Įkraunama...
Įkraunama...

IVF namučiai

QUOTE(1EVA @ 2015 05 23, 23:22)
Na ka mergaites, pas mane naujienos tokios. Vakar buvau pas gine. Po 12 stimuliacijos dienu paziurejo kas pas mane dedasi. Atsakyma gavau tik toki, kad viskas gerai. Viska pati maciau ekrane, bet as tai ne velnio nesuprantu gerai, negerai. g.gif  zodziu nuramino kad foliu daug, dydis geras. tik negavau atsakymo kokio dydzio ir kiek konkreciai ju ten yra. man tas nepatiko  g.gif  schmoll.gif  bet cia NO matyt taip issamiai nepasakoja kaip kad kitur.  g.gif  tai va. po valandos gavau skambuti is klinikos kad pirmadieni jau punkcija, tad uz 10 minuteliu jau galiu susileisti ovitrelle.
dabar klausimas iskilo. kiek esu visur visko prisiskaicius kad negalima valgyt ta diena, negalima gerti nieko. arba kad pusle turi buti, pilna ar puspilne. man nieko is vis apie tai nesake. tai kaip yra is tikruju?

Lietuvoje punkcija daro su narkoze. Reikia but nevalgius negerus.
Atsakyti
QUOTE(1EVA @ 2015 05 23, 23:22)
Na ka mergaites, pas mane naujienos tokios. Vakar buvau pas gine. Po 12 stimuliacijos dienu paziurejo kas pas mane dedasi. Atsakyma gavau tik toki, kad viskas gerai. Viska pati maciau ekrane, bet as tai ne velnio nesuprantu gerai, negerai. g.gif  zodziu nuramino kad foliu daug, dydis geras. tik negavau atsakymo kokio dydzio ir kiek konkreciai ju ten yra. man tas nepatiko  g.gif  schmoll.gif  bet cia NO matyt taip issamiai nepasakoja kaip kad kitur.  g.gif  tai va. po valandos gavau skambuti is klinikos kad pirmadieni jau punkcija, tad uz 10 minuteliu jau galiu susileisti ovitrelle.
dabar klausimas iskilo. kiek esu visur visko prisiskaicius kad negalima valgyt ta diena, negalima gerti nieko. arba kad pusle turi buti, pilna ar puspilne. man nieko is vis apie tai nesake. tai kaip yra is tikruju?

Nevalgyk is vakaro ir negerk is ryto. Cia nepriklauso - su narkoze ar be. Bet kuriuo atveju gausi stipriu nuskausmiamuju, (nuo kuriu man buvo siaubingai bloga, tai isgelbejo tik tuscias skrandis). Slapimo pusle turi buti pilna ne per punkcija, o per sodinima, tai dabar negalvok apie tai. Sutinku kad NO informacija yra minimali, iki siol nezinau ar tikrai laukiuosi, jau ikyrejo gincytis su daktarais, prasant vienu ar kitu tyrimu, viskas jiems tik maza tikimybe ir retas atvejis.
Atsakyti
Laba dienelė,

Aš jau po punkcijos. Išpunktavo 15 kiaušialąsčių. Kaip suprantu, čia visai neblogai... ax.gif

Ryt skambinsiu pasiklausti, kokia situacija, kiek apsivaisino. Ir jei situacija nebloga, trečiadienį jau sodins.
Atsakyti
QUOTE(siekla @ 2015 05 24, 10:29)
Nevalgyk is vakaro ir negerk is ryto. Cia nepriklauso - su narkoze ar be. Bet kuriuo atveju gausi stipriu nuskausmiamuju, (nuo kuriu man buvo siaubingai bloga, tai isgelbejo tik tuscias skrandis). Slapimo pusle turi buti pilna ne per punkcija, o per sodinima, tai dabar negalvok apie tai. Sutinku kad NO informacija yra minimali, iki siol nezinau ar tikrai laukiuosi, jau ikyrejo gincytis su daktarais, prasant vienu ar kitu tyrimu, viskas jiems tik maza tikimybe ir retas atvejis.

Aciu siekla uz info. nes tikrai nebuciau pagalvojus kad net kavytes is ryto negaliu atsigerti.
O tai kaip pati jautiesi? kiek jau yra laiko po isodinimo?
Papildyta:
QUOTE(molevape @ 2015 05 24, 13:46)
Laba dienelė,

Aš jau po punkcijos. Išpunktavo 15 kiaušialąsčių. Kaip suprantu, čia visai neblogai...  ax.gif

Ryt skambinsiu pasiklausti, kokia situacija, kiek apsivaisino. Ir jei situacija nebloga, trečiadienį jau sodins.

