Įkraunama...
Įkraunama...

Internetinės parduotuvės be tarpininkių

QUOTE(Murčikas @ 2015 05 14, 15:55)
tai va, kad as jau isstudijauvau ir daug kur atsiliepimuose raso, kad spalva gavo ne navy, o black, arba neaiskia kokia  doh.gif

megstukus jau papirkau siuos  biggrin.gif

arba klaida idejo, arba perkant foto atrode kaip navy, o is tikro buvo juoda - daug kam uniformas esu pirkus - tokio bajerio nebuvo (3 klases aprengiau...)
Atsakyti
QUOTE(Murčikas @ 2015 05 14, 15:21)
tai va su tais navy problema,kd jie daznai vos ne juodi buna, zodziu galvos skausmas bus  doh.gif

as uniformines kelnes esu is 5 skirtingu pardziu isbandzius, tai medziagos skiriasi, bet navy visur navy. kostiumai klasikiniai navy spalvos tai biski sviesesni nei uniformos, bet labai nezymiai.

kokybe labai Marks and Spencers patiko mokykliniu kelniu, ir pasiuvimas super, as kudam bernui slim modelio pirkau, tai atrodo liuks palyginus su siutom ar turginiais kostiumais kitu berniuku ax.gif tik aisku kaina nemaza, kitur 2-3 poras kelniu vietoj vienu uz ta kaina galima pagaut

ten ir mergaitems turi buti is ko pasirinkti, paziurekit, gal kokiu nuolaidu imes
Atsakyti
QUOTE(adriatic @ 2015 05 14, 16:03)
kokybe labai Marks and Spencers patiko mokykliniu kelniu, ir pasiuvimas super, as kudam bernui slim modelio pirkau, tai atrodo liuks palyginus su siutom ar turginiais kostiumais kitu berniuku ax.gif tik aisku kaina nemaza, kitur 2-3 poras kelniu vietoj vienu uz ta kaina galima pagaut

ten ir mergaitems turi buti is ko pasirinkti, paziurekit, gal kokiu nuolaidu imes

kokybe ir man ju super, tik kiek rubu esam tureje - kazkaip mazinti pasirode g.gif O del kokybes - matalano panasi, tik kaina zemesne (as apie audinius uniformu), asdos gal prasciausi, tik megztiniai faini ju mergaitems
Atsakyti
Priminkit - Uniqlo pačios negalim pirkt, ar ne g.gif .
Atsakyti
QUOTE(Kriiste @ 2015 05 14, 16:20)
kokybe ir man ju super, tik kiek rubu esam tureje - kazkaip mazinti pasirode g.gif  O del kokybes - matalano panasi, tik kaina zemesne (as apie audinius uniformu), asdos gal prasciausi, tik megztiniai faini ju mergaitems

man irgi pasirode kelnes mazintos, bet metams besibaigiant aptikau, kad jos yra paruostos atlenkimui jas isaugus is ilgio doh.gif istraukiau siula ir vuolia! kelnes tapo tinkamo ilgio antrakart lotuliukas.gif thumbup.gif kitamet zinosiu iskart ir trauksiu siula, nes po metu devejimo atlenkus biski matos buvusio lenkimo vieta biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Amrinasta @ 2015 05 14, 16:24)
Priminkit - Uniqlo pačios negalim pirkt, ar ne  g.gif .

Deja negalim - nepriima lietuvisku korteliu schmoll.gif
Atsakyti
QUOTE(chruste @ 2015 05 14, 16:14)
Gal galite, kad padėti su GAP.eu grąžinimu. Atrodo, kaip ir viskas aišku, nueini į returns, atsispausdini etiketę ir eini į paštą? Bet gražinimo etikečių generatorius neveikia sad.gif, nieko nesiunčia ir neformuoja. Kas tada? Pačiai užrašyti visus duomenis? Tikriausiai pašte tuomet iš manęs nieko nepriims už dyką? Gal kam panašiai yra buvę?

Man veikia, kur spaudziat?
Aa, jau matau, išsiaiškinot mirksiukas.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo vaiduliauskis: 14 gegužės 2015 - 16:09
Merginos, gal galit parekomenduot dienini krema veidui su spf ir tinkanti riebiai/misriai odai?
Turiu demiu (pigmentines ar kaip jos vadinasi) ant veido, kurios ryskeja nuo saules - norisi, kad vasara taip smarkiai "neislystu" tas grozis doh.gif . O kremuko kazkokio kasdienai reikia g.gif
Buciau labai dekinga uz pagalba 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Giedre Gr @ 2015 05 14, 17:39)
Merginos, gal galit parekomenduot dienini krema veidui su spf ir tinkanti riebiai/misriai odai?
Turiu demiu (pigmentines ar kaip jos vadinasi) ant veido, kurios ryskeja nuo saules - norisi, kad vasara taip smarkiai "neislystu" tas grozis  doh.gif . O kremuko kazkokio kasdienai reikia  g.gif
Buciau labai dekinga uz pagalba  4u.gif

Labai patinka lengvas kremas specialiai vasarai su spf15 is green people 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Murčikas @ 2015 05 14, 15:21)
tai va su tais navy problema,kd jie daznai vos ne juodi buna, zodziu galvos skausmas bus  doh.gif

Maniske irgi smulkute, kudute, ir kadangi pirmoke, tai pirkau mokyklos siuta uniforma biggrin.gif Tiesiog norejosi turet iskart su emblemom. Tai del navy spalvos irgi idomiai. Ta navy tikrai labai tamsi, bet va ir gap pirkau mokyklini megztuka, tai tas vistiek tamsesnis, jau vos ne juodas visai g.gif nors tikroji uniforma irgi tamsi labai, nu bet vistiek kazkiek sviesesne ta spalva g.gif bet aisku ir medziagos skiriasi, gal delto ax.gif
Papildyta:
O gal situos kas pirko? Idomu realiai kuris is ju grazesnis, ir dydziai kaip g.gif Mum reikia, kad uzsegimas butu trikampiu 4u.gif

http://direct.asda.c...default,pd.html

http://direct.asda.c...default,pd.html
Atsakyti
Kaip jus tas uniformas perkat? Ar pas jus mokyklose nesiuna, neliepia is ju viska pirkti? Ir kaip priderinat? Mano dukterecia vien uz sarafana netoli 200 lt paklojo. Languota medziaga kazkokia. Domiuosi, nes ir mums bus aktualu kitamet.
Atsakyti
QUOTE(padraika22 @ 2015 05 14, 18:14)
Kaip jus tas uniformas perkat? Ar pas jus mokyklose nesiuna, neliepia is ju viska pirkti? Ir kaip priderinat? Mano dukterecia vien uz sarafana netoli 200 lt paklojo. Languota medziaga kazkokia. Domiuosi, nes ir mums bus aktualu kitamet.

Mes siuvom, bet pas mus sarafanu nera, tik megztukai/dzemperiukai/liemenes. Tai viena nupirkau su emblema ju, o kitus galima nupirkti pe=akeitimui, jei tarkim nespeji isskalbt, o reikia extra.
Atsakyti