Įkraunama...
Įkraunama...

Stambulo klinikos, TR. 22tema

QUOTE(linulyte @ 2015 05 18, 11:22)
Merginos ar esate kuri apsistojusi Tempo hotel? Ar jis toli nuo ligoninės? Kaip ten aplinka ir t.t ?

Mes buvom. Viskas liuks. Ir kaina norma klinikos klienrams 55 eurai visai netoli. Mes dar per kiemus nusileidom tai išvis arti
Atsakyti
QUOTE(-Murke- @ 2015 05 18, 06:19)
Na yra du budai smile.gif

- senovinis, atsispausdini google maps namai-ligonine marsruta ir veikia;
- ne toks archaiskas - kokia maps/gps programele turet, kuri veiktu be interneto - susivedi adresus ir varai smile.gif

Yra ir trecias, sita mes isbandem pirma karta biggrin.gif mazdaug zinoti kur yra ligonine, t.y. i kuria puse ir bandyt tiesiog ja surasti. Tada pasiklysti, ir kai jau tikrai lieka nedaug laiko iki konsultacijos imti taxi smile.gif taxi nebrangus, tik reiktu tureti adresa uzsirasius, nes nieko neina su jais pasisneket.

Mes tai naudojomes pirmuoju ir antruoju budu, ypac pirma karta, kai nuvykom, o dabar, jei reikia, i pagalba google maps naudojames - ji man labiausiai suorantamabuvo is visu siulytu programeliu smile.gif
Siandien prie ligonines snektelejom su lietuviu porele, kuria matem ir 6dieni - sake siandien punkcija, vyruko varda girdejau, o merginos taip ir neteko isgirst... ax.gif Sake, kad jie SM forume nedalyvauja, tik skaitineja. Vat smile.gif Dar klause ar ne mes buvom Kapadokijoj, tai sakiau, kad Murkiai, klause gal turim kokius kontaktus, tai pasakiau, kad tik per SM kontaktuojam, tai sake gal pamegins Elis paklaust, gal kartais duos Murkes tel.num., kad truputi pasiklausinet informacijos apie ta Kapadokija, nes sake, kad vyks rytoj porai dienu, tai, Murke, jei kas rasytu ar skambintu is nezinomo numerio, nenustebk wink.gif Nors kazin ar Elis duotu, juk konfidenciali informacija... g.gif
Mane siandien ir profesore apziurejo, nes dar nebuvo ziurejus, tik per konsultacija, sake, kad abiejose pusese daugiau negu po 20 foliu, many manny sako rolleyes.gif Del punkcijos dar tikskliai neaisku, bet greiciausiai, kad bus 4 ar 5dieni smile.gif
Papildyta:
QUOTE(linulyte @ 2015 05 18, 09:22)
Merginos ar esate kuri apsistojusi Tempo hotel? Ar jis toli nuo ligoninės? Kaip ten aplinka ir t.t ?

Manau, kad ne viena yra Tempo jau apsistojusi, mes tail pat, kai vaziqvom pirmai konsultacijai, buvom ten apsistoje - viesbutukas pats tas trumpam laikotarpiui, aisku, garso izoliacija labai menka, bet manau, kad cia visur taip... doh.gif Iki ligonines apie 15min.neskubant. Sekanti karta, kai vyksiu pasiimt savo bebeku, greiciausiai vel Tempo apsistosiu thumbup.gif smile.gif
Atsakyti
QUOTE(siaures meskute @ 2015 05 18, 09:39)
Mes buvom. Viskas liuks. Ir kaina norma klinikos klienrams 55 eurai visai netoli. Mes dar per kiemus nusileidom tai išvis arti

Mums Anastasija pasiulė kelis viešbutukus ir išsirinkom ši cool.gif
QUOTE(rasiux1984 @ 2015 05 18, 09:57)

Manau, kad ne viena yra Tempo jau apsistojusi, mes tail pat, kai vaziqvom pirmai konsultacijai, buvom ten apsistoje - viesbutukas pats tas trumpam laikotarpiui, aisku, garso izoliacija labai menka, bet manau, kad cia visur taip...  doh.gif  Iki ligonines apie 15min.neskubant. Sekanti karta, kai vyksiu pasiimt savo bebeku, greiciausiai vel Tempo apsistosiu  thumbup.gif  smile.gif

Manau,jie nesistengia investuoti i sienu garso plokštes smile.gif
Tai galiu būti rami dėl viešbutuko ir atstumo iki ligoninės smile.gif
Atsakyti
Laba diena, merginos 4u.gif

Gavau iš Elis (MEMORIAL kordinatorės) prašymą. Perduodu informaciją Jums 4u.gif

I wanted to ask you to explaine in your social forum the importance of choosing single embryo transfer as it was in your case. It’s very difficult to me to explaine to the patients why we prefer to transfer one when its good quality. 50 % of the twins pregnancies ends with miscarriage or with early birth. We have the data of all our patients that’s why such a desicion was taken from the Professor but some of the patients continue to insist and its very exhausting from our side. Please help me with this. I ask you because you are a live example of success with 1 embryo transfer and not an easy case after 5 IVF attempts.

Linkiu visoms didelės sėkmės 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(cestrella @ 2015 05 18, 13:11)
Laba diena, merginos 4u.gif

Gavau iš Elis (MEMORIAL kordinatorės) prašymą. Perduodu informaciją Jums 4u.gif

I wanted to ask you to explaine in your social forum the importance of choosing single embryo transfer as it was in your case. It’s very difficult to me to explaine to the patients why we prefer to transfer one when its good quality. 50 % of the twins pregnancies ends with miscarriage or with early birth. We have the data of all our patients that’s why such a desicion was taken from the Professor but some of the patients continue to insist and its very exhausting from our side. Please help me with this. I ask you because you are a live example of success with 1 embryo transfer and not an easy case after 5 IVF attempts.

