaliau susituokti. O tada ir sauksimes antra vaikuti. Idealiu atveju, paskui ji ir trecia  wub.gif
Jei tik viskas bus gerai.

sekmes tau dideliausios,
labai man ikvepe optimizmo tavo zodziai wub.gif
Atsakyti
nius, ka savaitgali veikiat? ax.gif
Atsakyti
Tvarkėmės kaip bepročiai, prisikepėm kugelio, prikirtau, reiks eiti į lovą su knyga, nusipelniau poilsio biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(HappyAngel @ 2015 09 19, 19:31)
Tvarkėmės kaip bepročiai, prisikepėm kugelio, prikirtau, reiks eiti į lovą su knyga, nusipelniau poilsio biggrin.gif

apie kugeli seniai svajoju, bet jauciu iskepus valgyciau viena biggrin.gif
ka skaitysi? ax.gif
man staigios lomkes saldaus uzejo.. man nebudingos.. blush2.gif
Atsakyti
Moterie, kada NT gadinsi?

O skaitysiu nežinau ką, kiba Harį Poterį vėl reiks išsitraukti biggrin.gif Ant pasakų patraukė biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(HappyAngel @ 2015 09 19, 19:36)
Moterie, kada NT gadinsi?

O skaitysiu nežinau ką, kiba Harį Poterį vėl reiks išsitraukti biggrin.gif Ant pasakų patraukė biggrin.gif

vyras liepe ryt biggrin.gif bet manau dar anksti..

nusipirkau spanguolinio torto bigsmile.gif

mane ant detektyvu - Grange nauja knygau gavau, alleluja lotuliukas.gif
Atsakyti
Pikų*dama, gal pasidavei vyro spaudimui? bigsmile.gif

Detektyvus aš dievinu! Bet dabar neturiu jokio naujo sad.gif
Atsakyti
QUOTE(HappyAngel @ 2015 09 20, 07:48)
Pikų*dama, gal pasidavei vyro spaudimui? bigsmile.gif

Detektyvus aš dievinu! Bet dabar neturiu jokio naujo sad.gif

balta balta kur dairais biggrin.gif kitaip ir negalejo buti, bet ai, del viso pikto pasidariau biggrin.gif

biblioteka tokiais atvejais yra geeeeris wub.gif
Atsakyti