molevape thumbup.gif manau neblogas skaiciukas smile.gif primink kokioj sali daraisi IVF? ar skausminga procedura? kokia savijauta? smile.gif
Atsakyti
QUOTE(1EVA @ 2015 05 24, 15:10)

molevape  thumbup.gif  manau neblogas skaiciukas smile.gif primink kokioj sali daraisi IVF? ar skausminga procedura? kokia savijauta? smile.gif

aš VK, Vilniuje.
Visai neskausminga, labai skaniai nusnaudžiau 45 min. ir viskas buvo baigta. Dabar vos vos maudžia (bet man ir prieš tai maudeno šonus, matyt, dėl folikulų).
Atsakyti
QUOTE(molevape @ 2015 05 24, 16:18)
aš VK, Vilniuje.
Visai neskausminga, labai skaniai nusnaudžiau 45 min. ir viskas buvo baigta. Dabar vos vos maudžia (bet man ir prieš tai maudeno šonus, matyt, dėl folikulų).

Gražus derliukas thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(molevape @ 2015 05 24, 15:18)
aš VK, Vilniuje.

oj kaip tau pavydziu. as bijau net pagalvot kaip bus ryt man jei be narkozes. as labai nepakanti skausmui doh.gif
Atsakyti
QUOTE(19891010 @ 2015 05 23, 18:43)
VK paskyre nakvisas smile.gif  as tikiuosi, kad su mmm pranyks ir uz pusantros savaites startuot su IVF galesiu  biggrin.gif  4u.gif

na galvok optimistiškai, aš tai nelabai tikiu nakvišų galia,na man nepadėjo jos visiškai niekam, tik svoris augo, tau gal padės 4u.gif bet jei cicta didelė nemanau, kad ji per 1,5 sav. sunyks 4u.gif tiesiog, nusitek viskam. stebuklų būna irgi.

QUOTE(1EVA @ 2015 05 23, 22:22)

na jei sakė, kad geri,tai ir nesuk galvos, bus gerai. aišku norisi konkretumo, bet jei nesako, tai nesako... punkcijai reikia tuščios pūslės 4u.gif
dėl nevalgymo, man su narkoze, tai reikėjo tuščiu skrandžiu.

QUOTE(molevape @ 2015 05 24, 13:46)
Laba dienelė,

Aš jau po punkcijos. Išpunktavo 15 kiaušialąsčių. Kaip suprantu, čia visai neblogai...  ax.gif

geras rezultatas, sėkmingo apsivaisinimo drinks_cheers.gif
Atsakyti
Molevape oho kokia gausa 4u.gif man tik 5 rado
1EVA siandien man 17 DPI, niekaip nesijauciu, bent nesijauciu kad laukiuos, nei i toleta labai lakstau, nei kvapai erzina, zodziu visi pojuciai isnyko pabaigus progesterona schmoll.gif Tik krutys dar nesavos, bet ir tai gali reiksti ateinancias mmm o ne nestuma.

Merginos kurios laukesi ir laukiasi, ar visom tie nestuke.gif pozymiai buvo, bent kazkokie ir ar jau laikas man juos tureti?
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo siekla: 24 gegužės 2015 - 17:32
Sveikos bendrazyges,pastaruoju metu tik skaitineju temute,bet siandien itampa siekia virsune tai nusprendziau parasyti gal bus lengviau kam pasakius.Ryt vaziuoju snaiguciu pasiimti wub.gif Siandien visa diena meldziu Dieva kad tik jos atsiltu unsure.gif nes jau karta esu tai patyrusi verysad.gif Penktadieni sake kad gleivine idiali thumbup.gif
Žiemuže ryt lyg ir skanui vaziuoji??? ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Justuteee @ 2015 05 24, 17:45)
Ryt vaziuoju snaiguciu pasiimti  wub.gif  Siandien visa diena meldziu Dieva kad tik jos atsiltu  unsure.gif 

Didziausios sekmes 4u.gif Nuosirdziai linkiu, kad pavyktu, nes kol kas liudni rezultatai cia su snaigemis. Gal tau pavyks ledus pralauzti. As ruosiuosi antram sodinimui, birzeli.
Atsakyti
QUOTE(Justuteee @ 2015 05 24, 18:45)
Sveikos bendrazyges,pastaruoju metu tik skaitineju temute,bet siandien itampa siekia virsune tai nusprendziau parasyti gal bus lengviau kam pasakius.Ryt vaziuoju snaiguciu pasiimti  wub.gif  Siandien visa diena meldziu Dieva kad tik jos atsiltu  unsure.gif  nes jau karta esu tai patyrusi  verysad.gif  Penktadieni sake kad gleivine idiali  thumbup.gif
Žiemuže ryt lyg ir skanui vaziuoji??? ax.gif

Tai mums abiems ryt savaip svarbi diena wub.gif , labai labai laikysiu kumscius uz tave, kad viskas paeitu thumbup.gif
As ir labai laukiu rytojaus ir taip pat meldziu D, kad viskas gerai butu ax.gif
Atsakyti