Įkraunama...
Įkraunama...

Internetinės parduotuvės be tarpininkių

QUOTE(JMD @ 2015 05 15, 09:20)
eisiu per pietus i maxe, uzeisiu ir as biggrin.gif
O kada bus galima tuos batu balzamus pasiimti? Labai ilgai laukem ir labai reikia jau biggrin.gif rankines mano verkia biggrin.gif

Kieno pas mane (centras, Pilaite), galite skambinti, tartis, siandien kelis i darbuka paemiau, darbe busiu kazkur iki 15
Atsakyti
Labas rytas,
gal kas is vente-privee geox perkate? prisisrinkau krepšą, o kortos nepriima, kojos verkia matant kaip dydžiai nyksta.
Atsakyti
QUOTE(JMD @ 2015 05 15, 08:20)

Gal galit mest akį, ar 30-32 dydžio ko nors gero yr? 4u.gif 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(JMD @ 2015 05 15, 09:20)
O kada bus galima tuos batu balzamus pasiimti? Labai ilgai laukem ir labai reikia jau biggrin.gif rankines mano verkia biggrin.gif

kantrybes dar biggrin.gif kol kas matau kad PASILAICIUS priemusi mergaite siuntinio nepasieme is terminalo mirksiukas.gif kitos dvi siuntos vilnieciu jau atsiimtos ir susisiekite su dalintoja telefonais, nurodytais email smile.gif taip pat dvi mergaites, kurios jungesi is klaipedos-siuntinukai jau pasieke klaipeda ir paskabinkite nurodytu telefonu atsiemimui mirksiukas.gif
Papildyta:
QUOTE(Altika @ 2015 05 15, 08:33)
Darlia25, gal siandien pirksit is E5P? 4u.gif

kol kas - ne mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Murčikas @ 2015 05 15, 09:02)
Kriiste, o kai eina i burelius mokykloje, tai vistiek su uniforma ane? Na pradziai gal vistiek iprotis pirkti liks  lotuliukas.gif  galvoju gal ne tik mokykloje lankys burelius, aisku dukrai stresas, kaip cia ta uniforma, kur tada ryskiai rengtis, liks i kiema negailet tada bent jau tu rubu

tai kad bureliai po pamoku buna, namo negryzta...
pas mus pakanka veiklos mokykloje, tai kitur ir nelankom, gryzus kol persirengia, pavalgo, su pamokom susitvarko, kiemui ne kazka lieka... o jei ir lieka, draugas dviratis, rengias tik treningus..., ziema i kiema kombikelnes. Rubu tikrai tiek nebereik kiek darzeliu metais... Keiciasi viskas...
Atsakyti
QUOTE(Murčikas @ 2015 05 15, 09:02)
Kriiste, o kai eina i burelius mokykloje, tai vistiek su uniforma ane? Na pradziai gal vistiek iprotis pirkti liks  lotuliukas.gif  galvoju gal ne tik mokykloje lankys burelius, aisku dukrai stresas, kaip cia ta uniforma, kur tada ryskiai rengtis, liks i kiema negailet tada bent jau tu rubu  smile.gif

Taip ir buna, kas belieka, jei daug pripirkta, o vien iseigai jei palikt, tai ir liks nauji tie rubai biggrin.gif uztat su draugem graziai apsirengus laksto thumbup.gif lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Murčikas @ 2015 05 15, 08:02)
P.s. RENKU TESCO DIRECT, jeigu surinksime iki 75 svaru, bus 10 svaru nuolaida. siuntimas berods 3.90, dar pasitikslinsiu. Neblogos kainos orchard toys zaidimams, galima rinktis ne tik is zaislu, bet ir visko kitko. jeigu ka rasykite i murcikas@gmail.com  4u.gif

Virš 50 sv. suntimas nemokamas UK 4u.gif

QUOTE(Gute444 @ 2015 05 15, 08:25)
Labas rytas,
gal kas is vente-privee geox perkate? prisisrinkau krepšą, o kortos nepriima, kojos verkia matant kaip dydžiai nyksta.

Kokia korta pirkot g.gif ?
Atsakyti
Renku http://www.beautyatcreightons.co.uk/

Vilnius, Pašilaičiai. Kitur galiu siųsti per paštomatus.
loramloram@gmail.com
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Loram: 15 gegužės 2015 - 09:10
QUOTE(priklausomybe @ 2015 05 15, 08:57)
Virš 50 sv. suntimas nemokamas UK  4u.gif
Kokia korta pirkot  g.gif ?

Paprastutis seb'o vitruon'as, šiaip jis man beveik visur eina, o cia netiko.
Atsakyti
Noriu ir aš geox, gal kuri iš Vilniaus pirks ? 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Loram @ 2015 05 15, 09:09)
Renku http://www.beautyatcreightons.co.uk/

Vilnius, Pašilaičiai. Kitur galiu siųsti per paštomatus.
loramloram@gmail.com

Rinksit iki nemokamo siuntimo uk?
Atsakyti
QUOTE(padraika22 @ 2015 05 15, 10:26)
Rinksit iki nemokamo siuntimo uk?

taip
Atsakyti