Įkraunama...
Įkraunama...

Internetinės parduotuvės be tarpininkių

QUOTE(elizieja @ 2015 05 13, 22:32)
nebuvo, kada gilintis į sąlygas pirkau per tarpininkę  blush2.gif

aaa, tada jau negrazinsit...
Atsakyti
QUOTE(Kriiste @ 2015 05 13, 19:57)
jo jo george wink.gif Asda yra prekybos centras (ale musu maksima), o george - jame esantis rubu skyrius wink.gif
Papildyta:
http://direct.asda.c...default,sc.html

as turiu ta maike uz 3 svarus trumpom rankovem, maikutes be rankoviu (buvo komplektukai po 2 - balta ir juoda) ir sortukus, kolege pirkos toki, kaip pas jus

Gal galit paklausti ar einant nekyla i viršų .Nes man nepatikimai visad atrodė ,kad gali i viršų kilti arba suktis .... blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(Anyte_uogyte @ 2015 05 13, 22:42)
Gal galit paklausti ar einant nekyla i viršų .Nes man nepatikimai visad atrodė ,kad gali i viršų kilti arba suktis .... blush2.gif

dabar jau velu - as turiu maikutes - tai jei susikisu i dzinsus, kelnes - nekyla, nesirango, bet ant virsaus tai rangos...
Atsakyti
QUOTE(roka @ 2015 05 13, 18:21)
Viskas aišku, ačiū merginos. Būtent taip ir nutiko, nuskaičiuota 0.41. Ačiū už pagalbą  smile.gif
Papildyta:
Kadangi niekas naujos temos ilgai nesukūrė, neturėjau kaip pasakyti, kad prekės jau nupirktos. Šįryt dar gavau krepšių biggrin.gif Poros valandų bėgyje darysiu dar vieną pirkimą. Jei kas dar norėtų prisijungti - prašom.

o kaip susigaudyti kainuose? čia urmu parduoda? ar kaip? /www.shoes-world.de
Atsakyti
Antras dublis. Shoes-world.de NUPIRKTA. showoff.gif
Einu galvą pravėdint, nebėr jėgų, skaičius rytoj ryte sužiūrėsim, būkit prašau eteryje.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo roka: 13 gegužės 2015 - 22:13
Dar prieš užmiegant kai ką papasakosiu.
Man patinka, kai prekių pasiimt ateina vyrai hi.gif

Šiandien:
Laba diena - Laba - Aš atvažiavau daiktų - Kokių? - Vaikiškų - Hm.(turiu Tukio siuntinių dalyboms) Kokia pavardė - Vardas Pavardė - Nėra, sakau (galvoju, shoes-world). Koks supermamos nikas? - Kas? Nežinau - Hm. O kas turėtų būti? - (vyras išsitraukia sąsiuvinio lapą, iš abiejų pusių prirašytą, raudonai pribraukytą, lipdukais žymekliais aplipintą) Crocsai, sako. - Aaa, viskas aišku. Paduodu. - (Žmogus traukia piniginę) Kiek? - Sumokėta, sakau. - (žmogus išsitraukia vėl savo špargalkę, pastudijuoja) Aaa, aha, sumokėta, ačiū. - Sakau, čia tiek taškų turit aplėkt? lotuliukas.gif (nebesusilaikau, juokiuosi, teisingiau žvengiu) - Aha, sako. Ir labai gražiai šypsosi biggrin.gif

Žodžiu, baigiam dabar pirkt, einam į lovas, apsikabinam savo vyrus, pabučiuojam ir visa kita, o rytoj vėl susitinkam.

P.S. Nepykit, jei kas saviškį atpažinot, aš nepiktai hihihi.gif Šaunuolis vyras, viskas gerai, orientuotas, instruktuotas, čia tas pokalbis greitai vyko. Tik pagalvojau, kaip mes juos kartais kankinam. Biški hihihi.gif lotuliukas.gif
Papildyta:
QUOTE(MICKEYO @ 2015 05 13, 22:11)
o kaip susigaudyti kainuose? čia urmu parduoda? ar kaip? /www.shoes-world.de

Šone kairėje pasirinkite pardavimą poromis.
Kainą matysite prisiregistravusi.
Geriau rinkitės De arba En kalbas.
Atsakyti
QUOTE(Kriiste @ 2015 05 13, 19:57)
jo jo george wink.gif Asda yra prekybos centras (ale musu maksima), o george - jame esantis rubu skyrius wink.gif
Papildyta:
http://direct.asda.c...default,sc.html

as turiu ta maike uz 3 svarus trumpom rankovem, maikutes be rankoviu (buvo komplektukai po 2 - balta ir juoda) ir sortukus, kolege pirkos toki, kaip pas jus

Kazkaip pasimeciau koki dydi reiketu pirkti man su 96 krutine, 86 lemuo ir 110 klubais ta maikute? Kvepuot noreciau, bet noretusi kad apsitrauktu smagiai, gal galite rekomenduot. L/XL? ar bus didele?
Atsakyti
QUOTE(jonas_k @ 2015 05 13, 23:42)
Kazkaip pasimeciau koki dydi reiketu pirkti man su 96 krutine, 86 lemuo ir 110 klubais ta maikute? Kvepuot noreciau, bet noretusi kad apsitrauktu smagiai, gal galite rekomenduot. L/XL? ar bus didele?

as paprastai perku 16 dydi, megstu laisvesnius rubus, siu emiau s ir m, tai su s sunku kvepuot, kazkam perleidau, o m nesioju.
Atsakyti
QUOTE(Kriiste @ 2015 05 13, 23:49)
as paprastai perku 16 dydi, megstu laisvesnius rubus, siu emiau s ir m, tai su s sunku kvepuot, kazkam perleidau, o m nesioju.

aisku, aci labai, jauciu reiketu isbandyti ir man smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Tresor @ 2015 05 13, 12:53)
Mergaites,
kvieciu jungtis prie cocooncenter smile.gif
Truksta 12 euru iki nemokamo siuntimo smile.gif

Siandiena apie pietus perku, jei kas norite prasom prisijungti 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(roka @ 2015 05 13, 23:33)
Dar prieš užmiegant kai ką papasakosiu.
Man patinka, kai prekių pasiimt ateina vyrai  hi.gif

tikrai kartais pagarba drinks_cheers.gif nes maniskis tikra nevaziuotu jokiu smutkiu pasiimti pas supermamas biggrin.gif is kits puses gerai,nes nezino kokio gerio sau ir vaikams parsivezu biggrin.gif
Atsakyti
INformacijai: kas laukia iš manęs laiškų skaičių ir pan, teks turbūt kelias dienas palaukti. vakar vaikas patyrė šiokią tokią galvos traumą, ten dabar reik stebėt ir daugiau laiko jam skirti 4u.gif
Atsakyti