Linkiu visoms didelės sėkmės 4u.gif

Uzkniso juos lietuvaiciu zyzimas ideti du lotuliukas.gif viskas logiska ir suprantama, bet jus paaiskinkit kokiam menulyje reikejo but musu atveju kai Semra pati pasiule det du, kai man isvis pirmas IVF ir jaunai mergaitei kuriai gali ir tas dvigubas dar pasidvigubinti? lotuliukas.gif tad as aisku labai tuo dziaugiuosi, bet taip iseina, kad anstesnems lietuvaitems tos dideles rizikos nereikejo ivertinti, o dabar jau labai "svarbu"pasidare biggrin.gif
Atsakyti
Sveikos,

Turiu prasyma:gal galit rekomenduot papilda kiausialasciu kokybei gerinti? 4u.gif Turiu kazko imtis iki TR,nes pasirodo pas mane ir foliai panasu kad tusti,kiausialasciu mazai,o ir tos nenori vaisintis-per iVF ner net ka isodint doh.gif
Atsakyti
QUOTE(Krown @ 2015 05 18, 12:28)
Uzkniso juos lietuvaiciu zyzimas ideti du  lotuliukas.gif viskas logiska ir suprantama, bet jus paaiskinkit kokiam menulyje reikejo but musu atveju kai Semra pati pasiule det du, kai man isvis pirmas IVF ir jaunai mergaitei kuriai gali ir tas dvigubas dar pasidvigubinti?  lotuliukas.gif tad as aisku labai tuo dziaugiuosi, bet taip iseina, kad anstesnems lietuvaitems tos dideles rizikos nereikejo ivertinti, o dabar jau labai "svarbu"pasidare  biggrin.gif

Man irgi per 1 IVF TR dėjo du, o dabar antrą kartą jau kategoriškai atsisakė dėti du... Kaip man aiškino profesorė, tai jie remiasi šiuo metu atliktais naujais tyrimais ir praktika...
Atsakyti
QUOTE(jurmarta @ 2015 05 18, 13:30)
Sveikos,

Turiu prasyma:gal galit rekomenduot papilda kiausialasciu kokybei gerinti? 4u.gif Turiu kazko imtis iki TR,nes pasirodo pas mane ir foliai panasu kad tusti,kiausialasciu mazai,o ir tos nenori vaisintis-per iVF ner net ka isodint doh.gif

Labas, šitam reikalui man Turkai liepė gerti Metforminą po pusę tabletės ryte ir vakare (išeina 1 tab per dieną), o aš dar papildomai Ovaboost'ą geriu ir Bolbiol(folį 5 mg).
Būtinai turkus supažindink su IVF protokolu ir užklausk kaip taisyti situaciją, nebent važiuosit dar pirmai konsultacijai, tai jie viską įvertins, gal kitokiais vaistais stimuliuos... Užjaučių, bet manau TR darys kažką kitaip. Tik va merginos jau pastebėjo, kad kažkodėl visoms LT tos kiaušialastės blogos kokybės... įdomiai g.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo zuikutis25: 18 gegužės 2015 - 12:52
QUOTE(zuikutis25 @ 2015 05 18, 13:49)
Labas, šitam reikalui man Turkai liepė gerti Metforminą po pusę tabletės ryte ir vakare (išeina 1 tab per dieną), o aš dar papildomai Ovaboost'ą geriu ir Bolbiol(folį 5 mg).

Aciu tau uz info labai labai! 4u.gif O kazka is ju galima cia lt nusipirkt,ar jus siunciates?
Atsakyti
QUOTE(jurmarta @ 2015 05 18, 13:52)
Aciu tau uz info labai labai! 4u.gif O kazka is ju galima cia lt nusipirkt,ar jus siunciates?

metforminas laisvai, nors dar turkiško turiu - http://www.vaistai.l...
O Folbiol turkiškas, bet galima paieškoti lyg rusiško kažkas čia buvo radęs tokią dozę padidintą, Ovaboost tai siunčiausi iš amerikės, bet greitam variantui ir LT internetinėj galima mačiau nusipirkti tik brangiau bus.
Atsakyti
QUOTE(cestrella @ 2015 05 18, 12:33)
Man irgi per 1 IVF TR dėjo du, o dabar antrą kartą jau kategoriškai atsisakė dėti du... Kaip man aiškino profesorė, tai jie remiasi šiuo metu atliktais naujais tyrimais ir praktika...

Labukas, kaip savijauta, gal jau buvai susitikime su maziuku ? smile.gif wub.gif
Atsakyti
QUOTE(zuikutis25 @ 2015 05 18, 13:49)
Būtinai turkus supažindink su IVF protokolu ir užklausk kaip taisyti situaciją, nebent važiuosit dar pirmai konsultacijai, tai jie viską įvertins, gal kitokiais vaistais stimuliuos... Užjaučių, bet manau TR darys kažką kitaip. Tik va merginos jau pastebėjo, kad kažkodėl visoms LT tos kiaušialastės blogos kokybės... įdomiai  g.gif

tai va as ir niekaip nesuprantu,kaip su tais paciais vaistai,gonaliu ir t,t turkai visoms priaugina kruvas kiausialasciu,o cia uzaugina vos kelias kokybiskas g.gif niekaip nedaeina man..sakyciau taikytu kitus vaistus,bet kad viska tas pats..tik idomiai jie ten jums krauja nuleidineja pries kiekviena apsilankyma-cia to ner...idomu,ka jums ten ziuri kaskart? g.gif
Atsakyti